Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - trail toate produsele


Oregon® 650t 010-01066-31





Pret fara ROAD20xx: 2240.77 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2383.57 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2922.64 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:
-Oregon 650t
-preîncărcat cu Harta Recreaţională a Europei(nu este rutabilă şi detaliată)
-Cablu de alimentare USB
-Încărcător 220V
-Carabină de prindere
-Manual de utilizare

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>
Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Noua serie GPS Oregon rezistentă la apă şi la elemente – mai multe trăsături, mai multă putere şi cel mai strălucitor ecran tactil lizibil în lumina soarelui pe care l-am pus vreodată într-un aparat Garmin de tipul handheld.



Din momentul în care cuibăreşti pe 650t în mâna ta eşti gata să intri în lumea nouă şi extraordinară a navigaţiei în teren Garmin. Cu urmărire sateliţi GPS şi GLONASS de înaltă sensibilitate (mai mulţi sateliţi înseamnă localizări mai rapide, chiar şi în medii cu probleme), cu harta lumii preîncărcată cu relief umbrit şi un processor mai rapid, nu numai că te uiţi la hărţi, dar poţi să interacţionezi intuitive cu ele. Zoom in, pan out şi roteşte folosind tehnologia multi-touch în orice condiţii şi cu aproape orice fel de mănuşi. Tehnologia afişajului reflectiv îmbunătăţeşte luminozitatea ecranului tactil atât de mult încât hărţile şi afişările sunt pline de viaţă atât în bătaia directă a razelor solare cât şi în umbră.

Atinge şi Du-te

Oregon 650t a fost proiectat special pentru utilizare în medii externe. Dispune de cel mai strălucitor ecran tactil lizibil în lumina soarelui pe care l-am pus vreodată într-un aparat Garmin de tipul handheld, întărit pentru rezistenţă la impact dar cu tehnologie multi-touch şi orientare duală care permit operarea cu mănuşi. Loviturile, praful, noroiul,umiditatea şi apa nu prezintă probleme pentru acest navigator orientat către hărţi.

Orientează-te

Oregon 650t are incluse o busolă electronică în 3 axe cu accelerometru pentru compensarea înclinării, care-ţi arată încotro te îndrepţi chiar şi atunci când stai nemişcat şi nu o ţii perfect orizontală. Altimetrul său barometric urmăreşte schimbările în presiunea atmosferică pentru a determina altitudinea cu precizie şi poţi chiar să-l foloseşte pentru a afişa schimbările de presiunea de-a lungul timpului, care-ţi permit să fii atent la modificările în starea vremii. Şi cu ajutorul receptorului său de înaltă sensibilitate de sateliţi GPS şi GLONASS cu capabilităţi WAAS/EGNOS şi tehnologia HotFix® pentru predicţia poziţiei sateliţilor, Oregon 650t localizează poziţia ta mai repede şi mai precis şi o păstrează chiar în păduri dese şi în văi adânci.

Dublează-ţi Puterea

Înafara performanţei sale fără egal care atinge până la 16 ore de funcţionare continuă noul Oregon 650t dispune de sistemul nostru dual de baterii optimizat pentru exterior. Vei avea opţiunea să reîncarci pachetul de acumulatori NiMH (nu este inclus) sau să foloseşti baterii tradiţionale AA în cazul în care nu există posinilitatea de încărcare — Pachetul NiMH se încarcă automat oridecâte ori aparatul este conectat la o sursă externă de curent.

Fotografii de Calitate

Acum nu mai trebuie să iei cu tine un aparat foto în plus pentru a face fotografii de calitate. Camera foto digitală de 8 megapixeli cu autofocus inclusă în Oregon 650ts culege imagini demne de împărtăşit. Şi fiecare imagine are un geotag al locaţiei unde a fost făcută permiţându-ţi să navighezi înapoi exact la locul respectiv în viitor. Apoi poţi împărtăşi imaginile de pe Oregon 650t prin USB cu toţi prietenii tăi prin intermediul Garmin Adventures, noua comunitate online de împărtăşire de aventuri. Pentru mai mult spaţiu de stocare, introduceţi un card microSD™; puteţi chiar vizualiza imagini de pe alte dispozitive cu ajutorul vizualizatorului de imagini din Oregon.

