Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


dēzl™ 760LMT





Pret fara ROAD20xx: 1949.22 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2069.41 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2631.09 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-dēzl 760
-Preîncărcat cu Harta Europei City Navigator® NT
-Update gratuit pentru Harta Europei şi informaţiile de trafic (indicat de “LMT” pe cutie)
-Receptor de trafic cu cablu de alimentare la 12V/24V
-Suport de parbriz cu ventuza
-Cablu mini USB
-Scurt ghid de utilizare
P/N:010-01062-10

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

GPS avansat pentru camioane

> Ecran tactil de înaltă rezoluţie de 7.0 inci
> Ghid de încadrare în bandă pentru navigare
> Rute personalizate pentru camioane¹ pentru Europa
> Actualizări gratuite pe toată durata de viaţă a produsului pentru Hărţi² și informaţiile de trafic³
> Compatibil cu aplicaţia Smartphone Link



Vezi mai multe şi auzi mai bine

dēzl 760LMT te îndrumă cu un ecran tactil de înaltă rezoluție de 7 inci- cel mai mare ecran al nostru de până acum. Este mare, luminos şi ușor de urmărit din cabina ta. Difuzoarele îmbunătățite redau vocea foarte clar la ghidarea pas-cu-pas.

Navighează cu încredere

dēzl 760LMT este echipat cu navigare activată vocal(în limba engleză). Doar îi vorbeşti şi el îţi răspunde.
Este singurul navigator pentru camioane cu ghid de încadrare în bandă pentru navigare. Ghidul de încadrare în bandă pentru navigare vă pregăteşte să navigaţi interconexiunile complicate cu o animaţie a drumului pe ecran. Cum vă apropiați de următorul viraj sau de ieșire, dēzl 760LMT afișează două imagini. În partea stânga este traseul dumneavoastră și în dreapta este ghidul de încadrare în bandă pentru navigare: un model în direct de acţiune care utilizeaza o săgeată luminoasă pentru a vă arata banda de care aveți nevoie, cu suficient timp înainte ca să faceţi încadrarea în bandă în condiții de siguranță.
Pentru un plus de siguranţă, o intrare video pe dēzl 760LMT vă permite să ataşaţi o camera video de rezervă compatibilă (camera video nu este inclusă în pachet). Se integrează, de asemenea, tehnologia fără fir Bluetooth ® cu un microfon și difuzor încorporate pentru apeluri hands-free.

Personalizat cu rutare pentru Camioane

dēzl 760LMT este preîncărcat cu hărţi detaliate pentru Europa, care includ, de asemenea, restricțiile referitoare la camioane, cum ar fi înălțimi de pod și informații legate de cele mai multe drumuri și autostrăzi majore. Este suficient să introduceți informațiile dvs. de profil vehicul (personalizabil la înălţime, greutate, lungime, lăţime şi materiale periculoase) și găsiţi drumul de camion preferat potrivit pentru cabina și încărcătura¹ dumneavoastră. Puteți introduce, de asemenea, mai multe opriri pentru o rutare mai eficientă. Planificatorul de bord pentru călătorii vă permite să creați rute multiple rute cu opriri și să planificaţi și să salvaţi călătoriile viitoare.

Actualizări pe întreaga durată de viaţă a aparatului la informaţiile de trafic

dēzl 760LMT permite realizarea actualizărilor gratuite pe întreaga durata de viaţă a aparatului la informaţiile de trafic, astfel încât să obțineți alerte de încredere pentru a evita incidente și congestionarea de pe traseu.

Cu un cablu de alimentare inclus combinat pentru alimentare / trafic , dēzl 760LMT oferă informații de trafic gratuit pe toată durata de viață a dispozitivului. dēzl 760LMT vă ajuta să evitați blocajele de trafic și să găsiţi drumurile de ocolire de care aveți nevoie pentru a vă menține în mișcare.

Compatibil Smartphone Link

Smartphone Link este o aplicatie gratis care conectează dēzl 760LMT la un smartphone Android. Aplicaţia este disponibilă pe Google Play. Dispozitivele pot folosi planul de date existent pe smartphone pentru a face schimb de informații, cum ar fi locul în care ați parcat și destinația Dvs curentă.
Aplicaţia Smartphone Link oferă acces la serviciile în timp real de la Garmin care includ imagini radar despre vreme (este necesar abonament pentru anumite servicii).

Compatibil fără fir cu camera video de rezervă

Uşurează stresul mișcării în marşarier, prin conectarea lui dēzl 760LMT * la camera noastră de rezervă BC 20 fără fir (achiziţionată separat). Odată conectat, dēzl 760LMT afișează convenabil filmul camerei video în dreapta ecranului său mare.

Preîncărcat cu servicii pentru camioane și remorci

Găsiți puncte de interes care contează pentru conducătorii auto: de la parcările de camioane și stații de cântărire la locuri de cazare și benzinării. Informații cu serviciile oferite în parcările de camioane, cum ar fi Wi-Fi, dușuri și cântare. dēzl 760LMT este îmbunătăţit cu servicii de ieșire pentru a vă înștiința care sunt serviciile de la ieşirile viitoare disponibile de-a lungul rutei.

