Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - fitness toate produsele


Edge® 1000





Pret fara ROAD20xx: 2095.99 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Edge 1000
-Harta Garmin pentru ciclişti preîncărcată
-Suport moto
-Out-front mount
-Tether
-Cablu USB
-Scurt ghid de utilizare

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Cel Mai Mic Preţ din România!

Ciclocomputerul pentru Competiţie, Conectare și Navigare

-Curse competiţionale interne prin intermediul segmentelor Garmin Connect ™
-Navigare pe drum sau în afara lui și puncte de interes, cu harta Garmin pentru ciclişti preîncărcată
-Setează o distanță și alege din cele 3 trasee tur-retur opţionale
-Încărcări instant la Garmin Connect ™ Mobile pentru a analiza și împărtăși
-Caracteristici Conectate¹: alerte² primire de apeluri și mesaje, urmărirea în direct, trimiterea / primirea de curse, partajare pe reţelele de socializare și vreme



Chiar dacă sunteţi într-o cursă pentru ca să vă îmbunătățiţi propriul Dvs record sau pentru a vedea cum vă clasaţi în faţa unor campioni, Edge 1000 vă permite să vă conectați, să comparaţi și să concuraţi. Transformă fiecare cursă într-o cursă pe segmentele Garmin Connect și vedeți rezultatele în timp real pe Edge-ul Dvs, inclusiv alerte pentru începutul și sfârşitul fiecărui segment și clasamentele. Caracteristica segmentelor vă ține motivat și vă ajută să vă depăşiţi limitele pentru o îmbunătățire continuă.

Drumul E al Tău

Împreună cu provocările interne la curse și caracteristicile conectate, Edge 1000 oferă capabilități de navigație și cartografiere avansate specifice cicliştilor. Harta Garmin de bicicletă preîncărcată include conţinut OSM (Open Street Map) cu drumuri rutiere rutabile și motociclete, date de elevatie, puncte de interes și de căutare adresă. Datele cartografice sunt stocate în memoria Edge-lui Dvs, astfel încât accesul la navigație și la capabilităţile de performanță nu este dependentă de acoperirea telefonul mobil, și actualizarea hărților este gratuită.

Ştie Unde să Meargă

Acum puteți explora mai mult, pe drum și în afara lui, datorită caracteristicii de rutare tur-retur a acestui dispozitiv. Pur și simplu introduceți cât de departe vrei să mergeţi, iar Edge 1000 vă calculează până la 3 trasee prietenoase pentru ciclism. Puteți revizui chiar profilele de altitudine înainte de a face selecția. Acesta oferă, de asemenea, o nouă capacitate de planificare a traseului, care vă permite să creați rute direct pe Edge 1000 folosind harta, Punctele de Interes și segmentele care le-ați descărcat de la Garmin Connect. Din nou, aveți posibilitatea să examinați profilul de altitudine a traseului personalizat înainte de plecare. În cazul în care nu obțineţi traseul sau vreţi să terminaţi cursa mai devreme, Edge vă poate ghida mereu înapoi la început sau poate calcula ruta cea mai directă și vă oferă ghidare pas-cu-pas ca să vă întoarceţi.

La Vârful Degetelor

Edge 1000 dispune de un ecran tactil de înaltă rezoluție de 3 inci color cu dublă orientare *. Acesta are un senzor de lumină ambientală, care ajustează automat luminozitatea ecranului funcţie de condițiile de lumină pentru a îmbunătăți vizibilitatea. Spre deosebire de smartphone Dvs, ecranul lui este optimizat pentru a lucra cu mănuși și în ploaie³. Puteți personaliza paginile de antrenament cu până la 10 câmpuri de date și să folosiţi profilele de activitate pentru a vă permite treceri ușoare atunci când schimbaţi activitatea de ciclism, cum ar fi rutier, montan sau de tură.



Analiză Avansată a Performanței

Edge 1000 este compatibil cu sentorii ANT + ™, precum cei de viteză, cadenţă, ritm cardiac și de greutate. Este primul ciclocomputer Garmin care se integrează cu sistemul4 de deplasare electronic Shimano Di2 pentru a afișa viteza Dvs. actuală pe ecran. Edge 1000 este de asemenea compatibil cu dispozitivele de măsurare a puterii ANT +, inclusiv Vector®, ®, măsurătorul nostru unic de putere la baza pedalei care măsoară puterea totală, echilibrul și cadența stânga / dreapta. Un antrenament preîncărcat pe bază de energie pe Edge 1000 vă permite să calculaţi pragul funcţional de putere (FTP), de la care vă puteți baza zona puterii de antrenament. Edge1000 oferă un calendar de antrenament și este compatibil cu antrenamente avansate, pe care le puteți planifica, programa și încărca de la Garmin Connect.

