Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - road toate produsele


nüvi® 2497LMT

Pret fara ROAD20xx: 816.34 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 936.53 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1498.21 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 2497LMT
-Preîncărcat cu Harta Europei City Navigator® NT
-Update gratuit pentru Harta Europei şi informaţiile de trafic (indicat de “LMT” pe cutie)
-Receptor de trafic Digital 3D cu cablu de alimentare la 12v
-Suport de parbriz cu ventuza
-Cablu USB
-Scurt ghid de utilizare

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

O experiență de navigare completă şi o călătorie sigură, rapidă și fără stres

- Ecran cu dublă orientare de înaltă rezoluție de 4.3 inci
- Alerte de Trafic cu actualizare gratuită lifetime 1
- Harta detaliată pentru Europa, cu actualizări gratuite lifetime2
- Garmin Real Directions cu Garmin Real Voice
- navigare prin comandă vocală, Bluetooth şi compatibilitate Smartphone Link
Cu actualizări pe întreaga durată de viaţă a aparatului, Direcţii reale pentru instrucțiuni mai naturale, alerte radar, capacitatea live, apeluri hands-free şi multe altele, nüvi 2497LMT este o navigaţie avansată creată să-ţi ofere o călătorie sigură, rapidă şi fără stres.

Ecran de Înaltă Definiţie

nüvi 2497LMT are un ecran de 4.3 inci cu afișaj de înaltă rezoluție şi capabilitățile sale de orientare duală vă permit să-l utilizați fie orizontal, fie vertical, aparatul ajustându-se automat atunci când este rotit.

Hărţi detaliate cu actualizări gratuite

nüvi 2497LMT este livrat cu hărți detaliate ale Europei. Cu actualizări gratuite pe întreaga durata de viaţă a aparatului, traseele dumneavoastră sunt sigure deoarece dispun de cele mai la zi hărţi, puncte de interes și informaţii de navigație. Hărți noi sunt disponibile pentru descărcare de până la 4 ori pe an, pe întreaga durată de viaţă a aparatului, fără taxe suplimentare.

nüvi 2497LMT face mai uşoară găsirea de adrese și a milioane de puncte de interes, cum ar fi întreprinderi, magazine, restaurante și alte destinații. El vine preîncarcat cu puncte de interes, astfel încât nu este nevoie ca utilizatorul să introduca adresa acestuia. Doar selectați unul - sau mai multe - și navigaţi într-acolo, rapid și ușor. De asemenea aveți posibilitatea de a adăuga puncte de interes personalizate.

Actualizări pe întreaga durată de viaţă a aparatului la informaţiile de trafic
nüvi 2497LMT permite realizarea actualizărilor gratuite pe întreaga durata de viaţă a aparatului la informaţiile de trafic, astfel încât să obțineți alerte de încredere pentru a evita incidente și congestionarea de pe traseu. Există o acoperire cuprinzătoare de autostrăzi și drumuri din Marea Britanie și Europa.

Nu există abonament - pur și simplu utilizaţi-l din cutie - gratuit.

Alertele de trafic apar la marginea hărţii şi rapoartele de trafic sunt vorbite. Garmin trafic poate oferi detalii despre situație, cum ar fi la cât de multe minute de întârziere să se aștepte și dacă există rute ocolitoare posibile. Se poate confirma, chiar dacă nu sunteți pe ruta cea mai rapidă. Garmin trafic este activat de voce, așa că răspunde la cererile vorbite.

Actualizările pe întreaga durată de viaţă a aparatului la informaţiile de trafic² sunt capacitatea nüvi 2497LMT de a primi actualizări gratis despre trafic pe întreaga durată de viaţă a acestuia.

Fii atent la cele mai noi radare

nüvi 2497LMT conţine sistemul nostru unic Cyclops Speed Camera pentru alerte în timp real, pentru direcții relevante și exacte. Setul de date complete şi camere radar sunt pre-instalate pe aparat. Cu toate acestea, puteți obține actualizări regulate sau doar una pentru a vă asigura că ați luat mereu cele mai noi locaţii pe aparat astfel încât să puteți conduce în siguranță și legalitate.

Puterea vocii tale

nüvi 2497LMT vă permite luxul unei navigări activate vocal (în limba engleză). Pur și simplu spuneţi destinația și dispozitivul răspunde, iar mainile pot rămâne în condiții de siguranță pe volan. Desigur, puteți naviga folosind şi interfața ecranului cu atingere.