Împărtăşeşte Wireless

Împărtăşeşte informaţiile despre activităţile tale, inclusiv waypoint-uri, rute şi track-uri cu prietenii şi familia prin intermediul smartphone-ului tău şi verifică dacă există Garmin Adventures în apropierea poziţiei unde te afli. În plus, cu ajutorul Oregon 650t poţi împărtăşi waypoint-uri, track-uri, rute şi geocache-uri de până la 50 de ori mai repede cu alte dispozitive fără fir compatibile de la Garmin.

Adaugă Hărţi

Adăugarea de hărţi suplimentare în Oregon este uşoară. Încarcă hărţile noastre Ordnance Survey® 1:50k Garmin GB Discoverer™ sau alege 1:25k Ordnance Survey mapsBirdseye™ Select şi purcede la drum. Foloseşte cardurile noastre preîncărcateBlueChart® g2pentru o zi grozavă în largul mării sau încarcă hărţi pentru rutare pas-cu-pas pe drumuri City Navigator map data for turn-by-turn routing on roads (see maps tab for compatible maps). (vezi tabelul cu compatibilităţi). Adaugă imagini din satelit la hărţile tale cu ajutorul imaginilor Birdseye™ Satellite(este necesar un abonament).

Încarcă milioane de Geocache-uri

Nu mai este nevoie să le cauţi, să le alegi şi să le planifici, doar descarcă-le pe toate odată. Oregon 650t poate să stocheze un număr uriaş de geocache-uri. Nu doar o mie, nu doar un milion. Patru Milioane. Descarcă fiecare cache de pe OpenCaching.com. Încarcă cache-urile de pe GkSK vor fi acolo, fără hârtie, pentru fiecare cache. Citeşte descrierile complete, şpilurile şi înregistrările. Vizualizează fotografiile cache-urilor. Filtrează cache-urile după mărime, teren, dificultate şi tip. Conectează-te la cache-uri care au activată tehnologia chirp™. Înregistrează-ţi jurnalele în teren. Fă-le pe toate. Oregon 650 t nu are vreo limită.

Planificăţi următoarea Călătorie

Profită la maxim de aventurile tale cu ajutorul BaseCamp™, softul gratuit de la Garmin pentru planificarea călătoriilor. BaseCamp este mediul perfect pentru a-ţi pregăti călătoriile cu hărţi, waypoint-uri, track-uri şi rute înainte să pleci şi după ce te-ai întors pentru a crea Garmin Adventures extraordinare pe care să le împărtăşeşti cu prietenii, familia sau partenerii de explorări. Software-ul afişează datele hărţii topografice în2-D sau 3-D pe ecranul computerului tău, inclusiv curbe de nivel şi profile de altitudine.


Caracteristici Produs

*Rutare automată (pas cu pas pe drumuri): da (cu hărţi opţionale pentru drumuri detaliate)
*Busolă electronică: da (cu înclinare compensată, în 3 axe)
*Ecran tactil: da
*Altimetru Barometric: da
*Cameră foto: da (8 megapixeli cu autofocus; zoom digital şi blitz)
*Prietenos cu Geocaching: da (fără hârtie)
*Compatibil cu Hărţi Personalizate (Custom Maps): da
*Navigare Foto (navigare către fotografii cu geotag): da
*Calendar vânătoare/pescuit: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele de maree: da (cu hărţi opţionale Bluechart)
*Calcul Suprafaţă: da
*Puncte de Interes personalizate (abilitatea de a adăuga puncte de interes adiţionale): da
*Transfer Unitate-la-unitate (împărtăşeşte date fără fir cu unităţi similare): da (plus imagini şi hărţi personalizate)
*Vizualizator Imagini: da
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online unde poţi analiza, clasifica şi împărtăşi informaţiile): da