Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


nüvi® 2595LMT





Pret fara ROAD20xx: 743.75 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 863.94 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1425.62 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 2595LMT
-Preîncărcat cu Harta Europei City Navigator® NT
-Update gratuit pentru Harta Europei şi informaţiile de trafic (indicat de “LMT” pe cutie)
-Receptor de trafic Digital 3D cu cablu de alimentare la 12v
-Suport de parbriz cu ventuza
-Cablu USB
-Scurt ghid de utilizare

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

nüvi 2595LMT este parte integrantă a colecţiei Garmin de navigatoare avansate GPS care oferă capabilităţi sofisticate ideale utilizării de zi cu zi. nüvi 2595LMT un ecran tactil super-lat cu diagonala de 5” cu orientare duală, vine preîncărcat cu hărţi europene, trafic 3D, actualizări gratuite pe viaţă, avertizările de camere video şi radar unice Cyclops precum şi Bluetooth pentru apeluri hands-free.

La pachet cu Trăsături Avansate de Navigaţie
Interfaţă Guidance 2

Motorul de navigare avansată Guidance 2 asigură o interfaţă utilizator rapidă şi intuitivă pentru rutări mai rapide şi mai precise. Are de asemenea facilităţi de căutare rapidă care fac rapidă găsirea punctelor de interes precum hoteluri, restaurante, aeroporturi şi multe altele oferind în acelaşi timp sugestii de căutare.

Trăsături avansate de navigaţie au fost introduse în gama Guidance 2 cum ar fi Garmin 3D Traffic şi vederea noastră exclusivă PhotoReal Junction View cu ecran împărţit în două pentru ca să fii pregătit dinainte pentru ieşirile şi intersecţiile de pe traseu.

3D Traffic
Evită ambuteiajele din trafic

Pentru a ţine şoferii în mişcare, nüvi 2595LMT include abonament gratuit de 3D traffic pentru durata de viaţă a produsului.

Livrat prin intermediul sistemului tradiţional RDS-TMC, serviciul combină informaţiile istorice despre rute trafficTrends™ împreună cu informaţii despre situaţia curentă de trafic pentru a identifica congestiile şi incidentele de pe traseul rutei planificate. Peste 80 milioane de surse sunt utilizate pentru a înţelege ce se întâmplă pe drumuri, cu acoperire comprehensivă a autostrăzilor şi drumurilor europene din Marea Britanie şi întreaga Europe. Dacă există cozi, o rută alternativă îşi va fi prezentată pentru a evita orice întârziere.

1 Actualizările gratuite pe viaţă la informaţiile de trafic nu pot fi transferate către altă persoană sau alt produs Garmin. Actualizările gratuite de trafic pe viaţă sunt pe durata medie de viaţă a receptorului de trafic Garmin (atâta vreme cât deţineţi un GPS Garmin compatibil) sau atâta vreme cât Garmin primeşte informaţii de trafic de la furnizorul său de informaţii de trafic, oricare dintre acestea durează mai puţin. Informaţii de trafic nu sunt disponibile în toate zonele. Vezi www.garmin.co.uk



Actualizări Gratuite ale hărţilor pe Viaţă

Cu nüvi 2595LMT poţi conduce încredinţat că vei avea întotdeauna la dispoziţie hărţile, punctele de interes şi informaţia de navigare cele mai actuale incluse în hartă. Cele mai noi hărţi sunt disponibile online de până la patru ori pe an, fără abonament sau taxe de actualizare.

Hands-free pentru o conducere sigură

nüvi 2595LMT vine cu sistemul inovativ de navigaţie activată prin voce de la Garmin astfel încât poţi alege cum vrei să-l controlezi. Poți să pornești sistemul folosind comenzi vocale personalizate şi să pronunţi opţiunile de meniu de pe ecran pentru o navigare completă fără atingere.

Cu tehnologia wireless Bluetooth inclusă poţi să îl sincronizezi cu telefonul mobil compatibil pentru apeluri handsfree sau chiar consultarea agendei telefonice şi a listei de apeluri – fără să fie nevoie să priveşti, atingi sau chiar să-ţi găseşti telefonul mobil

Află banda înainte să fie prea târziu

Evită confuzia la exituri şi intersecţii complexe. nüvi 2595LMT’s Lane Assist cu PhotoReal Junction View îţi arată banda de încadrare în care trebuie să te poziţionezi la intersecţiile majore şi ieşirile de pe ruta ta la un nivel de detaliu incredibil al împrejurimilor, descriind până şi copacii, podurile şi pilonii. La o milă distanţă de intersecţie, navigatorul intră în modul ecran împărţit pentru aţi arăta poziţia pe hartă laolaltă cu o descriere realistă a manevrei de executat, reproducând cu acurateţe semnele de circulaţie pentru navigare cu încredere şi reasigurare că eşti pe drumul cel bun.

