Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


nüviCam™ LMT





Pret fara ROAD20xx: 1723.12 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1865.92 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2404.99 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:
-nüviCam LMT
-Actualizări Lifetime pentru hărta¹ Europei şi informaţiile de trafic²(indicat de “LMT” după denumirea modelului pe cutie)
-Suport auto cu ventuză şi montare magnetică
-Cablu de alimentare 12v cu antenă pentru informaţii de trafic
-Card microSD™
-Cablu USB
-Scurt ghid de utilizare
-GRATUIT! Aducere la zi firmware şi hărţile Europei la livrare, astfel încât puteţi pleca direct în vacanţă cu aparatul din magazin bucurându-vă de tot ce are mai bun această tehnologie de oferit!
-GRATUIT! Scurt instructaj personal cu micile trucuri şi secrete ale tehnologiei care să vă permită să evitaţi toate greşelile comune ale celorlalţi utilizatori.

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ

Despre Produs

nüviCam: Ghidează. Alertează. Asistă

-Navigatorul premium de 6.0-inci cu cameră de bord integrată și caracteristici de conştientizare șofer.
-Hărți detaliate pentru Europa, cu actualizări1 gratuite ale hărților și ale informaţiilor de trafic2 , cea mai bună soluție de evitare a traficului disponibil de la Garmin.
-Cameră integrată care înregistrează continuu călătoria și salvează fișierele automat la impact.
-Avertizare Impact Frontal3 - vă avertizează dacă sunteți prea aproape de vehiculul din față
- Avertizare Părăsire Bandă3 - vă avertizează dacă aveţi tendinţa de a ieşi în afara drumului sau pe sensul opus de mers.
-Garmin Real Vision ™ Camera de luat vederi afișează imagini atunci când vă apropiaţi de destinațiile selectate.



Cu o cameră video integrată5 care înregistrează continuu călătoria, plus caracteristici care sporesc conștientizarea șoferului, nüviCam LMT duce navigarea auto la un nivel cu totul nou.

Design Inovator

Vreţi să aruncaţi o privire mai atentă la traseul dumneavoastră? Ecranul de sticlă de înaltă rezoluție al lui nüviCam LMT are diagonala de 6.0-inci oferind capacitatea de ciupire-pentru-zoom. Design-ul produsului include de asemenea un puternic magnet de montare, care ține în siguranță și alimentează nüviCam în timp ce conduceți.

Hărți Detaliate cu Actualizări Gratuite

nüviCam LMT vine preîncărcat cu hărţi detaliate ale Europei. Cu actualizări gratuite la hartă1,traseele dumneavoastră sunt sigure de a reflecta cele mai actualizate hărți, puncte de interes (POI) și informațiile de navigație disponibile. Hărți noi sunt disponibile pentru descărcare pe durata de viață utilă a aparatului dvs. - fără abonamente; fără taxe .


Caracteristici Premium de Conștientizare a Şoferului




Unul dintre cele mai comprehensive navigatoare portabile de luat la drum, nüviCam LMT oferă cele mai noi caracteristici premium de asistenţă șofer care de obicei se găsesc doar în mașinile de lux. De exemplu, Avertizare înaintea unui impact3 vă avertizează dacă sunteți prea aproape de vehiculul din față. Sau, vă avertizează dacă aveţi tendinţa de a ieşi în afara drumului sau pe sensul opus., veți vedea și auzi Avertizarea de Părăsire Bandă3.

Cameră de luat vederi Integrată



Oferind sprijinul "unui martor ocular care nu clipește niciodată," nüviCam LMT vine cu o cameră de înaltă definiţie încorporată care înregistrează călătoria. Dacă survine o coliziune, senzorul-G de detectare incident al dispozitivului va salva în mod automat fișierele la impact. GPS-ul înregistrează exact unde și când a avut loc evenimentul. Și lentila pivotantă ale dispozitivului vă permite să reglați unghiul camerei pentru o înregistrare mai bună a nüviCam-ului Dvs. sau poziţia de montare pe tabloul de bord. Puteți reda video pe ecranul mare de 6.0 inci - și chiar să vizualizaţi harta cu momentul în care a avut loc incidentului. Dacă doriţi puteți viziona chiar video ulterior pe ecranul computerului sau smart TV-lui. Există de asemenea o caracteristică instantaneu pe nüviCam care vă permite să capturați imagini statice - și aveți posibilitatea să scoateţi dispozitivul din vehicul pentru a realiza fotografii cu daunele coliziunii. Pentru stocarea datelor video înregistrate, un card microSD ™ de 4 GB este inclus cu dispozitivul.

