Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - fitness toate produsele


vívofit 2 Bundle





Pret fara ROAD20xx: 600.95 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-vívofit 2 cu 2 brăţari mică şi mare
-Centură de ritm cardiac
-Stick™USB ANT
-Documentaţie

010-01407-30 - vivofit 2, Black
010-01407-31 - vivofit 2, White

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ

Despre Produs

Tracker de Activitate şi Alerte

-Durata de viaţă a bateriei este de minim 1 an
-Vă reaminteşte să rămâneţi activi printr-un sistem de alerte sonore şi benzi colorate de mişcare
-Memorează nivelul de activitate şi propune o ţintă zilnică de atins
-Arată paşii, caloriile, distanţa şi ora pe display
-Se sincronizează automat cu Garmin Connect pentru a salva, planifica şi împărtăşi progresul



Ridică-te și pune-te în mișcare cu vívofit 2. Este singurul tracker de activitate cu o viață a bateriei de 1 an și afișaj cu iluminare de fond. El chiar vă reamintește să rămâneţi activi pe parcursul zilei cu o bară de mişcare cu alertă sonoră care vă permite să știți când ați fost inactiv timp de o oră sau mai mult.

Spune Ora și "E Timpul de mişcare"

Cercetările arată că perioadele prelungite de inactivitate, cum ar fi statul la birou, scad producţia enzimelor care ajută la arderea grăsimilor. Se poate inversa acest proces prin pauze scurte şi frecvente, cu mici plimbări în timpul zilei. Şi chiar dacă pierzi noţiunea timpului şi uiţi să faci o mişcare, vivofit va şti întotdeauna. O dungă roşie va apărea pe display, alertând sonor după o ora de inactivitate. Dunga de mişcare va apărea la fiecare 15 minute, până când va fi resetată printr-o plimbare de câteva minute. Nu vrei să fi deranjat cu un bip la fiecare oră? Configurează dispozitivul mobil compatibil să vibreze cu indicaţie pentru mişcare.

Utilizabil 24/7

Vivofit 2 urmăreşte progresul 24/7 şi prezintă numărul de paşi, calorii, distanţa şi ora pe ecranul cu iluminare uşor de citit. Se poate seta pe modul "Sleep" iar Vivofit va monitoriza odihna. Pe Garmin Connect se pot vedea totalul orelor de somn, cât şi perioadele de mişcare şi de odihnă. Este rezistent la apă, aşa că poate fi utilizat fără grijă la duş şi în ploaie. Şi datorită bateriei cu durată de viaţă de minim 1 an, puteți să vă păstrați acest tracker de activitate la încheietura mâinii in locul ceasului, ajutându-vă să transformaţi bunele intenții în obiceiuri pe tot parcursul vieții. Brătara este flexibilă şi oferă o senzaţie placută la atingere şi are o cataramă ca un sfert de rotație ce asigură o fixare bună pe încheietura mâinii. Se pot utiliza şi alte brăţări, de diferite culori, ce se pot asortată cu ţinuta fiecăruia.

Ţintă Zilnică Personalizată

Memorează nivelul curent de activitate, apoi atribuie o ţintă de atins. După ce s-a atins acela ţintă, vivofit 2 va ajusta ţinta de atins pentru următoarea zi astfel încât, treptat, dar sigur, se va ajunge la un stil de viaţă sănătos. La Garmin Connect, comunitatea noastră de fitness online gratuită, puteți câștiga insigne virtuale și veţi vedea progresul dumneavoastră.

Ţine socoteala

Când eşti pregătit să trecă la următorul nivel către o viaţă mai sănătoasă, vivofit 2 adaugă funcţii pentru a vă ţine motivat. Foloseşte temporizatorul de activitate pentru a înregistra durata activităţii, precum alergarea sau mersul, ce pot fi salvate şi trimise către Garmin Connect. Se poate utiliza în timpul antrenamentului, împreună cu o centură de ritm cardic, pentru a obţine informaţii cât mai precise despre puls şi nivelul de calorii arse. Pentru urmărirea detaliată a caloriilor arse, puteți crea un cont la MyFitnessPal și puneţi link-ul la contul dumneavoastră Garmin Connect. Acest lucru vă permite să comparați caloriile consumate la caloriile totale arse, pe care vívofit 2 le înregistrează pe tot parcursul zilei.

Rămâi Conectat

Pe durata zilei, vivofit 2 se sincronizează automat la Garmin Connect, unde se poate vedea progresul complet, se pot face înscrieri în competiţii online şi se pot obţine embleme virtuale, menţinând o motivare ridicată. După ce l-ați configurat, accesați comunitatea online gratuită de pe calculator sau de pe telefonul³ mobil compatibil cu aplicația Garmin Connect™ Mobile.

1-Rezistenţă la apă: 5 ATM (50 de metri)
2-Inclusă la unele versiuni, vândută separat la altele.
3-Vedeţi pe Garmin.com/BLE lista telefoanelor mobile compatibile.


Caracteristici Produs

Caracteristici alergare şi Ciclism
-Centură ritm cardiac: Da (opţională)
-Calcul calorii arse
-Contorizare paşi
-Ţintă Zilnică Personalizată(Memorează nivelul curent de activitate, apoi atribuie o ţintă de atins)
-Bară de mişcare (afișează pe ecran după o perioadă de inactivitate, pentru resetare mergeţi pe jos câteva minute)
-Monitorizare somn (totalul orelor de somn şi perioadele de mişcare sau de odihnă)

Garmin Connect®
-Compatibil Garmin Connect™ (comunitatea noastră online unde analizaţişi împărtăşiţi date)
-Sincronizare automată (transferă automat datele către calculator)

Adiţonal
-Iluminare fond
-Alerte sonore
-Temporizator de activitate