Simplificaţi managementul de conectare

Înregistraţi consumul de combustibil și dēzl 760LMT va înregistra automat kilometrajul în fiecare ţară conform Acordului International de Taxare a combustibilului. Încărcaţi orele de serviciu și statusul și va urmări orele și vă avertizează automat de potențiale încălcări a orelor de pauză obligatorii. Descarcaţi toate datele în calculator pentru generarea de rapoarte simple şi precise.

Mai multe informaţii pentru călătoria Dvs

dēzl 760LMT vă ține informat cu privire la condițiile și restricțiile de drum viitoare, inclusiv curbe ascuțite, înălțimi de pod, limite de greutate, zonele cu vânturi puternice, interzis cu remorcă sau cu materiale periculoase. Primiţi alerte de coborâri și urcări ca să vă pregătiţi pentru a fi în viteza potrivită. Limitele de viteză pentru camioane apar în cazul în care acestea diferă de la limita de viteză afişată pentru autovehicule. dēzl 760LMT oferă informații cu bornele de kilometraj. Ceasul se schimbă automat în funcţie de zona în care vă aflaţi și vă oferă informaţii pentru răsărit / apus de soare. De asemenea, vă înștiințează cu privire la frontierele de stat și de țară.

1-Nu este disponibil în toate zonele. Introducerea caracteristicilor cu profilul camionului dvs. nu garantează că va fi reprezentat în toate sugestiile de traseu. Întotdeanuna diferă la toate semnele rutiere și condițiile de drum.
2-hărţi pe întreaga durată de viaţă a aparatului termeni şi condiţii

3-informaţii de trafic pe întreaga durată de viaţă a aparatului termeni şi condiţii
4-La datele utilizatorului planificate, dacă este cazul, se vor aplica taxe. Contactați furnizorul de servicii de telefonie mobilă pentru mai multe informații despre datele planurilor de servicii si tarifele de roaming.



Caracteristici Produs

Conduceţi fără stres. Economisiţi timp şi bani
*Indicaţii vocale (de ex. "faceţi dreapta in 150 metri."): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. „Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.”): da (pentru SUA)
*Navigare activată vocal (controlaţi dispozitivul prin comenzi vocale): da(în limba engleză)
*Compatibilitate Trafic (rutează în jurul ambuteiajelor cu ajutorul unui receptor şi abonament de trafic) : da (receptor şi abonament de trafic incluse)
*Actualizări hărţi pe durată de viaţă a aparatului: da
*Lane Assist (ghid de încadrare în bandă pentru navigare):da
*Afişare semne intersecţii Junction Views: da
*myTrends™ (prezice traseele dumneavoastră) : nu
*trafficTrends™ (calculează rutele pe baza fluxului de trafic prezis): nu
*ecoRoute™ (calculează un traseu mai economic): se cumpără separat
*Aranjare automată destinaţii multiple(oferă calea cea mai directă): da
*Evitare trasee (evitare autostrăzi, drumuri cu plată etc.): da
*Servicii Garmin nüLink!: (primiţi informaţii precise despre drum în timp real): nu
*XM® compatibil pentru U.S: Nu

Conduceţi cu uşurinţă şi în siguranţă
*Tehnologia fără fir Bluetooth®: da
*Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din US şi Europa): da
*Unde mă aflu? (găsiţi cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie, benzinării, cea mai apropiată adresă şi intersecţie) : da
*Navigare pedestră îmbunătăţită (vă ghidează cum să mergeţi prin oraş): nu
*Navigare foto (navigare către imagini geo-referenţiate) : da
*Servicii de ieşire (îţi spune când se apropie ieşirile de servicii pe autostrada) : da
*Puncte de interes personalizate (posibilitatea de a adăuga puncte suplimentare de interes): da
*Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): da

Bucură-te de condus şi personalizează-l
*Vehicule compatibile Garmin Garage™ (descărcare iconiţe în formă de maşini pe dispozitiv): da
*Voci compatibile Garmin Garage™ (descărcare voci personalizate pentru dispozitivul Dvs.): da
*Player MP3 player: nu
*Player Audio book: da

Caracteristici Adiţionale
-capabilităţi de înregistrare a carburantului IFTA
-avertizări despre violări de directive HOS
-Rutarea specializată pentru camion suportă restricţiile valabile pentru camioane atât în SUA cât şi în Canada (personalizabile după înălţime, greutate, lungime, lăţime şi materiale periculoase transportate).
-Puncte de interes specifice pentru camioane.
-servicii asociate exit-urilor (cum ar fi zone de odihnă, mâncare, cazare)
-Afişează panta drumului curent în timpul mersului
-Include trăsături specifice pentru camioane cum ar fi notificări la trecerea graniţei între state, schimbări în viteza limită legală, răsăritul/apusul soarelui şi bornele kilometrice.
-intrare pentru video extern pentru camerele de marşarier

Acest dispozitiv USB este compatibil cu Windows® XP sau mai noi şi cu Mac® OS X 10.4 sau ulterioare.