Obține o Imagine Clară a Destinației



Mulţumită lui Garmin Real Vision ™, numerele caselor greu de citit sunt de domeniul trecutului. Când se apropie de anumite destinații, ecranul nüviCam LMT va trece în modul vizualizare cameră și o săgeată viu colorată vă va indica exact unde doriţi să ajungeţi.

Vorbește cu nüviCam-ul Tău



nüviCam LMT vă oferă opțiunea convenabilă de navigare activată prin voce. Vorbiți (în limba engleză) și aparatul răspunde inteligent, în timp ce mâinile Dvs pot rămâne în siguranță pe volan.

Compatibil cu tehnologia wireless Bluetooth



Sincronizați un dispozitiv compatibil Bluetooth®, cum ar fi un smartphone-ul, la nüviCam pentru apelare fără mâini prin microfonul şi boxele integrate. Păstraţi în siguranță telefonul într-un torpedou, buzunar sau în geantă și formați, răspundeţi și să preluaţi apeluri fără să vă mişcaţi mâinile de pe volan sau ochii de la drum.

Compatibil cu aplicaţia Smartphone Link



Smartphone Link este o aplicaţie gratuită4 pentru telefon care conectează nüviCam-ul cu iPhone-ul sau smartphone-ul Android ™ compatibil. Atunci când este cuplat, nüviCam poate utiliza planul de date existente al telefonului pentru a partaja informații - cum ar fi locul în care ați parcat, POI-uri și destinație. Cu aplicația smartphone Link, puteți trimite ușor locații și adrese de telefon direct de pe nüviCam LMT dvs. Smartphone Link vă oferă de asemenea acces la Garmin Live Services cu informații utile în timp real, cum ar fi vremea.

Îndrumare Utilizând Repere Uşor de Recunoscut



nüviCam LMT redefinește "indicaţiile vorbite pas-cu-pas" prin intermediul Garmin Real Directions ™, îndrumarea ușor de înțeles care vă ghidează precum ar face-o un prieten - folosind repere uşor de recunoscut, clădiri și semafoare. Gata cu stresul la încercarea de a citi numele străzilor. În schimb, auziţi clar ghidarea vocală, cum ar fi "Viraţi la stânga, după stația de benzină."

Navighează prin Intersecţii Complexe cu Uşurinţă



Ghidarea de Încadrare în Bandă (Active Lane Guidance) cu indicaţii vocale vă pregătește să conduceţi printr-o ieșire sau joncțiune cu încredere. Pe măsură ce vă apropiaţi, un model animat foloseşte săgeți colorate pentru a indica banda corespunzătoare necesară pentru traseul Dvs; o voce prietenoasă oferă ajutor suplimentar. Caracteristica Bird’s Eye junction view oferă o imagine detaliată a intersecțiilor, privind în jos, ca și cum aţi fi deasupra. De asemenea, photoReal Junction View afişează intersecțiile realist de-a lungul rutei, inclusiv peisajul din jur. Săgeți viu colorate indică banda corectă de rulare a vehiculului și nüviCam arată chiar semnele de circulație reale care apar de-a lungul rutei.

Foursquare Adaugă Milioane de Noi Puncte de Interes



nüviCam LMT face ușoară găsirea unei adrese și a milioane de puncte de interes. Baza noastră de date pentru Punctele de Interes include informații exacte, relevante provenind de la Foursquare. Acum, atunci când căutați, rezultatul Foursquare cel mai relevant apare în partea de sus a listei. Este o modalitate simplă de a descoperi noi şi populare restaurante, magazine și multe altele.

Când utilizați aplicația Smartphone Link cu nüviCam, puteți verifica de asemenea pe Foursquare și avea acces la informații mai detaliate despre Punctele de Interes, inclusiv evaluări, gamă de prețuri și programul de lucru.

Găsiți Exact Unde Trebuie să Ajungeţi



Acces Direct simplifică navigarea pentru selectarea de destinații complexe, cum ar fi aeroporturi și centre comerciale, prin găsirea unui loc în cadrul unei locații mari. Când navigați la centrul comercial, Acces Direct oferă informații suplimentare privind locația magazinelor specifice existente. Acces Direct navighează chiar prin parcări pentru a găsi intrarea cea mai apropiată de destinație.

