Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - trail toate produsele


GPSMAP® 62sc





Pret fara ROAD20xx: 1636.25 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1756.44 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2318.12 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 62sc
-Carabină de prindere
-2 baterii NiMH Tip AA
-Încărcător baterii
-Cablu USB
-Scurt ghid de utilizare

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

GPS de mână de vârf cu Busolă în 3 axe şi cameră foto integrată

-ecran color cu diagonala de 2.6 inci lizibil în bătaia soarelui
-cameră foto de 5 MP cu autofocus şi geotagging automat
-Hartă de bază a lumii cu relief umbrit
-Antenă GPS quad helix de înaltă sensibilitate pentru recepţie semnal sateliţi fără egal
-busolă în 3 axe cu altimetru barometric
-Suportă imagini din sateliţi BirdsEye, Garmin Custom Maps şi navigare la fotografie

Când terenul devine greu accesibil, te poţi baza pe navigatorul de mână GPSMAP 62sc să te ghideze, cu ajutorul busolei sale în trei axe cu compensare la înclinare, a altimetrului barometric şi a camerei foto de 5 megapixeli cu autofocus camera cu navigare la fotografie. Inspirat din puternica serie GPSMAP 60, acest GPS solid şi rezistent la apă combină acurateţe de înaltă precizie cu funcţionalitate de vârf pentru a-ţi da curaj să abordezi dificultăţile pe care terenul le ridică în faţa ta, fie că este vorba de o aventură sau o zi la lucru.

Explorează şi Fotografiază Imagini cu Geotag

GPSMAP 62sc dispune de un ecran color cu diagonala de 2.6-inci lizibil în bătaia razelor soarelui împreună cu o hartă de bază a lumii cu relief umbrit, astfel că poţi naviga oriunde cu uşurinţă. Poţi de asemenea fotografia scene şi amintiri cu ajutorul camerei digitale de 5 megapixeli cu autofocus. Fiecare fotografie pe care o faci va primi automat un geotag cu poziţia unde a fost realizată, permiţându-ţi să navighezi ulterior înapoi la exact acelaşi loc. Pentru a ţine evidenţa fotografiilor şi a arăta poziţia unde au fost făcute pe o hartă foloseşte software-ul gratuit de la Garmin BaseCamp™. Alternativ poţi descărca imagini cu geotag de pe Internet şi să navighezi către ele.

Găseşte-ţi Nordul

GPSMAP 62sc are integrată o busolă electronică compensată în 3 axe, care îţi arată capul compas chiar dacă stai pe loc, fără să fie necesar să o ţii la orizontală. Barometrul său altimetric urmăreşte schjimbările în presiunea atmosferică în timp pentru aflarea cu precizie a altitudinii şi îl poţi folosi şi pentru a urmări presiunea barometrică în timp ca să te fereşti la timp de schimbările climaterice.

Împărtăşeşte prin Wireless

Cu GPSMAP 62sc poţi să îţi împărtăşeşti waypoint-urile, track-urile, rutele şi geocache-urile prin wireless cu alţi posesori de dispozitive Garmin compatibile. Astfel, noii tăi prieteni pot să se bucure la rându-le de drumeţiile sau cache-urile tale preferate — printr-o simplă apăsare pe “send” pentru a transfera informaţia ta către alte dispozitive şi a da startul la distracţie.

Păstreaza-ţi Semnalul

Cu antena sa quad helix şi cu receptorul de înaltă sensibilitate, cu corecţii WAAS şi predicţie poziţie sateliţi prin tehnologia HotFix®, GPSMAP 62sc îţi găseşte poziţia repede şi cu precizie şi nu o pierde nici în pădurile dese sau în văile adânci. Avantajul este clar — chiar dacă eşti în pădure sau lângă clădiri înalte în oraş, poţi să contezi pe GPSMAP 62sc să te ajute să-ţi găseşti drumul când ai nevoie mai mult.

Îmbunătăţeşte-ţi navigaţia

Cu spaţiu suficient pentru a stoca până la 2000 waypoints şi 200 rute, planificarea şi urmărirea detaliată a rutei de la GPSMAP 62sc te ajută să navighezi de la un punct la altul şi să-ţi salvezi drumurile pe unde ai fost. Pe măsură ce navighezi către o destinaţie pe un track activ, ai posibilitatea să vezi modificările de altitudine de pe drumul tău împreună cu waypoint-uri în puncte cheie de-a lungul drumului pentru o imagine mai clară a rutei de parcurs. Şi cu ajutorul unui ecran personalizabil, poţi croi meniurile din GPSMAP 62sc ca să-ţi arate exact detaliile de care ai nevoie în aventura ta.

