Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - fitness toate produsele


Forerunner® 920XT

Pret fara ROAD20xx: 2099.99 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:
-Forerunner 920XT
-Cablu date/alimentare
-Manual de utilizare

Culoare disponibilă
010-01174-11 - Roşu/Alb

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Cel Mai Mic Preţ din România!

Ceasul GPS Multisport cu Dinamici pentru Alergare şi Funcţii de Conectare

-Dinamica alergării¹ include cadenţa, oscilaţia verticală şi timpul de contact cu solul;
-Oferă estimare VO2 max², race predictor and recovery advisor
predictor de cursă şi consilier de recuperare;
-Caracteristici înot distanţă, ritm, identificare tip cursă, total cursă, înregistrare antrenament şi timpi de odihnă
-Notificările inteligente³ permit citirea email-urilor, mesajelor si a altor alerte direct pe ceas;
-Caracteristici conectivitate4: conectare automată la Garmin Connect, urmărire în direct, partajarea pe social mediaDe la compania care a lansat primele dispozitive GPS multisport din lume vine un ceas care este calificat pentru ghidarea antrenamentelor sportivilor de elită şi a celor amatori deopotrivă. Vi-l prezentăm pe Forerunner 920XT - cu funcții avansate, inclusiv dinamica de alergare, estimare maximă VO2, urmărire în direct și notificări inteligente.

Un instructor avansat care urmăreşte activitatea de zi cu zi

Forerunner 920XT dispune în pachet de seturi de antrenamente de vârf într-un ceas zvelt cu care se pot face scufundări și care este cu aproximativ 15 la sută mai uşor decât predecesorul său, Forerunner 910XT. Acesta dispune de un ecran color de înaltă rezoluție; curele flexibile și modul de ceas, ca să poată fi purtat întreaga zi. Caracteristica dispozitivului de măsurare a activităţii măsoară paşii, orele de somn şi caloriile arse din întreaga zi, oferind o imagine completă a activităţilor dumneavoastră.

Scufundări

Fie că vă aflaţi la bazinul de înot sau în ape deschise, Forerunner 920XT înregistrează date detaliate cu privire la distanţă, ritm, cadenţa braţelor, rata cadenţei braţelor şi scorul SWOLF. Caracteristica de înregistrare antrenament vă permite să vă conectaţi cu ușurință exercițiile de înot și seturi de lovituri stabilite la piscină, iar cele 2 tipuri de cronometre de odihnă vă ţine energic până la final. Folosiţi alarmele pentru a vă ajuta să menţineţi ritmul şi să vă anunţe atunci când setul de antrenamente a luat sfârşit. Există alarme chiar şi cu privire la consumul de calorii şi ritmul cadenţei braţelor.

Treceţi la următorul nivel

Ceasul 920XT este compatibil cu senzori de viteză, cadenţă şi ritm cardiac, totul pentru a oferi o înaltă capacitate de antrenament pe timpul pedalării. Poate afișa de asemenea valori de putere atunci când este cuplat cu un apart de măsurare a puterii ANT +, inclusiv linia Vector™ cu opțiuni de pedalare cu un unul și doi-senzori.
Dacă în timp ce vă antrenaţi monitorizaţi şi ritmul cardiac, funcţia VO2 Max poate monitoriza şi schimbările cu privire la forma dumneavoastra fizică. Banda colorată vă arată unde vă plasaţi în clasamentul atleţilor din grupul Dvs. de vârstă. O altă trăsătură care vă permite să vă comparaţi cu ceilalţi sunt segmentele Garmin Connect. Odată ce călătoria cu bicicleta a luat sfârşit şi a fost încărcată pe Garmin Connect, puteţi vedea unde vă situaţi pe tabela de scor a campionilor.

