Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


zūmo® 390LM





Pret fara ROAD20xx: 1938.51 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2081.31 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2620.38 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-zūmo 390LM
-Preloaded City Navigator® NT Europe
-Lifetime maps (indicated by “LM” after model number on the box)
-Motorcycle mount with power cable and mounting hardware
-Automotive suction cup mount
-Automotive power cable
-USB cable
-Quick start manual

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs



Navigator pentru Motociclete încărcat cu trăsături speciale pentru Motociclişti

- ecran tactil cu diagonala de 4.3 inci, lizibil în bătaia directă a soarelui, utilizabil cu mănuşă
- Solid, impermeabil la apă (IPX7¹), rezistent la stropire cu combustibil şi la raze UV
- Trăsătura Curvy roads (drumuri cu curbe) caută rute care sunt attractive pentru motociclişti
- Planificare rute şi navigaţie îmbunătăţite cu ajutorul Basecamp şi trăsăturii Skip Waypoint
- Jurnal de Intervenţii de Service pentru întreţinerea motocicletei
- Actualizări gratuite pe viaţă² ale hărţii
- Apeluri Handsfree & indicaţii de rutare vorbite prin intermediul căştii sau headset-ului cu Bluetooth® (vândut separat)



Proiectat de Motociclişti pentru Motociclişti

zūmo 390LM dispune de un ecran tactil cu diagonala de 4.3 inci care este uşor de citit, chiar în bătaia directă a soarelui. Interfaţa sa intuitivă care se poate folosi şi cu mănuşile în mână face introducerea informaţiilor la fel de uşoară ca schimbarea vitezelor. Cu o carcasă solidă, impermeabilă IPX7¹ şi rezistentă la stropi de combustibil şi raze UV, zūmo 390LM este construit pentru o viaţă pe drumuri.

Puterea lui Bluetooth


zūmo 390LM dispune de tehnologia Bluetooth. Conectezi pur şi simplu zūmo cu telefonul tău mobil şi cu o cască sau headset Bluetooth compatibilă (vândute separat) pentru a iniţia şi a primi apeluri pe drum. Cu ajutorul ei eşti liber să vorbeşti la telefon fără să trebuiască să-ţi scoţi mănuşile sau. Poţi apela de asemenea puncte de interes prin intermediul interfeţei Bluetooth a lui zūmo, perfect pentru schimbări de plan de ultimă oră sau o oprire scurtă pentru combustibil şi mâncare.

zūmo 390LM poate transmite instrucţiuni vocale de rutare către o cască sau headset Bluetooth compatibilă (vândute separat). Ascultarea numelor străzilor şi a comezilor de navigare te lasă să fii în continuare atent la condus.

Curvy Roads


Călătoreşte pe rutele tale favorite planificate cu BaseCamp™BaseCamp™, sau alt software sau lasă pe zūmo să-ţi găseasă ruta cu cele mai multe curbe pentru tine.

Jurnalul Istoricului de Service


Kilometrajul pe cauciuc, schimbările de anvelope, presiunea în cauciucuri, curăţările de lanţ, schimbările de ulei şi de bujii: lasă-l pe zūmo 390LM să ţină socoteala lor. Foloseşte Service History Log pentru a înregistra data, kilometrajul şi activitatea de întreţinere efectuată.

Actualizări pe viaţă la hartă

zūmo 390LM include actualizări gratuite la hartă pe durata medie de viaţă² a dispozitivului, stfel încât rutele vor beneficia de pe urma celor mai actualizate hărţi şi puncte de interes.

Instrumente de Navigare

Asistenţa la încadrarea în bandă împreună cu vizualizarea intersecţiilor afişează intersecţiile şi interconexiunile rutiere din drumul tău. O săgeată colorată intens indică banda corectă de încadrare necesară la următoarea manevră sau ieşire.

zūmo 390LM are TracBack® astfel că poţi naviga înapoi pe drumul pe care ai venit până la punctual de plecare, exact pe aceeaşi rută. Exit Services listează staţiile de combustibil şi restaurantele de la ieşirile următoare. Trăsătura Skip îţi permite să sari peste următorul waypoint cu uşurinţă.

Suplimente Utile

zūmo 390LM are inclus un computer de călătorie cu afişarea busolei. zūmo 390LM vine standard cu o sondă digitală de combustibil ca să poţi să ţii socoteala kilometrilor pe care îi mai poţi parcurge înainte să trebuiască să alimnetezi din nou. Există şi un indicator de viteză care îţi spune când să iei piciorul de pe acceleraţie.

În plus faţă de suportul de montare pentru motocicletă, zūmo 390LM include şi un support de montaj pentru automobile şi un cablu de alimentare cu curent de la maşină.

Planifică cu Uşurinţă şi Împărtăşeşte Călătorii


Planifică-ţi următoarea aventură cu BaseCamp™. Poţi crea rute de-a lungul unor anumite drumuri şi căuta şi salva puncte de interes, inclusive atracţii locale, restaurante şi benzinării. Apoi îți poți Then, upload your pre-planned trip to zūmo and follow along for a stress-free ride.