Conectat cu Smartphone-ul Dvs

Atunci când este conectat cu smartphone-ul și aplicația Garmin Connect™ Mobile app, Edge 1000 oferă o suită de caracteristici legate, inclusiv de urmărire în direct, alerte intrare apel și mesaj, partajarea pe reţelele de socializare, vremea, încărcarea wireless și trimiterea / primirea de trasee și segmente. Imediat ce cursa Dvs este finalizată, datele pot fi trimise automat la Garmin Connect prin Bluetooth sau Wi-Fi ®. Acest lucru vă permite să rămâneți conectat și să partajaţi instantaneu detaliile cursei cu prietenii, familia și contactele Dvs de pe reţelele de socializare. Aplicaţia LiveTrack permite prietenilor și familiei Dvs. să urmărească cursele Dvs și activitățile de antrenament în timp real. Invită utilizatorii de e-mail sau reţele de socializare, astfel încât să poată vizualiza datele direct pe o pagină de urmărire Garmin Connect. Odată ce ei au invitaţia pe e-mail, pot face clic pentru a urmări și a vedea statisticile și locația Dvs. pe hartă.



¹Când este conectat cu telefonul dvs. prin Bluetooth ® sau Bluetooth Smart Ready; contactați furnizorul de servicii pentru a verifica dacă telefonul Dvs. este compatibil. Mărcile comerciale Bluetooth marca verbală și logo-urile sunt mărci înregistrate deținute de Bluetooth SIG, INC. Wi-Fi ® este o marcă înregistrată a Wi-Fi Alliance Corporation.

²iPhone® 4S sau mai nou. iPhone este o marcă comercială a Apple Inc, înregistrată în SUA și în alte țări.

³Impermeabil la IPX7; Conectivitatea fără fir ANT + nu funcționează sub apă.

4Compatibil cu sistemul electronic de schimbare a vitezelor Shimano Di2 cu funcția Shimano D-Fly de gestionare a datelor.

*Ecranul cu dublă orientare va fi disponibil la o actualizare gratuită de software ulterioară


Caracteristici Produs

*Monitor Inimă: da (nu este inclus în pachet)
*Senzor viteză/cadenţă: da (nu este inclus în pachet)
*Senzor călcâi: Nu
*Sincronizare automată (transferă în mod automat datele către calculatorul Dvs.): Da
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online unde analizaţi, categorisiţi şi împărtăşiţi datele): da
*Virtual Partner® (antrenament împotriva unei persoane digitale): Da
*Virtual Racer™ (competiţie împotriva unor alte activităţi): Nu
*Curse (competiţie împotriva unor activităţi precedente): Da
*Auto Pause® (opreşte şi reia cronometrul pe baza vitezei): Da
*Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă): da
*Scroll Automat(parcurge paginile de informaţii automat în timpul antrenamentului): Da
*Multi-sport (schimbă modul sport cu o apăsare de buton): Nu
*Antrenamente Avansate (creare de antrenamente personalizate, orientate pe atingerea de ţinte): Da
*Antrenamente simple(timp , distanță și calorii): Da
*Alertă de ritm (porneşte o alarmă dacă vă abateţi de la ritmul prestabilit):Da
*Alerte de Vibraţie: (alegeţi între alerte cu tonuri şi/sau alerte cu vibraţii): Nu
*Intervale antrenament (setare intervale de exerciţii şi odihnă): Da
*Calcul calorii arse pe bază de puls: Da
*Efect Antrenament (măsoară impactul unei activităţi asupra stării Dvs. fizice generale): Nu
*Ecran(e) personalizabil(e): Da
*Altimetru Barometric: da
*Transfer de la o unitate la alta (comunicare date wireless cu unităţi similare): Da
*Compatibil măsurător de putere (afişează date despre putere din măsurătoare de putere compatibile ANT+™ de la terţi producători): Da (date înregistrate aproximativ 1 pe secundă)
*Temperatură (afişează şi înregistrează temperatura în timpul cursei): Da
*Ceas de Sport: nu

Adiţional
*Segmente pe dispozitiv: Yes
*Compatibil Wi-Fi® : Da
*Notificări inteligente: Da
*GLONASS: Da
*Compatibil cu Garmin Connect™ *Mobile: Da
*Rutare dus-întors: Da
*Planificare rute: Da