Stai cu ochii pe cele mai recente radere



nüviCam LMT conține sistemul nostru unic Cyclops Speed Camera , pentru alerte exacte în timp real, funcţie de direcţia de deplasare. Baza de date completă a camerelor de securitate este deja preîncărcată pe naigatorul Dvs. Cu toate acestea, puteți obține actualizări regulate sau la cerere pentru a vă asigura că ați încărcat întotdeauna cele mai recente locaţii ale camerelor radar, astfel încât să puteți conduce în siguranță și în legalalitate.

Atenţionare la Zona cu Şcoală


Conducerea bună este conducerea prudentă, mai ales atunci când sunt copii în preajmă. Pentru a vă ajuta, nüviCam LMT-ul Dvs emite o alertă sonoră și afișează un avertisment pe ecran de fiecare dată când se apropie de o zonă de școală. Limita de viteză afișată se schimbă de asemenea pentru a reflecta limita de viteză din zona școlii.

Mai multe Informații dintr-o privire



nüviCam LMT păstrează în orice moment harta rutieră pe ecran și informații suplimentare apar alături de aceast. În timp ce vă urmaţi traseul, vă informează în mod constant în timp util de serviciile din apropiere, inclusiv magazine, combustibil și bancomate. Alte informații bine de ştiut, afișate pe nüviCam dvs., includ limita de viteză, viteza curentă, strada pe care vă aflaţi și ora sosirii la destinație.

1-Actualizare gratuită Hărți Termeni și condiții
2-Actualizare gratuită informaţii de trafic Termeni și condiții
3-Anumite condiții pot afecta funcția de avertizare. Vizitați garmin.com/warnings pentru detalii.
4-Utilizarea conexiunii de date poate genera costuri suplimentare. Contactați furnizorul de servicii de telefonie mobilă pentru mai multe informații despre datele planului de servicii și tarifele de roaming. Poate fi necesar abonament.
5-Notă: În unele țări ar putea fi considerată o încălcare a drepturilor de confidențialitate luarea sau afișarea fotografiilor în public sau videoclipuri cu persoane sau vehicule folosind acest produs. Este responsabilitatea dumneavoastră să cunoaşteţi și să respectaţi legile în vigoare și drepturile la viața privată din țara dvs. Funcția de înregistrare poate fi dezactivată din setările aparatului.
6-Marca Bluetooth® și logo-urile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. iPhone® este o marcă comercială a Apple, Inc., înregistrată în SUA și în alte țări. Foursquare® și logo-urile Foursquare® sunt mărci comerciale înregistrate ale Foursquare Labs, Inc.


Caracteristici Produs

*Redă numele străzilor (de ex. „Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.”): da (pentru SUA)
*Navigare activată vocal (controlaţi dispozitivul prin comenzi vocale)
*Compatibilitate Trafic (rutează în jurul ambuteiajelor cu ajutorul unui receptor şi abonament de trafic) : da (receptor şi abonament de trafic incluse)
*actualizări informaţii trafic pe întreaga durată de viaţă a aparatului: Da (Digital 3D Trafic)
*Lane Assist (ghid de încadrare în bandă pentru navigare)
*Afişare semne intersecţii Junction Views
*Evitare trasee (evitare autostrăzi, drumuri cu plată etc.)
*Compatibil cu tehnologia fără fir Bluetooth®
*Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din US şi Europa)
*Vizualizarea punctelor de interes viitoare de-a lungul rutei: Da

Adiţional

-Cameră de vederi integrată: Da
-Acceptă carduri de date Dash Cam: card microSD ™ 4 GB inclus (compatibil cu până la 64 GB , clasa 4 sau mai mare)
-Acceptă carduri cu hărţi: da (nu sunt incluse)
-Avertizare Părăsire Bandă: da
-Avertizare Impact Frontal: da
-Garmin Real Vision™: da
-Prindere magnetică: da
-Planificator de Călătorie: da
-Jurnal de Călătorie: da
-Foursquare: da
-Acces Direct: da
-Beneficiaţi de servicii Live prin intermediul smartphone-ul iPhone sau Android ™ compatibil cu Smartphone Link.