Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - road toate produsele


zūmo® 350LM

Pret fara ROAD20xx: 2203.88 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2324.07 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2885.75 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-zūmo 350LM
-Preloaded City Navigator® NT Europe
-Lifetime maps¹ (indicated by “LM” after model number on the box)
-Motorcycle mount with power cable and mounting hardware
-Automotive suction cup mount
-Automotive power cable
-USB cable
-Quick start manual

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre ProdusStil. Pasiune. Inteligenţă. Şi toate acestea chiar dinainte să-l porneşti.

Actualizări pe viaţă la hartă


zūmo 350LM include actualizări gratuite la hartă pe durata medie de viaţă² a dispozitivului, astfel încât rutele vor beneficia de pe urma celor mai actualizate hărţi şi puncte de interes ca restaurante, ATM-uri, spitale şi altele. zūmo dispune de un motor de navigaţie avansat cu o interfaţă utilizator mai rapidă şi mai intuitivă. La trăsături de navigaţie veţi dispune de:

-o bară de căutare uşor de folosit şi introducere rapidă de adrese care-ţi arată doar literele disponibile la introducerea unei adrese valide
-Noul Service History Log care-ţi permite să înregistrezi data, kilometrajul, tipul de mentenanţă efectuat la motocicletă. Kilometrajul pe cauciuc, schimbările de cauciucuri, presiunea în cauciucuri, curăţările de lanţ, schimbările de ulei şi de bujii – orice-ţi trece prin minte, zūmo îi va ţine evidenţa
-Indicator de viteză limită legală şi camere radar asigurate de specialiştii de la Cyclops
-Servicii de Ieşire – ştii dinainte ce vei găsi la ieşirea de pe autostradă
-Cu ajutorul TracBack vei putea călători oriunde te duce drumul, apoi să navighezi de-a lungul aceluiaşi drum înapoi la locul de unde ai plecat
-Asistenţă la încadrarea în bandă cu vizualizare intersecţii, care afişează semne rutiere realiste şi te ghidează să te încadrezi pe banda corectă, uşurând abordarea în timpul condusului a intersecţiilor necunoscute.

Solid şi impermeabil

Solid, impermeabil la apă (IPX7¹), zūmo 350LM este proiectat de Motociclişti pentru Motociclişti. L-am testat pe drumuri desfundate, pe străzi cu criblură, când ploua cu găleata şi când te orbea soarele şi rezultatul a fost întotdeauna acelaşi - zūmo a continuat să navigheze.

Planifică cu Uşurinţă şi Împărtăşeşte Călătorii

Planifică-ţi următoarea aventură cu BaseCamp™. Poţi crea rute, waypoint-uri şi track-uri pe calculator şi apoi le transferi pe aparatul Zumo. Trăsătura "Track Draw" îţi permite să-ţi urmăreşti ruta planificată şi să vezi schimbările de altitudine, ajutându-te să-ţi estimezi dificultatea călătoriei. Planifică-ţi ruta cea mai spectaculoasă, asigurându-te că navigatorul te duce prin locurile tale favorite. Poţi chiar rederula călătoriile după un timp şi poţi salva şi împărtăşi aventura ta.

Navighează la vedere sau după sunet
zūmo 350LM dispune de un ecran tactil cu diagonala de 4.3 inci care este uşor de citit, chiar în bătaia directă a soarelui. Cu o cască sau un set de căşti cu capabilităţi Bluetooth™ (vândute separatel), poţi auzi clar indicaţii vorbite de manevre pas-cu-pas. De asemenea este inclus un suport de montaj specific pentru motocicletă astfel că zūmo este bine fixat, iar tu poţi călători cu încredere. Există chiar şi un suport de montaj pentru maşină inclus pentru navigare auto.

¹Protejat împotriva imersiunii accidentale în apă pe durata de 30 minute la o adâncime de 1 m.

