Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - trail toate produsele


fēnix® 2





Pret fara ROAD20xx: 1460.13 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Ceas fēnix 2
-Curea de schimb din material textil
-Cablu de alimentare/date USB
-Adaptor AC
-Scurt ghid de utilizare

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Ceasul sport cu GPS pentru Atleţi și Aventuri în Aer Liber

-Poziționare GPS de înalta sensibilitate cu localizare rapidă GPS
-Altimetru Barometric și busolă în 3 axe cu calibrare automată
-Interfața utilizatorului intuitivă, optimizată pentru o serie de activități
-Suportă Caracteristici avansate pentru fitness, inclusiv Consilier Recuperare, Alergare Dinamică și Predicţie Cursa¹
-Suport complet Multisport pentru alergare, înot, ciclism și altele
-Conectare completă la senzorii opționali prin ANT + și aplicaţiile pentru smartphone-ul LiveTrack² și Smart Notification³



Combinând cele mai bune caracteristici ale ceasurilor şi dispozitivelor de utilizare în exterior de la Garmin, Fenix 2 este partenerul ideal de antrenament Multisport și navigare în aer liber

Fie alergare, ciclism, alpinism, schi sau înot, Fenix 2 vă permite să comutați cu ușurință între setările caracteristice care sunt optimizate pentru fiecare activitate.

Comutaţi între caracteristici avansate de fitness - precum o cursă contra Partnerului Virtual® sau Consilierul de Recuperare după antrenament - şi navigarea cu încredere spre casă cu TracBack®.

Puteți de asemenea să vă asiguraţi că rămâneţi conectat prin intermediul LiveTrack² și Smart Notification³, chiar în timp ce vă testaţi temeritatea.

Pentru Alergători Ocazionali şi Profesionişti

FENIX 2 oferă un set cuprinzător de caracteristici pentru alergători cu opţiunile de antrenament după ritm, timp, distanţă, interval antrenament, porneire automată o tură nouă și multe altele. Pentru a răspunde nevoilor specifice ale alergătorilor profesionişti, Fenix 2 oferă un profil dedicat, care arată date suplimentare, cum ar fi ascensiunea, performanța și viteza verticală. Toate profilele disponibile pot fi complet personalizate pentru a se potrivi nevoilor personale ale sportivilor.

Suport pentru Sportivii Multisport


Fenix 2 susține sportivii multisport, în toate disciplinele lor și metodele de antrenament. În ape deschise și piscine interioare, Fenix 2 urmăreşte la înnot numărul de bătăi, intervalul, distanța, ritmul și multe altele. Pe bicicletă Fenix 2 oferă informații detaliate cu privire la performanță și urmărește cadența șiputerea de la senzorii opționali pentru a completa indicatorii de performanță.



Caracteristici Fitness Avansate

fenix 2 vine la pachet cu caracteristici de de vârf de antrenament de la Garmin, atunci când este utilizat cu centura de monitorizare cardiacă HRM-Run vă poate oferi statistici despre starea fizică generală. Prima este VO2 Max, care vă oferă o estimare de fitness reală bazată pe performanță și diferite valori ale pulsului Dvs.. Urmăriți modificările VO2 max pentru a vedea rezultatele de fitness și de a le compara cu cele ale colegilor dumneavoastră de antrenament. Fenix 2 este chiar în măsură să facă o predicție relativă la durata cursei pe baza valorii VO2 max. După antrenament Consilierul de Refacere vă spune cât de mult timp aveţi nevoie pentru a vă recupera după efortul de la ultima activitate.¹

Caracteristici pentru o Alergare Dinamică
fenix 2 încorporează răspunsuri sofisticate de la senzori pe formularul de alergare pentru a oferi mai mulţi parametri avansaţi ale alergării. Atunci când este utilizat cu Centura de monitorizare Puls¹ , Fenix 2 raportează cadența, oscilația verticală și timpul de contact cu solul. Aceste valori sunt numite dinamică de alergare și arată eficiența Dvs. de funcționare. Cunoaşterea dinamicii de alergare vă poate ajuta să vă îmbunătățiţi eficiența de-a lungul timpului.

Să aveți o zi Minunată la Schi


fenix 2 urmărește performanțele de schi și snowboarding într-un mod inteligent. Numără automat cursele dvs. și detectează viteza, distanța și căderea pe verticală, astfel încât să obțineți date separate pentru cursele individuale. Odată ce aţi ajuns pe teleschi și sus pe munte vă prezintă cu datele de la ultima cursă astfel încât să puteți compara datele reale cu fostele curse sau performanțe zilnice. Cu ajutorul curelei din material textil inclusă în pachet puteți purta Fenix-ul 2 chiar pe jachetă. fenix 2 are, de asemenea, un mod de schi fond dedicat și puteți utiliza Fenix 2 ca o telecomandă utilizabilă prin mănușă pentru camerele noastre de acțiune VIRB™ și VIRB™ Elite .

