Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - trail toate produsele


GPSMAP® 64st 010-01199-21

Pret fara ROAD20xx: 1869.49 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1988.49 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2428.79 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 64st
-Hartă recreaţională a Europei preîncărcată
-1-an abonament BirdsEye Satellite Imagery
-Carabină
-Cablu USB
-Manual de utilizare

ROAD2019.17 - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Notă:
>
Preţul cu Ro.a.d. 2019.17 preîncărcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achiziţia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curentă) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viaţă).
>Preţul cu Ro.a.d. 2019.17 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viaţă a aparatului pentru harta RO.A.D. de pe aparat.
>NOU!
Versiunea cu update gratuit permite activarea gratuită a unei licenţe RO.A.D.2009 pentru salvare şi vizualizare date pe PC în programul MapSource!
Observaţie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost distribuite oficial prin SC Sheba Distribution SRL sau SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licenţe piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" şi care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL sau de distribuitorul SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Dacă sunteţi in dubiu referitor la provenienţa unui aparat, este suficient să ne trimiteţi seria acestuia să o verificăm şi veţi primi un raspuns în scris în maxim 2 zile lucrătoare. La asemenea aparate garanţia este suportată de vânzătorul acestora, NU de firmele sus menţionate.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Receptor GPS portabil solid cu capabilităţi GPS, GLONASS, senzori avansaţi şi conectivitate Wireless

-ecran color cu diagonala de 2,6 inci lizibil în bătaia directă a razelor solare
-Receptor GPS şi GLONASS de înaltă sensibilitate cu antenă quad-helix
-Altimetru Barometric şi busolă în 3 axe
-Hartă recreaţională a Europei preîncărcată
-Conectivitate Wireless cu ajutorul tehnologiei Bluetooth® ¹ sau ANT+™Noul navigator portabil GPSMAP® 64st dispune de un ecran cu diagonala de 2,6 inci lizibil în lumina soarelui şi de un receptor GPS şi GLONASS de înaltă sensibilitate cu antenă quad helix pentru recepţie superioară. Aparatul GPSMAP 64st solid şi impermeabil dispune şi de un altimetru barometric, busolă în 3 axe şi o hartă recreaţională preîncărcată a Europei. Se conectează fără fir la smartphone-ul Dvs. pentru a permite Live Tracking şi Smart Notification.²

Păstrează-ţi Semnalul

Cu antena sa quad helix şi receptorul GPS şi GLONASS de înaltă sensibilitate, GPSMAP 64st localizează poziţia Dvs. rapid şi cu precizie şi păstrează semnalul chiar şi în pădurile dese şi în văile adânci. Avantajul este clar — chiar dacă eşti în adâncul pădurilor sau doar lângă clădiri înalte, poţi conta pe GPSMAP 64st să te ajute să-ţi găseşti drumul atunci când ai cea mai mare nevoie.Explorează terenul

GPSMAP 64st vine cu o hartă recreaţională a Europei preîncărcată Recreational Map of Europe pentru 44 de ţări. Detaliile de hartă includ reţeaua de drumuri (nerutabilă), păduri, curbe de nivel, cote, lacuri şi puncte de interes. Aparatul dispune de o gamă comprehensivă de trăsături care vă permit să folosiţi waypoint-urile, track-urile şi rutele pentru a naviga cu încredere înafara drumurilor cunoscute şi să te întorci înapoi acasă în siguranţă folosind TracBack pentru ghidare.

Află capul compas

GPSMAP 64st are integrată o busolă electronică cu compensare în 3 axe, care-ţi arată direcţia chiar şi atunci când stai pe loc nemişcat, fără să fie nevoie s-o ţii perfect orizontală. Altimetrul său barometric urmăreşte schimbările de presiune pentru a-ţi determina altitudinea şi îl poţi folosi şi pentru a monitoriza schimbările de presiune în timp, ca să fii pregătit pentru schimbările bruşte ale vremii.

Rămâi conectat

Împărtăşeşte-ţi experienţele grozave în aer liber live, ste suficient să-ţi conectezi aparatul GPSMap 64st la smartphone şi împărtăşeşte-ţi poziţia prin intermediul Live Tracking şi Garmin Connect cu familia şi prietenii. Smart Notification îţi permite să primeşti wireless email, SMS-uri şi alerte de la telefonul tău compatibil iPhone® 4s sau mai nou. Rămâi conectat pe deplin în timp ce îţi ţii preţiosul iPhone la adăpost de elemente în rucsac.

Bazează-te pe Outdoor Pro

GPSMAP 64st este un receptor portabil GPS cu adevărat optimizat pentru utilizare în natură, fiecare trăsătură a acestuia fiind gândită pentru a opera în siguranţă în cele mai dure şi mai neprimitoare medii. Pentru a asigura lizibilitate perfectă în orice condiţii GPSMAP 64st dispune de un ecran strălucitor cu diagonala de 2,6 inci lizibil în bătaia soarelui care este facil de operat cu orice fel de mănuşi în medii cu vibraţii, frig sau umezeală pentru că se bazează pe operarea cu ajutorul butoanelor a interfeţei utilizator. Pentru uşurinţa în utilizare şi lărgirea razei de operare, sistemul de baterii duale permite utilizarea unui acumulator pentru încărcare pe dispozitiv sau a bateriilor convenţionale AA. Pe deplin încărcat GPSMAP 64st ţine până la 16 ore, ceea ce vă asigură o rezervă de putere suficientă în cazul unei excursii de o zi sau în caz de blocaje neaşteptate.