²Actualizările gratuite pe viaţă la hărţi vă permit să primiţi până la 4 actualizări de date de hartă pe an, dacă şi atunci când sunt disponibile pe website-ul garmin, doar pentru acest produs până când durata sa medie de viaţă expiră sau până când Garmin nu mai primeşte date de la furnizorul său terţ de hărţi, oricare dintre acestea durează mai puţin. Durata medie de viaţă a unui produs semnifică perioada de timp în care produsul (a) are suficientă capacitate de memorie şi alte capabilităţi tehnice necesare ca să utilizeze datele hărţilor disponibile în mod curent şi (b) este capabil să funcţioneze fără reparaţii majore. Un produs va fi considerat nefuncţional şi durata sa medie de viaţă va lua sfârşit dacă nu au mai fost descărcate actualizări pentru acest produs de 24 luni sau mai mult. Actualizările pe care le primiţi vor fi pentru aceeaşi zonă geografică inclusă iniţial în produsul Garmin la momentul cumpărării. În unele cazuri produsul Dvs. Garmin s-ar putea să nu mai aibă memorie suficientă rămasă pentru încărcarea de actualizări de hartă, caz în care sau (a) selectaţi o porţiune mai redusă de hartă pentru actualizare, sau (b) cumpăraţi separat un card microSD™/SD™ (dacă şi după cum este posibil la produsul Dvs. Garmin) şi încărcaţi toată sau o porţiune din acoperirea de hartă de la actualizări pe card şi introduceţi cardul în slotul microSD/SD de care dispune aparatul dvs. Garmin. Dacă niciuna din măsurile (a) sau (b) nu pot fi utilizate pentru a rezolva problema insuficienţei memoriei rămase, atunci Garmin poate consluziona cu” durata utilă de viaţă” a produsului Dvs. a luat sfârşit. Garmin poate încheia actualizările gratuite la hartă în orice moment dacă nu respectaţi termenii Acordului de Licenţiere pentru Utilizatorul Final care însoţesc produsul Dvs. zūmo Abonamentul tău nüMaps Lifetime nu poate fi transferat către un alt produs Garmin.


Caracteristici Produs

Conduceţi fără stres. Economisiţi timp şi bani

*Indicaţii vocale (de ex. "faceţi dreapta in 150 metri."): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. „Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.”): da (pentru SUA)
*Navigare activată vocal (controlaţi dispozitivul prin comenzi vocale): nu
*Compatibilitate Trafic (rutează în jurul ambuteiajelor cu ajutorul unui receptor şi abonament de trafic) : da
*Actualizări informaţii trafic pe întreaga durată de viaţă a aparatului: nu
*Lane Assist (ghid de încadrare în bandă pentru navigare):da
*Afişare semne intersecţii Junction Views: da
*myTrends™ (prezice traseele dumneavoastră) : Nu
*trafficTrends™ (calculează rutele pe baza fluxului de trafic prezis): da
*ecoRoute™ (calculează un traseu mai economic): nu
*Aranjare automată destinaţii multiple(oferă calea cea mai directă): da
*Evitare trasee (evitare autostrăzi, drumuri cu plată etc.): da
*Servicii Garmin nüLink!: (primiţi informaţii precise despre drum în timp real): nu
*XM® compatibil pentru U.S: Nu

Conduceţi cu uşurinţă şi în siguranţă.
*Tehnologia fără fir Bluetooth®: da(doar cu cască şi căşti)
*Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din US şi Europa): da
*Unde mă aflu? (găsiţi cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie, benzinării, cea mai apropiată adresă şi intersecţie) : da
*Garmin Locate™ (marchează poziţia când este scos din suportul de parbriz): da
*Navigare pedestră îmbunătăţită (vă ghidează cum să mergeţi prin oraş): nu
*Navigare foto (navigare către imagini geo-referenţiate) : nu
*Servicii de ieşire (îţi spune când se apropie ieşirile de servicii pe autostrada) : da
*Puncte de interes personalizate (posibilitatea de a adăuga puncte suplimentare de interes): da
*Ceas universal, convertor de valută şi unităţi de măsură, calculator: da
*tastaturi Qwerty sau ABC (alegeţi tastatura preferată): da
*Ceas deşteptător: da
*Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): nu

Bucură-te de condus şi personalizează-l
*Vehicule compatibile Garmin Garage™ (descărcare iconiţe în formă de maşini pe dispozitiv): da
*Voci compatibile Garmin Garage™ (descărcare voci personalizate pentru dispozitivul Dvs.): da
*Vizualizator Imagini: nu
*Player MP3 player: nu
*Player Audio book: nu

Adiţional
*Planificator de Călătorie: da
*Jurnal de Călătorie: da
*Puterea furnizată dispozitivului
Cablu de alimentare cu energie trebuie să fie capabil să încarce până la 12V (în mod uzual) şi până la 1 A. Puterea consumată de dispozitivul zūmo este 5V; 2A
*Acest dispozitiv USB este compatibil cu Windows® XP sau mai noi şi cu Mac® OS X 10.4 sau ulterioare.