Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - trail toate produsele


tactix™





Pret fara ROAD20xx: 1507.73 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-tactix GPS watch
-Cablu de alimentare USB
-Adaptor pentru alimenatare la 220V
-Scurt manual de utilizare

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Navigatorul GPS robust cu un design tactic

- Poziționare GPS de înalta sensibilitate cu calibrare automată altimetru, barometru și busolă în 3 axe
- Design elegant cu culoare neagră, îndrăzneţ şi robust. Rezistent la zgârieturi, lentila sa curbată este robustă și previne reflexia luminii
-Mod negativ de afișare cu cristale lichide cu LED verde
-TracBack® inversează jurnalul de călătorie pentru a naviga înapoi la punctul de pornire
-Marcare până la 1.000 de puncte de referință și stocare până la 10.000 puncte pe traseu



Gata pentru teren, Tactix este un navigator GPS de înaltă sensibilitate la care se adaugă un ceas ABC (altimetru, barometru și busolă – compas Engl.) cu caracteristici altimetru barometric şi busolă pentru a explora în siguranță în aer liber. În interior dispune de altimetru, barometru, busolă cu 3 axe și trasee cu 1.000 de puncte intermediare, 10.000 de puncte pe traseu și capabilități TracBack – ce permite navigarea înapoi la punctul de pornire. În afară, este rezistent la apă (până la 50 de metri adâncime), este negru mat și non-reflectorizant, cu o lumină de fundal cu LED-uri verzi care nu te va orbi la lăsarea întunericului.

Planifică, Navighează, Urmăreşte


Tactix îţi permite să creezi rute, să salvezi până la 1.000 de waypoint-uri şi GPS-ul înregistrează trasee prin dâre de firimituri pe măsură ce te deplasezi. Navigați către coordonate, de-a lungul unui traseu sau rute, spre punctele intermediare sau de-a lungul oricărei alte direcţii selectate. Funcția TracBack vă ghidează înapoi de-a lungul unei jurnal de călătorie înregistrat anterior, astfel încât să puteți găsi cu ușurință drumul spre zona de campare, potecă sau siguranța autovehiculului, chiar și în condiții dificile.



Planificați călătorii și împărtăşiţi cu prietenii și familia aventurile Dvs. utilizând aplicaţiile BaseCamp™ și BaseCamp Mobile. Tactix este echipat atât cu capacităţi ANT + ™ cât și cu Bluetooth pentru a partaja fără fir trasee, waypoint-uri și rute cu alte dispozitive Garmin sau smartphone-uri compatibile.

Altimetru, Barometru și Busolă

Tactix este echipat cu senzori ABC (altimetru, barometru și busolă – compas Engl.) pentru a furniza informații relevante în timp real. Altimetrul încorporat furnizează date de altitudine pentru a monitoriza cu precizie urcarea și coborârea, în timp ce barometrul poate fi folosit pentru a prevedea schimbările de vreme, arătând tendințele pe termen scurt de presiune a aerului. Busola cu 3 axe păstrează direcţia dumneavoastră dacă sunteți în mișcare sau nu.

Tactix îşi auto-calibrează senzorii ABC utilizând receptorul GPS și, de asemenea, îşi setează automat timpul în funcție de poziţie. Pentru o citire de temperatură extrem de precisă, împerecheaţi-l împreună cu senzorul nostru de temperatură Tempe ™ extern.



Capacităţi performante

Tactix oferă date performante în timp real, cum ar fi distanţa, ritmul, cadența și caloriile, ajutându-vă să vă urmăriți progresul în timpul și după aventurile Dvs.. Tactix este compatibil cu monitorul de ritm cardiac, senzorul nostru de viteză şi cadenţă pentru biciclete și senzorul de picior - pentru utilizarea în interior sau în aer liber.

Creat să reziste în condițiile dure

Tactix combină o carcasă puternică pentru a supraviețui șocurilor cu o lentilă de sticlă minerală pentru a rezista la zgârieturi. Acesta are un ecran LCD mare, cu o lumină de fundal cu LED-uri verzi și o brăţară robust poliuretan. Este rezistent la apa la 50 de metri și are o durată de viață a bateriei de până la 50 de ore în modul GPS (depinde de setări) și de până la 5 săptămâni în modul de ceas.

Tactic - Inspirat

De culoare neagră, robust și durabil plus ABC (altimetru, barometru și busolă – compas Engl.) cu GPS activ, Tactix a fost inspirat de cerințele de proiectare stricte, impuse prin unități tactice pentru echipamentele pe care le folosesc pe teren. Acest ceas de culoare neagră este îndrăzneț, dar elegant. Rezistent la zgârieturi, lentila sa curbată este robustă și previne reflexia. Modul Jumpmaster este de neprețuit pentru operațiunile aeriene. Lumina de fundal verde nu va compromite poziția sau vederea ta (şi nu va reflecta în ochelarii cu vedere pe timp de noapte).

Mai mult decât un Ceas Obişnuit


Tactix include informaţii despre ciclurile solare/lunare și un calendar de vânătoare/pescuit în plus față de funcțiile de bază ale ceasului, cum ar fi alarme, tonuri, alerte de vibrații, un cronometru şi ora în lume, cu capacitatea de a afișa mai multe zone o dată. Vă permite chiar să comandați camerele noastre de acţiune VIRB ™ și VIRB Elite ™


Caracteristici Produs

*Rutare automată (pas cu pas pe drumuri): Nu
*Busolă electronică: da (cu înclinare compensată, în 3 axe)
*Ecran tactil: Nu
*Altimetru Barometric: da
*Cameră video: Nu
*Prietenos cu Geocaching: da (fără hârtie)
*Compatibil cu Hărţi Personalizate (Custom Maps): Nu
*Navigare Foto (navigare către fotografii cu geotag): Nu
*Calendar vânătoare/pescuit: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele de maree: Nu
*Calcul Suprafaţă: Da
*Puncte de Interes personalizate (abilitatea de a adăuga puncte de interes adiţionale): da
*Transfer Unitate-la-unitate (împărtăşeşte date fără fir cu unităţi similare): Nu
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online unde poţi analiza, clasifica şi împărtăşi informaţiile): Da

Adiţional

Funcţii de Ceas
-ora, data, alarme, timer, cronometru, avertizare sonoră şi vibratilă

Funcţiile de fitness includ
- profile utilizator pentru alergări şi ciclism. Auto Pause®, Auto Lap®, alerte, câmpuri de date personalizabile cum ar fi pulsul, distanţa, ritmul, caloriile, turele, cadenţa şi multe altele
-trăsătură Jumpmaster pentru paraşutiştii cu experienţă, în particular aceia din armată. urmăreşte ghidurile militare pentru a calcula punctul de salt de la înaltă altitudine (high altitude release point (HARP)) şi poate detecta automat când ai sărit pentru a începe navigarea către punctul de impact dorit (desired impact point (DIP)) folosind un barometru şi o busolă electronică.


Acest dispozitiv USB este compatibil cu Windows® XP sau mai noi şi cu Mac® OS X 10.4 sau ulterioare.