Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - trail toate produsele


GPSMAP 64 010-01199-00

Pret fara ROAD20xx: 1398.25 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1517.25 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1957.55 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP® 64
-Şnur de prindere
-Cablu USB
-Scurt manual de utilizare

ROAD2019.17 - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Notă:
>
Preţul cu Ro.a.d. 2019.17 preîncărcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achiziţia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curentă) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viaţă).
>Preţul cu Ro.a.d. 2019.17 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viaţă a aparatului pentru harta RO.A.D. de pe aparat.
>NOU!
Versiunea cu update gratuit permite activarea gratuită a unei licenţe RO.A.D.2009 pentru salvare şi vizualizare date pe PC în programul MapSource!
Observaţie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost distribuite oficial prin SC Sheba Distribution SRL sau SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licenţe piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" şi care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL sau de distribuitorul SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Dacă sunteţi in dubiu referitor la provenienţa unui aparat, este suficient să ne trimiteţi seria acestuia să o verificăm şi veţi primi un raspuns în scris în maxim 2 zile lucrătoare. La asemenea aparate garanţia este suportată de vânzătorul acestora, NU de firmele sus menţionate.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Receptor GPS portabil solid cu capabilităţi GPS şi GLONASS

-ecran color cu diagonala de 2,6 inci lizibil în bătaia directă a razelor solare
-Receptor GPS şi GLONASS de înaltă sensibilitate cu antenă quad-helix
-Preîncărcat cu Harta de Bază a lumii cu relief umbrit
-Sistem de baterii dublu optimizat
-Memorie internă de 3.5 GB şi sold de card microSD
-Suportă geocaching fără hârtie cu 250,000 cache-uri preîncărcate împreună cu indicii şi descrieri de pe Geocaching.comReceptorul GPS portabil solid GPSMAP® 64 dispune de un receptor GPS şi GLONASS de înaltă sensibilitate cu antenă quad helix pentru recepţie superioară, memoria internă de 3.5 GB oferă spaţiu pentru track-uri şi caches, slot de card microSD pentru hărţi suplimentare şi sistem de baterii dublu optimizat .

Păstrează-ţi Semnalul

Cu antena sa quad helix şi receptorul GPS şi GLONASS de înaltă sensibilitate, GPSMAP 64 localizează poziţia Dvs. rapid şi cu precizie şi păstrează semnalul chiar şi în pădurile dese şi în văile adânci. Avantajul este clar — chiar dacă eşti în adâncul pădurilor sau doar lângă clădiri înalte, poţi conta pe GPSMAP 64 să te ajute să-ţi găseşti drumul atunci când ai cea mai mare nevoie.

Bazează-te pe Outdoor Pro

GPSMAP 64 este un receptor portabil GPS cu adevărat optimizat pentru utilizare în natură, fiecare trăsătură a acestuia fiind gândită pentru a opera în siguranţă în cele mai dure şi mai neprimitoare medii. Pentru a asigura lizibilitate perfectă în orice condiţii GPSMAP 64 dispune de un ecran strălucitor cu diagonala de 2,6 inci lizibil în bătaia soarelui care este facil de operat cu orice fel de mănuşi în medii cu vibraţii, frig sau umezeală pentru că se bazează pe operarea cu ajutorul butoanelor a interfeţei utilizator. Pentru uşurinţa în utilizare şi lărgirea razei de operare, sistemul de baterii duale permite utilizarea unui acumulator pentru încărcare pe dispozitiv sau a bateriilor convenţionale AA. Pe deplin încărcat GPSMAP 64 ţine până la 16 ore, ceea ce vă asigură o rezervă de putere suficientă în cazul unei excursii de o zi sau în caz de blocaje neaşteptate.Explorează Terenul

GPSMAP 64 vine cu un set cuprinzător de caracteristici pentru navigare. Folosiți puncte intermediare, trasee și rute pentru a naviga cu încredere pe poteci și atunci când aveți nevoie pentru a găsi drumul de întoarcere în condiții de siguranță utilizaţi TracBack-ul pentru a vă ghida.

Adaugă Hărţi

Adăugarea de hărţi la GPSMAP 64 este uşoară cu gama noastră de hărţi topografice, maritime sau stradale de detaliu. Cu cei 3.5 GB de memorie internă şi cu un slot de card microSD, poţi descărca cu uşurinţă una din hărţile Garmin de înaltă calitate Garmin GB Discoverer ™ Garmin GB Discoverer™ Ordnance Survey® Ordnance Survey® 1: 25k sau 1: 50k şi să purcezi la drumuri de munte. Inserează un card preîncărcat BlueChart® g2 pentru o zi grozavă în larg sau un card City Navigator NT® pentru rutare pas cu pas pe drumuri (vezi tab-ul de hărţi pentru compatibilitate). GPSMAP 64 suportă de asemenea BirdsEye™ Select care-ţi permite să încarci hărţi raster de înaltă rezoluţie în dispozitiv şi să le integrezi cu celelalte hărţi. În plus 64st este compatibil cu Garmin Custom Maps, un format de hărţi care-ţi permite să transformi cu uşurinţă hărţi de hârtie sau electronice în hărţi care se pot descărca pe aparatul tău, gratuit.

Găseşte Distracţia

GPSMAP 64 suportă geocaching fără hârtie cu 250,000 cache-uri preîncărcate împreună cu indicii şi descrieri de pe Geocaching.com şi are şi o durată de viaţă a bateriei de 16 ore. renunţând la hârtie nu numai că ajuţi mediul, dar îmbunătăţeşti de asemenea eficienţa. GPSMAP 64 stochează şi afişează informaţii cheie precum poziţia, dificultatea terenului, indiciile şi descrierile, ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie sa introduci coordonatele manual sau să le tipăreşti pe hârtie! Subţire şi uşor, 64s este companionul perfect pentru toate întreprinderile tale în aer liber.Planifică-ţi următoarea călătorie

Organizează-ţi următoarea aventură cu ajutorul software-ului gratuit de la Garmin BaseCamp™ care-ţi permite să vizualizezi şi să organizezi hărţi, waypoint-uri, rute şi track-uri. BaseCamp îţi permite chiar să spui povestea celei mai noi aventuri în aer liber într-un mod nou şi impresionant prin crearea de Garmin Adventures pe care le poţi împărtăşi cu uşurinţă cu prietenii, familia sau partenerii de explorări. BaseCamp afişează hărţi topografice în 2-D sau 3-D pe ecranul calculatorului tău, inclusiv curbe de nivel şi cote de altitudine.


Caracteristici Produs

*Trasare automate rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): da
*Busolă electronică: nu
*Ecran cu atingere: nu
*Altimetru barometric: nu
*Camera foto: nu
*Mod geocaching: da da (fără hărţi de hârtie)
*Hărţi personalizate: da
*Fotografie de navigare (navigaţi cu fotografii etichetate geografic): da
*Jocuri GPS pentru exterior: nu
*Calendar pescuit/vânătoare: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele flux: da
*Calculare zonă: da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Transfer de date cu unitati similare prin sistemul wireless: nu
*Vizualizare fotografii: Da
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online în care vă analizaţi, sortaţi şi împărtăşiţi datele): da

Adiţional
-Antenă: Quad helix
-GLONASS: Da