Împărtăşeşte fără fir

Împărtăşeşte-ţi waypoint-urile, track-urile, rutele şi geocache-urile wireless cu alte dispozitive compatibile. Prietenii tăi se vor bucura de plimbarea sau cache-ul tău favorit fără să mai trebuiască să aştepte să te legi la calculatorul de acasă — este suficient să apeşi “send” pentru a transfera informaţia ta către un alt aparat Garmin cu capabilităţi wireless.

GPSMAP 64st se conectează de asemenea cu dispozitive compatibile Garmin, cum ar fi VIRB™ action camera şi cu senzori accesorii, precum senzorul de temperatură tempe™ temperature sensor şi monitorul de ritm cardiac.

Adaugă Hărţi


Adăugarea de hărţi la GPSMAP 64st este uşoară cu gama noastră de hărţi topografice, maritime sau stradale de detaliu. Cu cei 8 GB de memorie internă şi cu un slot de card microSD, poţi descărca cu uşurinţă una din hărţile Garmin de înaltă calitate Topo maps şi să purcezi la drumuri de munte, inserează un card preîncărcat BlueChart® g2 pentru o zi grozavă în larg sau un card City Navigator NT® pentru rutare pas cu pas pe drumuri (vezi tab-ul de hărţi pentru compatibilitate). GPSMAP 64st suportă de asemenea BirdsEye™ Select maps care-ţi permite să încarci hărţi raster de înaltă rezoluţie în dispozitiv şi să le integrezi cu celelalte hărţi. În plus 64st este compatibil cu Garmin Custom Maps, un format de hărţi care-ţi permite să transformi cu uşurinţă hărţi de hârtie sau electronice în hărţi care se pot descărca pe aparatul tău, gratuit.Găseşte Distracţia

GPSMAP 64st suportă geocaching fără hârtie cu 250,000 cache-uri preîncărcate împreună cu indicii şi descrieri de pe Geocaching.com, şi are şi o durată de viaţă a bateriei de 16 ore. renunţând la hârtie nu numai că ajuţi mediul, dar îmbunătăţeşti de asemenea eficienţa. GPSMAP 64st stochează şi afişează informaţii cheie precum poziţia, dificultatea terenului, indiciile şi descrierile, ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie sa introduci coordonatele manual sau să le tipăreşti pe hârtie! Subţire şi uşor, 64st este companionul perfect pentru toate întreprinderile tale în aer liber.

Planifică-ţi următoarea călătorie

Organizează-ţi următoarea aventură cu ajutorul software-ului gratuit de la Garmin BaseCamp™ care-ţi permite să vizualizezi şi să organizezi hărţi, waypoint-uri, rute şi track-uri. BaseCamp îţi permite chiar să spui povestea celei mai noi aventuri în aer liber într-un mod nou şi impresionant prin crearea de Garmin Adventures pe care le poţi împărtăşi cu uşurinţă cu prietenii, familia sau partenerii de explorări. BaseCamp afişează hărţi topografice în 2-D sau 3-D pe ecranul calculatorului tău, inclusiv curbe de nivel şi cote de altitudine.

¹GPSMAP 64st este un dispozitiv Bluetooth® Smart device care se poate sincroniza wireless cu telefoane compatibile Bluetooth® Smart Ready. Contactaţi-vă furnizorul pentru a verifica dacă telefonul pe care îl aveţi este compatibil. Marca şi logo-ul Bluetooth® sunt mărci înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc.

²Live Tracking prin aplicaţia mobilă Garmin Connect şi Smart Notification cu iPhone® 4s sau mai nou.
iPhone este o marcă înregistrată a Apple Inc., înregistrată în SUA şi alte ţări.Caracteristici Produs

*Trasare automate rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): da (cu hărţile opționale pentru drumuri detaliate)
*Busolă electronică: da (compensată în 3-axe)
*Ecran cu atingere: nu
*Altimetru barometric: da
*Camera : Nu
*Mod geocaching: da (fără hărţi de hârtie)
*Hărţi personalizate: da
*Fotografie de navigare (navigaţi cu fotografii etichetate geografic): da
*Jocuri GPS pentru exterior: nu
*Calendar pescuit/vânătoare: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele flux: da
*Calculare zonă: da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Transfer de date cu unitati similare prin sistemul wireless: da
*Vizualizare fotografii: da
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online în care vă analizaţi, sortaţi şi împărtăşiţi datele): da

Adiţional

-Antenă: Quad helix
-GLONASS: da
-Smart Notifications: da
-Live Tracking: da (cu Garmin Connect™ Mobile)
-cache-uri preîncărcate geocaching.com : 250,000