Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - fitness toate produsele


Edge® 810

Pret fara ROAD20xx: 1789.99 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1932.79 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2471.86 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:
-Edge 810
-Suport de ghidon
-Cablu USB
-Manual de utilizare

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Cel Mai Mic Preţ din România!Acesta este Avantajul Dvs.

Ecranul tactil al lui Edge 810 este proiectat pentru ciclistul care vrea totul - navigație și capabilități avansate de antrenament într-un singur dispozitiv. Oferă caracteristici¹ conectate prin intermediul smartphone-ului, inclusiv urmărirea în direct, partajarea pe reţelele de socializare și informaţii despre vreme. Edge 810 este compatibil cu hărţile detaliate opţionale sau cu hărțile Ordnance Survey®, astfel încât să vă poată ghida pe traseele de tură, în comutări sau extinderi ale activităților atunci când aţi putea avea nevoie de hărți preîncărcate și navigație. Deoarece dispune de GPS, Edge 810 oferă date și capabilități de navigare precise, oriunde în lume.

Urmăriți Fiecare Detaliu

În plus față de capacitățile de hartă, Edge 810 înregistrează distanță, viteza, urcarea / coborârea, panta și multe altele. Este de asemenea compatibil cu senzorii cu ANT + ™ care măsoară ritmul cardiac², viteza / cadenţa² și puterea³. Caracteristica profiluri de activitate vă permite să personalizați câmpurile de date și setările aparatului în funcție de activitatea de ciclism, cum ar fi cele de asfalt, de munte sau de tură. Comutaţi profilele cu o simplă atingere a ecranului tactil și aparatul va fi configurat pentru a afișa datele de care aveți nevoie pentru acea cursă.

Conectează-te

Edge 810 oferă o suită de caracteristici conectate atunci când este cuplat cu smartphone-ul (Apple® sau Android ™) și aplicația Garmin Connect Mobile Acest lucru vă permite să obţineţi date precise cuprinzătoare despre traseu de la un dispozitiv dedicat, în timp ce economisiţi bateria telefonului. Edge urmărește datele și le trimite la telefon, folosind o conexiune Bluetooth. Rămâi conectat și partajează toate detaliile cursei cu prietenii, familia și persoanele de contact de pe reţelele de socializare. Puteți posta o actualizare imediat după plimbarea Dvs. sau cursa cu detalii din activitatea Dvs finalizată. Veți crea mesajele Dvs prin intermediul smartphone-ului, și date cursei sunt deja acolo, datorită interfeței cu Garmin Connect Mobile.

Urmărire în Direct

Funcția de urmărire în direct permite prietenilor și familiei să urmărească cursele Dvs. și activitățile de antrenament în timp real. Invitaţi pe cei interesaţi prin e-mail sau posturi pe reţelele de socializare, astfel încât să poată vizualiza datele direct pe o pagină de urmărire Garmin Connect. Odată ce ei au primit invitaţia prin e-mail, ei pot face clic pentru a urmări și a vedea statisticile și locația pe hartă.

Vremea

Primiţi condițiile meteorologice în timp real, previziuni și alerte direct pe Edge 810 atunci când este conectat cu smartphone-ul și Garmin Connect Mobile Această caracteristică este utilă pentru cursele prelungite și vă permite să păstrați smartphone-ul în condiții de siguranță și uscat, în timp ce datele de vreme de care ai nevoie sunt la îndemână.

Transferuri de Date Wireless

Acum puteți stoca instantaneu, partaja și analiza fiecare detaliu a cursei Dvs. Aplicaţia Garmin Connect Mobile permite încărcarea unei activităţi fără fir realizate de pe dispozitivul Dvs imediat ce ați terminat înregistrarea unei activități. Dvs alegeţi dacă activitățile sunt încărcate automat sau manual. Odată ce aţi postat cursa Dvs. la Garmin Connect, propriile Dvs. "Conexiuni" le pot vizualiza. Puteți căuta de asemenea curse și antrenamente4, stocate la Garmin Connect, le descărcaţi în smartphone-ul Dvs, apoi le trimiteţi direct la Edge-ul 810 - fără fir. Folosiți cursele și caracteristica Partener Virtual® pentru a concura cu activitățile anterioare în timp real.

Computer de Bicicletă Dedicat

Nu există altul mai bun care să te ghideze în timpul cursei. Edge 810 este robust, rezistent la apă și are o viață a bateriei de 17 de ore. Ecranul tactil este ușor de utilizat, chiar și cu mănuşi și atunci când este ud. Opţiunile de montare includ un suport² de faţă pentru o poziționare dreaptă și un suport standard cu fixare la rotire un sfert. De asemenea vine cu un pripon pentru a asigura dispozitivul Dvs că nu se pierde în cazul unei căderi.

¹Când este conectat cu dispozitivul Dvs. compatibil Android sau Apple.

²Incluse cu unele modele în pachet, vândute separat pentru altele.

³Când este împerecheat cu un contor de putere compatibil ANT+ de la un terţ furnizor.

4 O ediţie ulterioară a Garmin Connect Mobile vă va permite să exploraţi și să descărcaţi curse și programe de antrenament de la alți utilizatori Garmin Connect.


Caracteristici Produs

*Monitor Inimă: da (nu este inclus în pachet)
*Senzor viteză/cadenţă: da (nu este inclus în pachet)
*Senzor călcâi: Nu
*Sincronizare automată (transferă în mod automat datele către calculatorul Dvs.): da
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online unde analizaţi, categorisiţi şi împărtăşiţi datele): da
*Virtual Partner® (antrenament împotriva unei persoane digitale): da
*Virtual Racer™ (competiţie împotriva unor alte activităţi): Nu
*Curse (competiţie împotriva unor activităţi precedente): da
*Auto Pause® (opreşte şi reia cronometrul pe baza vitezei): da
*Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă): da
*Scroll Automat(parcurge paginile de informaţii automat în timpul antrenamentului): da
*Multi-sport (schimbă modul sport cu o apăsare de buton): nu
*Advanced workouts (create custom, goal-oriented workouts): yes
*Alertă de ritm (porneşte o alarmă dacă vă abateţi de la ritmul prestabilit): da
*Alerte de Timp/distanţă (porneşte o alertă dacă v-aţi atins scopul): da
*Alerte de Vibraţie: (alegeţi între alerte cu tonuri şi/sau alerte cu vibraţii): Nu
*Intervale antrenament (setare intervale de exerciţii şi odihnă): da
*Calcul calorii arse pe bază de puls: da
*Metrici înnot (tip bătaie, număr bătăi şi lungimi bazin): Nu
*Efect Antrenament (măsoară impactul unei activităţi asupra stării Dvs. fizice generale): Nu
*Ecran(e) personalizabil(e): Da
*Altimetru Barometric: Da
*Transfer de la o unitate la alta (comunicare date wireless cu unităţi similare): Nu
*Compatibil măsurător de putere (afişează date despre putere din măsurătoare de putere compatibile ANT+™ de la terţi producători): Da (date înregistrate aproximativ 1 pe secundă)
*Temperatură (afişează şi înregistrează temperatura în timpul cursei): Da
*Rezistent la Şocuri: Da
*Ceas de Sport: nu

Adiţional
*Temperatura de utilizare: de la -20°C la +55°C

*Funcţie de conectare via smartphone: Da

*GLONASS: Nu

*Compatibil cu Garmin Connect™ Mobile: Da