Navighează pe Drumul tău

FENIX 2 este singurul ceas care vă oferă pachetul complet cu caracteristici de navigare de la Garmin - numele cel mai de încredere în navigare din lume. fenix 2 nu înregistrează numai în traseul pe care aţi fost, dar poate, de asemenea, să vă ghideze în pustietate și, mai important, vă va ghida înapoi afară astfel încât să vă simţiţi încrezător 100% și în condiții de siguranță la fiecare pas pe care îl faceţi. Înregistrează un jurnal de călătorie, creând un " "traseu prin dâre de firimituri " GPS pe măsură ce vă deplasaţi. De asemenea, vă permite să marcaţi waypointuri, cum ar fi poziţia vehiculului parcat, refugii de vreme rea, poziţii cu panorame grozave și alte puncte de interes. Cu FENIX 2, aveți posibilitatea să creați și să urmăriţi rute, marchează până la 1.000 de waypoint-uri și stochează până la 10.000 de puncte pe traseu. Puteți crea ruta dvs. de călătorie prin intermediul aplicaţiei BaseCamp™, software-ul gratuit de planificat călătorii de la Garmin. Planificați-vă călătoria spre casă, descărcărcând datele la Fenix 2 și urmați săgeata de navigare a punctelor de referință sau linia de rută clar vizibilă spre destinație. La sfârșitul zilei folosiţi aplicaţia TracBack ™ pentru a vă arăta drumul spre casă în condiții de siguranță.



Rămâi conectat

Împărtășește experiența grozavă în aer liber imediat, este suficient să conectați Fenix 2 la smartphone-ul Dvs și partajaţi poziția cu familia și prietenii prin aplicaţiile LiveTrack² și Garmin Connect™ 2.0. Notificarea inteligentă vă permite să primiți fără fir e-mail-uri, SMS-uri și alerte de la iPhone-ul Dvs compatibil. Rămâneți pe deplin conectat în timp ce vă păstrați telefonul preţios păstrat în siguranță în rucsac.

Altimetru, Barometru și Busolă

fēnix 2 este echipat cu barometric și busolă de înaltă sensibilitate care se calibrează automat folosind receptorul GPS pentru a furniza date mai precise.. Altimetrul încorporat furnizează date de altitudine pentru a monitoriza cu precizie urcarea și coborârea, în timp ce barometrul poate fi folosit pentru a prevedea schimbările de vreme, arătând tendințele pe termen scurt de presiune a aerului. Busola cu 3 axe păstrează direcţia dumneavoastră dacă sunteți în mișcare sau nu. Pentru o citire de temperatură extrem de precisă, împerecheaţi-l împreună cu senzorul nostru de temperatură Tempe™ extern.

Creat să reziste în condițiile dure

fēnix 2 combină o carcasă din material termoplastic armată cu oţel pentru a supraviețui șocurilor cu o lentilă de sticlă minerală pentru a rezista la zgârieturi. Acesta are un ecran LCD mare, cu o lumină de fundal cu LED-uri roşii și o brăţară robustă din poliuretan. Este rezistent la apa la 5 Atmosfere-50 de metri adâncime și are o durată de viață a bateriei de până la 50 de ore în modul GPS (depinde de setări) și de până la 5 săptămâni în modul ceas.



Ceasul de mână emblematic

Robust și atractiv, Fenix 2 este de asemenea un ceas de mare precizie, care poate fi purtat în fiecare zi. Acesta include setări pentru alarme, tonuri şi alerte cu vibrație. De asemenea funcționează ca un un cronometru, timer şi afişează ora în lume. Dar mai presus de toate este emblema Dvs. referitoare la performanța sportivă și stilul de viață în aer liber.

¹Necesită utilizarea unei centuri de ritm cardiac HRM-run, inclusă la unele modele, comercializată separat pe altele.

²Accesibil prin smartphone și aplicaţia Garmin Connect Mobile pentru iPhone 4S.

³Compatible cu iPhone® 4S și mai târziu difuzate OS7 sau mai târziu. iPhone este o marcă comercială a Apple Inc., înregistrată în SUA și în alte țări.

Mărcile comerciale marca verbală Bluetooth® și siglele sunt înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc.



Caracteristici Produs

Specificaţii de antrenament
*Timp, distanţă, ritm: Da
*Puncte de interes personalizate: Da
*Alerte: Da
*Calorii: Da
*Partner® Virtual: Da
*Fus orar automat: Da
*Alarme: Da
*Cadenţă: Da
*Vibraţii: Da
*Ritm interior şi la distanţă: Da
*Antrenemante avansate: Da
*Zonele de ritm cardiac: Da
*efectul de antrenament: Da
*estimare VO2 max: Da
*Predicţie cursă: Da
*Consilierul de recuperare după antrenament: Da
*Caracteristici pentru o Alergare Dinamică: Da
*Ground Contact Time: Da
*Oscilaţie verticală: Da
*Notificări inteligente: Da

Specificaţii adiţionale
*Puncte intermediare: 1,000
*Rute: 50
*Track log (TracBack®): 10,000 puncte; 100 trasee salvate
*Busolă electronică 3-D: Da
*Altimetru Barometric: Da
*Calendar vânătoare/pescuit: Da
*Informaţii ciclurile solare/lunare: Da
*Calculare zonă: Da
*Transfer Unitate-la-unitate (împărtăşeşte date fără fir cu unităţi similare): Da
*Compatibil ANT+™ power meter : Da
*Compatibil Garmin Connect™ : Da (telefon/calculator)
*Senzori fără fir: Opţional cetura de monitorizare cardiacă HRM-Run™, , temperatură, picior, viteză/cadenţă
*Conectare fără fir: prin ANT+™/Bluetooth® pentru schimbul de informații cu dispozitive Garmin compatibile sau smartphone-uri