Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - trail toate produsele


fēnix™





Pret fara ROAD20xx: 1285.2 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
Watch Only P/N:010-01040-01
-fēnix outdoor GPS watch
-Cablu USB
-Adaptor AC cu cablu de alimentare
-Manual de utilizare
-PREŢ - 1.080,00 lei + TVA - PE STOC

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Preţul afişat este disponibil numai pentru clientul final

Vizitaţi site-ul de prezentare fēnix



Folosind tehnologia noastră GPS de vârf, Fenix oferă navigare completă și funcționalități de urmărire precum și informații de călătorie pentru a vă ghida pe și înafara cărărilor bătătorite. Senzorii încorporați furnizează informații cu privire la direcţie, elevaţie si schimbările de vreme. Este construit pentru a rezista în cele mai dure condiții în aer liber - și este de asemenea un ceas elegant de zi cu zi.

Planifică, Navighează şi Urmăreşte

fēnix îţi permite să creezi rute, să salvezi până la 1.000 de waypoint-uri (cum ar fi locuri de campare sau puncte de interes ), şi GPS-ul înregistrează trasee prin dâre de firimituri pe măsură ce te deplasezi (jurnal de călătorie). Navigați către coordonate, de-a lungul unui traseu sau rute, spre punctele intermediare sau de-a lungul oricărei alte direcţii selectate. Funcția TracBack vă ghidează înapoi de-a lungul unui jurnal de călătorie înregistrat anterior, astfel încât să puteți găsi cu ușurință drumul spre parcarea autovehicului, potecă sau zone de camping în caz de urgență sau în condiții meteorologice nefavorabile.

Planificați călătorii și împărtăşiţi cu prietenii și familia aventurile Dvs. utilizând aplicaţia BaseCamp™. fēnix este echipat atât cu capacităţi ANT + ™ cât și cu Bluetooth pentru a partaja fără fir trasee, waypoint-uri și rute cu alte dispozitive Garmin sau smartphone-uri compatibile.

Altimetru, Barometru și Busolă

fēnix este echipat cu senzori ABC (altimetru, barometru și busolă – compass Engl.) pentru a furniza informații relevante în timp real. Altimetrul încorporat furnizează date de altitudine pentru a monitoriza cu precizie urcarea și coborârea, în timp ce barometrul poate fi folosit pentru a prevedea schimbările de vreme, arătând tendințele pe termen scurt de presiune a aerului. Busola cu 3 axe păstrează direcţia dumneavoastră dacă sunteți în mișcare sau nu.

fēnix îşi auto-calibrează senzorii ABC (altimetru, barometru și busolă – compass Engl.) utilizând receptorul GPS și, de asemenea, îşi setează automat timpul în funcție de poziţie. Pentru o citire de temperatură extrem de precisă, împerecheaţi-l împreună cu senzorul nostru de temperatură Tempe ™ extern.

Măsoară performanţa

fēnix oferă date despre nivelul de performanţă în timp real, cum ar fi distanţa, ritmul, cadența și caloriile, ajutându-vă să vă urmăriți progresul în timpul și la finalul aventurile Dvs. Fēnix este compatibil cu monitorul de ritm cardiac, senzorul nostru de viteză şi cadenţă pentru biciclete și senzorul de picior - pentru utilizarea în interior sau în aer liber.

Creat să reziste în condițiile dure

fēnix combină o carcasă puternică pentru a supraviețui șocurilor cu o lentilă de sticlă minerală pentru a rezista la zgârieturi. Acesta are un ecran LCD mare, cu o lumină de fundal cu LED-uri și o brăţară robustă din poliuretan. Este rezistent la apa la 50 de metri adâncime și are o durată de viață a bateriei de până la 50 de ore în modul GPS (depinde de setări) și de până la 6 săptămâni în modul de ceas. Funcțiile de bază ale ceasului includ alarme, tonuri, alerte de vibrații, un cronometru şi ora în lume, cu capacitatea de a afișa mai multe fuse orare în acelaşi timp.


Caracteristici Produs

*Rutare automată (pas cu pas pe drumuri): Nu
*Busolă electronică: da (cu înclinare compensată, în 3 axe)
*Ecran tactil: Nu
*Altimetru Barometric: da
*Cameră foto: nu
*Prietenos cu Geocaching: da (fără hârtie)
*Compatibil cu Hărţi Personalizate (Custom Maps): nu
*Navigare Foto (navigare către fotografii cu geotag): Nu
*Calendar vânătoare/pescuit: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele de maree: Nu
*Calcul Suprafaţă: Da
*Puncte de Interes personalizate (abilitatea de a adăuga puncte de interes adiţionale): da
*Transfer Unitate-la-unitate (împărtăşeşte date fără fir cu unităţi similare): Da
*Vizualizare fotografii: nu
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online în care vă analizaţi, sortaţi şi împărtăşiţi datele): da

Adiţional

Funcţii de Ceas
-ora, data, alarme, timer, cronometru, avertizare sonoră şi vibratilă

Funcţiile de fitness includ
-profile utilizator pentru alergări şi ciclism. Auto Pause®, Auto Lap®, alerte, câmpuri de date personalizabile cum ar fi pulsul, distanţa, ritmul, caloriile, turele, cadenţa şi multe altele