Explorează, Înregistrează, Crează şi Împărtăşeşte cu alţii Aventurile tale

Poţi să faci o aventură din orice, fie că te-ai căţărat pe un munte, ai mers pe un drum, te-ai dat cu bicicleta sau ai ieşit cu barca în larg. Acum poţi să-ţi împărtăşeşti aventurile cu prietenii, familia sau colegii exploratori prin intermediul Garmin Adventures. Este o modalitate grozavă să araţi oamenilor unde ai fost şi să subliniezi locurile care şi-au plăcut. Poţi să adaugi poze cu geotag, filme YouTube® ®, geocache-uri cu note, apoi să-şi împărtăşeşti aventura prin email şi reţelele de socializare. Pur şi simplu începi prin a-ţi încarca activitatea prin intermediul programului nostru gratuit BaseCamp™.

Adaugă Hărţi

Adăugarea de hărţi suplimentare este simplă la Garmin cu ajutorul unei game largi de hărţi detaliate topografice, maritime şi de drumuri. Poţi descărca detalii din regiuni din hărţile noastre Garmin GB Discoverer™ Garmin GB Discoverer™ pentru OS Explorer (1:25k) şi OS Landranger (1:50k) şi să purcezi la drum. Detaliile tradiţionale ale hărţii Ordnance Survey complementează capabilităţile dinamice de căutare de la Garmin. Folosiţi GPSMAP 62sc pentru a căuta, selecta şi naviga către puncte de interes sau adrese poştale şi urmează-ţi drumul pe jos, în maşină sau pe bicicletă cu ajutorul Ordnance Survey. Adaugă hărţi descărcabile BlueChart® g2 pentru o zi grozavă în larg sau hărţi City Navigator NT® sau Atlasul Digital al Romaniei-RO.A.D. 2014.20 GPSMAP 62sc suportă de asemenea Imagini din Satelit BirdsEye™ (pe bază de abonament), care îţi permit să downloadezi imagini din satelit în aparatul tău şi să le integrezi cu celelalte hărţi. În plus, 62sc este compatibil cu tehnologia Custom Maps, un software gratuit care transformă hărţi de hârtie sau electronice în hărţi pe care le poţi descărca în aparatul tău. Încarcă-ţi hărţile tale favorite de hârtie sau digitale pe GPSMAP® 62sc convertind detalii, etichete şi atracţii de pe alte hărţi şi planuri informative cum ar fi rutele de piste de ski, potecile pentru ciclism montan sau traseele drumeţiilor în scop caritabil în conţinut personalizat care este gata de navigaţie.

Conectează-te

Ai fost ocupat să explorezi şi acum vrei să-ţi salvezi datele şi să-ţi analizezi activităţile. Cu ajutorul unei simple conexiuni de calculator la Internet, poţi să obţii o analiză detaliată a activităţilor tale şi să trimiţi trackuri către dispozitivul tău de drumeţii în natura folosind Garmin Connect™. Pur şi simplu încarcă activităţile salvate pe GPSMAP 62sc din aventura petrecută pe drumuri de ţară, la foc de tabără sau la vânătoare de geocache-uri pentru a ţine evidenţa lor pe web sau ca să schimbi idei de expediţii cu alţii. Acest sit complet îţi oferă o tabelă de activităţi şi îţi permite şă-ţi vizualizezi activităţile pe o hartă folosind Google™ Earth. Explorează cu această ocazie şi alte rute încărcate de milioane de utilizatori Garmin Connect şi împărtăşeşte-ţi aventurile prin Twitter® şi Facebook®. Să începi este uşor, aşa că du-te acolo, explorează şi comunică apoi ce ai găsit.

Caută Distracţia

GPSMAP 62sc suportă fişiere GPX geocaching pentru descărcarea de geocache-uri şi detalii despre acestea direct în dispozitivul tău. Vizitaţi OpenCaching.com şi începe aventura de cache-uri.

GPSMAP 62sc: Te duce în extreme


Caracteristici Produs

*Rutare automată (pas cu pas pe drumuri): da (cu hărţi opţionale pentru drumuri detaliate)
*Busolă electronică: da (cu înclinare compensată, în 3 axe)
*Ecran tactil: nu
*Altimetru Barometric: da
*Cameră foto: da (5 megapixeli cu autofocus; zoom digital )
*Prietenos cu Geocaching: da (fără hârtie)
*Compatibil cu Hărţi Personalizate (Custom Maps): da
*Navigare Foto (navigare către fotografii cu geotag): da
*Calendar vânătoare/pescuit: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele de maree: da (cu hărţi opţionale Bluechart)
*Calcul Suprafaţă: da
*Puncte de Interes personalizate (abilitatea de a adăuga puncte de interes adiţionale): da
*Transfer Unitate-la-unitate (împărtăşeşte date fără fir cu unităţi similare): da
*Vizualizator Imagini: da
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online unde poţi analiza, clasifica şi împărtăşi informaţiile): da

Adiţional

Acest dispozitiv USB este compatibil cu Windows® XP sau mai noi şi cu Mac® OS X 10.4 sau ulterioare.