Perfecţionaţi-vă forma de alergare

Aţi cerut-o și acum este aici - dinamica alergarii pentru un ceas dedicat sporturilor multiple. Bazat pe aceeasi tehnologie disponibilă în Forerunner 620 și FENIX ™ 2, Forerunner 920XT vă ajută sa vă monitorizaţi antrenamentul folosind tehnologia centurii HRM-Run™, pentru rezultate optime. Această asociere îi permite lui 920XT să raporteze cadența (total pași pe minut), oscilația verticală (numărul de „sărituri” din paşi) și timpul de contact cu solul (cât timp piciorul stă pe pământ la fiecare pas fiecărui pas). 920XT are de asemenea o caracteristică de metronom cu alerte de vibraţii și auditive pentru a vă ghida cadența antrenamentului.

Caracteristici de Monitorizare Avansată a Ritmului Cardiac

Când este folosit ca monitor al ritmului cardiac (fie cu un HRM Garmin standard sau cu HRM-Run), Forerunner 920XT oferă caracteristici adiţionale care pot verifica starea dumneavoastră de recuperare precum şi potenţialul de competiţie. Prima dată verifică recuperarea, care se face în timp real, în doar câteva minute de activităţi aerobice. Dupa ce activitatea se sfârşeşte, 920XT oferă indicaţii de recuperare şi timpul necesar de odihnă până la următorul efort consistent. 920XT poate estima VO2 max Dvs. pentru alergare când este utilizat în conjuncţie cu un monitor de ritm cardiac şi pentru ciclism atunci când este utilizat cu un monitor de ritm cardiac şi un măsurător de putere. Pe baza acestor date vă poate prezice timpurile la curse pentru mai multe distanţe.Garmin Connect

Acum antrenamentele şi eforturile dumneavoastră competiţionale au o nouă perspectivă cu ajutorul Garmin Connect, comunitatea noastră online gratuită, unde puteţi salva, planifica sau împărtăşi rezultatele dumneavoastră. Când vă terminaţi activităţile folosind un profil multisport al dispozitivului dumneavoastra, toate datele sunt depozitate într-un singur fişier, uşor de accesat şi împărtăşit. File individuale vă permit să accesați date detaliate pentru fiecare segment de drum.

Exista mai multe modalităţi prin care vă puteţi sincroniza datele cu Garmin Connect. Forerunner 920xt poate transfera prin Garmin Connect™ Mobile aplicaţie pentru telefon folosind tehnologia Bluetooth. De asemenea puteți configura una sau mai multe reţele Wi-Fi®, iar 920XT va sincroniza automat cu Garmin Connect când este în raza de acțiune. Sau sincronizaţi-l cu desktop-ul dumneavoastră printr-o conexiune USB.

Sincronizaţi 920XT cu telefonul smartphone și aplicația Garmin Connect Mobile pentru capabilități suplimentare care vă pot ajuta să rămâneţi conectat în timpul antrenamentelor de alergare sau curselor de bicicletă. Caracteristica de urmărire în direct vă permite să invitaţi fanii folosind e-mail-ul sau social media astfel încât să vă poată vedea statisticile și poziția pe o hartă în timp real. Notificările inteligente vă permit să vedeți e-mail, text și alte alerte pe ceas atunci când este cuplat cu dispozitivul compatibil Android ™ sau Apple®. Când 920XT este sincronizat cu telefonul dvs. și aplicația Garmin Connect Mobile, antrenamentele realizate se pot încărca instantaneu.

¹Când este folosit cu monitorul cardiac HRM-Run ™; inclus în pachet la unele modele, comercializat separat la altele.
²Când este folosit cu ritmul cardiac.
³Compatibil cu Bluetooth® Smart Ready phones. Dispozitivele Android trebuie să utilizeze de asemenea Aplicaţia Garmin Connect Mobile pentru a activa notificările inteligente.
4Când sincronizaţi cu dispozitivul Android sau Apple compatibil și Garmin Connect Mobile.