Garmin Adventures, construit pe baza lui BaseCamp, este o modalitate gratuită şi interactivă de a-ţi înregistra şi împărtăşi călătoriile. Cu ajutorul lui BaseCamp puteţi combina tracklog-uri, waypoint-uri, fotografii cu geotagg-uri, filme YouTube® şi multe altele într-o aventură pe care să o împărtăşiţi online. Garmin Adventures de asemenea vă permite să daţi note călătoriilor făcute, să citiţi recenzii şi să descărcaţi rute împărtăşite de alţi motociclişti.

Monitorizează cu uşurinţă presiunea cauciucurilor

zūmo 390LM este compatibil cu accesoriul nostru integrat Tyre Pressure Monitor System (vândut separat). Adăugați un senzor TPMS pentru fiecare cauciuc şi monitorizaţi cu uşurinţă presiunea folosind ecranul lui zūmo. Sistemul lucrează cu până la 4 cauciucuri în orice configuraţie (achiziţie suplimentară necesară pentru fiecare roată; doar ţumburuşul metallic al valvei).

1.Protejat împotriva imersiunii accidentale în apă pe durata de 30 minute la o adâncime de 1 m.
2.Actualizările gratuite pe viaţă la hărţi vă permit să primiţi până la 4 actualizări de date de hartă pe an, dacă şi atunci când sunt disponibile pe website-ul garmin, doar pentru acest produs până când durata sa medie de viaţă expiră sau până când Garmin nu mai primeşte date de la furnizorul său terţ de hărţi, oricare dintre acestea durează mai puţin. Durata medie de viaţă a unui produs semnifică perioada de timp în care produsul (a) are suficientă capacitate de memorie şi alte capabilităţi tehnice necesare ca să utilizeze datele hărţilor disponibile în mod curent şi (b) este capabil să funcţioneze fără reparaţii majore. Un produs va fi considerat nefuncţional şi durata sa medie de viaţă va lua sfârşit dacă nu au mai fost descărcate actualizări pentru acest produs de 24 luni sau mai mult. Actualizările pe care le primiţi vor fi pentru aceeaşi zonă geografică inclusă iniţial în produsul Garmin la momentul cumpărării. Garmin poate încheia actualizările gratuite la hartă în orice moment dacă nu respectaţi termenii Acordului de Licenţiere pentru Utilizatorul Final care însoţesc produsul Dvs. zūmo


Caracteristici Produs

Conduceţi fără stres. Economisiţi timp şi bani

*Indicaţii vocale (de ex. "faceţi dreapta in 150 metri."): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. „Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.”): da (pentru SUA)
*Navigare activată vocal (controlaţi dispozitivul prin comenzi vocale): nu
Compatibilitate Trafic (rutează în jurul ambuteiajelor cu ajutorul unui receptor şi abonament de trafic) : da
*Actualizări informaţii trafic pe întreaga durată de viaţă a aparatului: nu
*Lane Assist (ghid de încadrare în bandă pentru navigare):da
*Afişare semne intersecţii Junction Views: da
*myTrends™ (prezice traseele dumneavoastră) : Nu
*trafficTrends™ (calculează rutele pe baza fluxului de trafic prezis): da
*Aranjare automată destinaţii multiple(oferă calea cea mai directă): da
*Evitare trasee (evitare autostrăzi, drumuri cu plată etc.): da
*XM® compatibil pentru U.S: Nu

Conduceţi cu uşurinţă şi în siguranţ
ă
*Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din US şi Europa): da
*Unde mă aflu? (găsiţi cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie, benzinării, cea mai apropiată adresă şi intersecţie) : da
*Navigare pedestră îmbunătăţită (vă ghidează cum să mergeţi prin oraş): nu
*Navigare foto (navigare către imagini geo-referenţiate) : nu
*Vizualizare puncte de interes de-a lungul rutei: da
*Puncte de interes personalizate (posibilitatea de a adăuga puncte suplimentare de interes): da
*Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): nu

Bucură-te de condus şi personalizează-l
*Vehicule compatibile Garmin Garage™ (descărcare iconiţe în formă de maşini pe dispozitiv): da
*Voci compatibile Garmin Garage™ (descărcare voci personalizate pentru dispozitivul Dvs.): da
*Player MP3 player: nu
*Player Audio book: nu

Adiţional
*Planificator de Călătorie: da
*Jurnal de Călătorie: da
*Sistem de monitorizare a presiunii cauciucurilor: da; senzori individuali vânduţi separat
*Rutare pe drumuri cu curbe: da
*Puterea furnizată dispozitivului. Cablu de alimentare cu energie trebuie să fie capabil să încarce până la 12V (în mod uzual) şi până la 1 A. Puterea consumată de dispozitivul zūmo este 5V; 2A

*Acest dispozitiv USB este compatibil cu Windows® XP sau mai noi şi cu Mac® OS X 10.4 sau ulterioare.