Garmin Real Directions™ cu Garmin Real Voice™

nüvi 2497LMT vine cu unicul Garmin Real Directions™. Aceasta include instrucțiunile realiste, care vă ghidează precum un prieten, folosind repere familiare, clădiri și semafoare. De exemplu, ați putea să fiţi sfătuiți să "viraţi la stânga peste Tower Bridge" sau la "dreapta după catedrală". Folosind repere proeminente chiar și pe drumuri necunoscute, asta înseamna că nu mai trebuie să citiţi în mod constant numele străzilor pentru a face călătoria mult mai ușor și vă asigură că nu aţi fost indus în eroare. Odată cu acest lucru veți obține, de asemenea, o voce care sună mai natural și imagini realiste de semne rutiere.Convorbiri hands-free prin Bluetooth®

Sincronizează-ţi smartphone-ul prin Bluetooth cu nüvi 2497LMT pentru convorbiri hand-free prin difuzorul si microfonul integrate în aparat. Aşezaţi-vă telefonul în siguranţă în torpedou, în buzunar sau geanta și puteţi face în continuare apeluri fără a vă mișca mâinile de pe volan sau a vă lua ochii de la drum.

Compatibil Smartphone Link

Smartphone Link este o aplicatie gratuită pentru Smartphone³ cu Android. Acestea creează o experiență de navigare transparentă între SatNav-ul Garmin și smartphone, permiţându-le să comunice și să partajeze date prin Bluetooth. Aceasta permite GPS-ului să primească informații în timp real, cum ar fi vremea, camerele de trafic PhotoLive și multe altele ⁴.

De asemenea, împărtășește locații cu smartphone-ul astfel încât să puteți naviga ultima milă până la destinația finală și înapoi pentru a găsi mașina parcată.

Îndrumare la volan audio şi video

Active Lane Guidance cu voce te pregătește pentru a conduce printr-o ieșire sau intersecție cu încredere. Pe măsură ce se apropie, un model animat foloseşte săgeţile viu colorate pentru a indica banda corespunzătoare necesară pentru ruta dumneavoastră, iar o voce prietenoasă oferă ajutor suplimentar.

Photo Real afiseaza o vedere realistică a intersecției și diferitelor manevre de executat de-a lungul rutei, inclusiv semnele rutiere şi relieful din jur.

Din nou, săgețile indică banda corectă pe care să vă încadraţi

Pentru intersecții complicate, vizualizarea joncțiunii Bird Eye vă oferă o imagine detaliată a rețelei rutiere, văzută de sus.

Mai multe informații pe scurt

Cu nüvi 2497LMT aveţi harta de deplasare pe ecran tot timpul, iar informaţiile adiţionale apar pe marginea ei. Pentru detalii, adresați-vă lui pur și simplu sau atingeți ecranul. În timp ce conduceți, ruta dvs., caracteristica "în față" vă informează în mod constant despre servicii de proximitate, inclusiv restaurante, benzinării, spitale și magazine.

nüvi 2497LMT afișează limita de viteză, viteza curentă și ora exactă a sosirii. La o aruncare de privire puteți citi numele străzii pe care vă aflaţi.

Dispozitiv de gestionare cu o singură oprire

Folosiţi Garmin Express pentru a va ţine aparatul la zi. Garmin Express face actualizările de hărţi şi soft mai uşoare, la fel şi transferul de puncte favorite sau instalarea de voci noi şi vehicule opţionale.

¹hărţi pe întreaga durată de viaţă a aparatului termeni şi condiţii

²informaţii de trafic pe întreaga durată de viaţă a aparatului termeni şi condiţii
3 La datele utilizatorului planificate, dacă este cazul, se vor aplica taxe. Contactați furnizorul de servicii de telefonie mobilă pentru mai multe informații despre datele planurilor de servicii si tarifele de roaming.

4 Poate necesita abonamentCaracteristici Produs

* Redă numele străzilor (de ex. „Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.”): da (pentru SUA)
* Navigare activată vocal (controlaţi dispozitivul prin comenzi vocale): da(în limba engleză)
* Compatibilitate Trafic (rutează în jurul ambuteiajelor cu ajutorul unui receptor şi abonament de trafic) : da (receptor şi abonament de trafic incluse)
* actualizări informaţii trafic pe întreaga durată de viaţă a aparatului: da (3D Traffic)
* Lane Assist (ghid de încadrare în bandă pentru navigare):da
* Afişare semne intersecţii Junction Views: da
* Evitare trasee (evitare autostrăzi, drumuri cu plată etc.): da
*XM® compatibil pentru U.S: Nu

Conduceţi cu uşurinţă şi în siguranţă
* Tehnologia fără fir Bluetooth®: da
* Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din US şi Europa): da
* Puncte de interes personalizate (posibilitatea de a adăuga puncte suplimentare de interes): da
*MP3 player: Nu

Adiţional
*Planificator de Călătorie: da
*Jurnal de Călătorie: da
*Primeşte servicii live prin intermediul telefonului compatibil Android dotat cu Smartphone Link. Actualizarea software-ului poate fi necesară.

*Acest dispozitiv USB este compatibil cu Windows® XP sau mai noi şi cu Mac® OS X 10.4 sau ulterioare.