Dincolo de Navigare
Fii atent la cele mai noi camere radar

Navigatorul prin satelit Garmin nüvi conţine sistemul nostru unic Cyclops de avertizare a camerelor radar, pentru informare în timp real, funcţie de direcţie şi alarme precise. Primeşti atenţionări de depăşire a vitezei legale şi limita vitezei legale pe măsură ce te apropii de sutele de camere fixe, mobile, cu limită variabilă sau temporară de viteză. Camerele noi sau mutate sunt în mod constant urmărite şi Cyclops îşi verifică şi actualizează baza de date centrală zilnic.

Găseşte rute economice

Tehnologia Garmin ecoRoute de economisire a combustibilului îţi găseşte cea mai economică rută către destinaţie, ajutând şoferii să facă economii şi să fie mai blânzi cu mediul înconjurător. Această trăsătură inovativă urmăreşte utilizarea combustibilului şi calculează costul unei călătorii permiţând de asemenea rapoarte precise de cheltuieli.

Reamintire poziţie parcare

nüvi 2595LMT vine şi cu reamintire poziţie parcare pentru a te ajuta să-ţi găseşti maşina acolo unde ai lăsat-o.

Folosiţi Garmin Express pentru a va ţine aparatul la zi. Garmin Express face actualizările de hărţi şi soft mai uşoare, la fel şi transferul de puncte favorite sau instalarea de voci noi şi vehicule opţionale.



Caracteristici Produs

Conduceţi fără stres. Economisiţi timp şi bani..
* Indicaţii vocale (de ex. "faceţi dreapta in 150 metri."): da (difuzor intern)
* Redă numele străzilor (de ex. „Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.”): da (pentru SUA)
* Navigare activată vocal (controlaţi dispozitivul prin comenzi vocale): da(în limba engleză)
* Compatibilitate Trafic (rutează în jurul ambuteiajelor cu ajutorul unui receptor şi abonament de trafic) : da (receptor şi abonament de trafic incluse)
* actualizări informaţii trafic pe întreaga durată de viaţă a aparatului: da (3D Traffic)
* Lane Assist (ghid de încadrare în bandă pentru navigare):da
* Afişare semne intersecţii Junction Views: da
* myTrends™ (prezice traseele dumneavoastră) : nu
* trafficTrends™ (calculează rutele pe baza fluxului de trafic prezis): da
* ecoRoute™ (calculează un traseu mai economic): se cumpără separat
* Aranjare automată destinaţii multiple(oferă calea cea mai directă): da
* Evitare trasee (evitare autostrăzi, drumuri cu plată etc.): da
* Servicii Garmin nüLink!: (primiţi informaţii precise despre drum în timp real): nu
*XM® compatibil pentru U.S: Nu

Conduceţi cu uşurinţă şi în siguranţă
* Tehnologia fără fir Bluetooth®: da
* Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din US şi Europa): da
* Unde mă aflu? (găsiţi cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie, benzinării, cea mai apropiată adresă şi intersecţie) : da
* Navigare pedestră îmbunătăţită (vă ghidează cum să mergeţi prin oraş): da. Achiziţionaţi hărţi cityXplorer pentru o navigare şi mai detaliată pe jos sau folosind transportul în comun
* Navigare foto (navigare către imagini geo-referenţiate) : da
* Servicii de ieşire (îţi spune când se apropie ieşirile de servicii pe autostrada) : da
* Puncte de interes personalizate (posibilitatea de a adăuga puncte suplimentare de interes): da
* Ceas universal, convertor de valută şi unităţi de măsură, calculator: da
* tastaturi Qwerty sau ABC (alegeţi tastatura preferată): da
* Ceas deşteptător: da
* Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): nu

Bucură-te de condus şi personalizează-l
* Vehicule compatibile Garmin Garage™ (descărcare iconiţe în formă de maşini pe dispozitiv): da
* Voci compatibile Garmin Garage™ (descărcare voci personalizate pentru dispozitivul Dvs.): da
* Vizualizator Imagini: da
* Player MP3 player: nu
* player Audio book: da

Adiţional

* Planificator de Călătorie: da
* Jurnal de Călătorie: da

Dispune de Garmin Guidance 2.0, un sistem de navigaţie avansat cu o interfaţă utilizator mai rapidă şi intuitivă pentru îmbunătăţirea vitezei şi acurateţei căutărilor şi rutărilor în navigaţia de zi cu zi.

Primeşte servicii live prin intermediul telefonului compatibil Android dotat cu Smartphone Link. Actualizarea software-ului poate fi necesară.

Acest dispozitiv USB este compatibil cu Windows® XP sau mai noi şi cu Mac® OS X 10.4 sau ulterioare.