Mărcile comerciale Bluetooth marca verbală și logo-urile sunt înregistrate deținute de Bluetooth SIG, INC. Wi-Fi® este o marcă comercială înregistrată a Wi-Fi Alliance Corporation. iPhone® este o marcă comercială a Apple Inc., înregistrată în SUA și în alte țări. Android ™ este marcă înregistrată a Google Inc.Caracteristici Produs

Specificaţii alergare
*Virtual Pacer (compară ritmul actual faţă de ţintă)
*Estimare VO2 max
*Consilierul de recuperare după antrenament
*Funcţie Previziune Cursă
*Caracteristici pentru o Alergare Dinamică
*Accelerometru (calculează distanţa pentru antrenamente indoor, fără a folosi un Senzor de Picior)
*Recorduri personale

Specificaţii Ciclism
* Compatibil cu Vector™
* Senzor de Viteză bicicletă / cadenţă: Da (opţional)
* Multiple profiluri de biciclete

Caracteristici Alergare şi Ciclism
*Senzor călcâi: da (opţional)
*Virtual Partner® (antrenament împotriva unei persoane digitale)
*Virtual Racer™ (competiţie împotriva unor alte activităţi)
*Curse (competiţie împotriva unor activităţi precedente)
*Auto Pause® (opreşte şi reia cronometrul pe baza vitezei)
*Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă)
*Scroll Automat(parcurge paginile de informaţii automat în timpul antrenamentului)
*Multi-sport (schimbă modul sport cu o apăsare de buton): da
*Antrenamente Avansate (creare de antrenamente personalizate, orientate pe atingerea de ţinte): da
*Alertă de ritm (porneşte o alarmă dacă vă abateţi de la ritmul prestabilit
*Alerte de Timp/distanţă (porneşte o alertă dacă v-aţi atins scopul)
*Intervale antrenament (setare intervale de exerciţii şi odihnă)
*Calcul calorii arse pe bază de puls
*Efect Antrenament (măsoară impactul unei activităţi asupra stării Dvs. fizice generale)
*Ecran(e) personalizabil(e)
*Compatibil măsurător de putere (afişează date despre putere din măsurătoare de putere compatibile ANT+™ de la terţi producători): da (înregistrează informaţiile aprox. o dată pe secundă)
*Rezistent la Şocuri: da

Specificaţii Înot
* Metrici pentru bazine (Lungimi, distanţă, Ritm, Numărul/rata batăilor, calorii arse)
* Identificarea tipurilor de bătăi (Exemplu: freestyle)
* Metrici pentru înot exterior (distanţă, Ritm, Numărul/rata batăilor, calorii arse)
* Înregistrare antrenament
* Timere de odihnă

Caracteristici activitate de urmărire
*Contor paşi
*Setare automată ţintă (memorează nivelul activităţii şi impune un anumită ţintă de paşi)
*Bară de Mişcare (se afişează după o perioadă de inactivitate; mergeţi câteva minute pentru a se reseta)
*Monitorizarea somnului (monitorizează somnul total şi perioadele de mişcare ori de odihnă efectivă)
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online unde se analizează, clasifică şi împărtăşesc rezultatele)
*Sincronizare automată (transferul automat al datelor către calculatorul personal)

Suplimentar
* GLONASS: Da
* estimare V02 maxim: Da
* Consilier recuperare: Da
* Predictor cursă: Da
* Dinamică de alergare: Da
* Funcții Ceas: Ora din zi (12 / 24h), calendar (zi / data), alarmă zilnică
* Caracteristică alergare / mers: Da
* Notificări Inteligente: Da
* Activitatea de urmărire: Da
* Înregistrări personale: Da
* Estimează timpul de final: Da
* Personalizare ecrane: Da
* Alerte personalizate: Da
* Ritmul de interior și la distanță: Da
* Număr antrenamente: Da
* Identificare tip Antrenament: Da
* Calorii: Da
* Scorul Swolf: Da
* Cronometru rapid programe de antrenament: Da
* Pagini de formare configurabile: Da
* Auto-detectare odihnă: Da
* Lucrari de burghiu: Da (este necesar să fie introduse de utilizator)
* Garmin Connect ™ compatibil (comunitate online pentru salvare, clasificare și partajare date): Da
* Sincronizare automată (transferă automat datele în computer): Da
* Stocarea datelor: Da (cel puțin 30 de antrenamente)