Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - fitness toate produsele


vívosmart Bundle





Pret fara ROAD20xx: 773.5 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Brăţara vívosmart mică sau mare, depinde de versiunea selectată
-Centură monitorizare puls
-Cablu date/alimentare
-vívokeeper
-Manual de utilizare

Versiuni disponibile
010-01317-40-vívosmart Black HRM Bundle - Brăţara mică
010-01317-45-vívosmart Slate HRM Bundle - Brăţara mică
010-01317-50-vívosmart Black HRM Bundle - Brăţara mare - PE STOC
010-01317-55-vívosmart Slate HRM Bundle - Brăţara mare

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Urmărirea Activităţii plus notificări inteligente

-Afișează paşii, caloriile, distanță și ora
- Alerte cu vibraţie pentru apelurile, textele și email-urile de la smartphone-ul Dvs.
- Ușor de folosit folosind atingere şi glisarea degetului pe ecran
-Alerta de inactivitate vă reamintește să vă puneţi în mişcare
-Creatorul automat de Obiective vă menţine interesul

Datele pe Ecran

vívosmart dispune de un ecran elegant, invizibil, care se activează atunci când obţineţi o notificare sau atunci când atingeţi banda. Apoi ecranul OLED străluceşte prin bandă pentru a vă afişa pașii, distanța parcursă, caloriile arse, ora și multe altele.

vívosmart sincronizează automat datele Dvs la Garmin Connect™, comunitatea noastră de fitness on-line, atunci când utilizați aplicația gratuită de pe telefonul mobil¹ compatibil. Puteți accesa de asemenea Garmin Connect pe calculator.

Notificări Inteligente

Rămâneți activ și conectat cu tehnologia de purtat a lui vívosmart. De fiecare dată când primiți un text, e-mail sau sunaţi la smartphone-ul Dvs cu Bluetooth, vívosmart vibrează ușor și afișează informațiile automat. Pur și simplu atingeți și glisați pe ecran pentru a citi mai mult.

Spune Ora și "Ora de Mişcare"

Cercetările arată că perioadele prelungite de inactivitate, cum ar fi statul la birou, reduc producţia corpului de enzime pentru arderea de grăsimi. Vestea bună : procesul poate fi inversat prin pauze frecvente alocate unor plimbări scurte.

Dvs. aţi putea pierde noțiunea timpului, dar vívosmart vă amintește. După o oră de inactivitate, vívosmart vibrează pentru a vă anunța că este timpul să vă mişcaţi. Mersul pe jos timp de câteva minute va reseta contorul de inactivitate.

Purtat 24 /7

vívosmart urmăreşte progresul Dvs. 24/7 și poate sta pornit timp de până la 7 zile înainte ca bateria să trebuiască reîncărcată. Cu rezistenţă la apă de 5 ATM, puteți purta vívosmart la duș sau când înotaţi, fără grijă.

Utilizați ceasul cu alarmă încorporat și vívosmart vă va alerta cu o vibrație ușoară. Setați modul de somn înainte de culcare și monitorizaţi-vă somnul. Mai târziu, puteți vizualiza totalul orelor Dvs. de somn, precum și perioadele de mișcare și de somn odihnitor, pe pagina dvs. Garmin Connect.

Obiective Zilnice Personalizate

vívosmart învață nivelul Dvs. de activitate curent, apoi vă asignează un obiectiv de realizat în fiecare zi. Pe măsură ce le realizaţi, vívosmart vă ajustează obiectivul Dvs. pentru ziua următoare, pregătindu-vă treptat pentru un stil de viaţă mai activ. La Garmin Connect, comunitatea online gratuită, puteți câștiga insigne virtuale și puteţi vedea progresul Dvs.

Conectează-te

vívosmart se sincronizează automat cu smartphone-ul Dvs cu Bluetooth în momente strategice pe parcursul zilei, cum ar fi atunci când un obiectiv este îndeplinit sau atunci când s-au parcurs mai mulţi paşi de la ultima sincronizare.

La Garmin Connect, puteți urmări progresul Dvs. și să câștigaţi insigne virtuale pentru o motivare suplimentară. Puteți să vă alăturați de asemenea provocărilor și să vă conectaţi on-line, să concuraţi și să vă comparaţi performanţele cu cele ale familiei şi prietenilor din întreaga lume.

Rămâneţi în Mișcare

Când sunteți gata să faceţi urmatorii paşi spre o sănătate mai bună, vívosmart are caracteristici suplimentare pentru a vă motiva. Folosit împreună cu un senzor de monitorizare a ritmului cardiac² înregistraţi datele ritmului cardiac și datele zonei de efort ale inimii și obțineţi informaţii despre caloriile arse mai precise pentru orice activitate de fitness, cum ar fi o alergare sau o clasă de cardio la sala de sport. De asemenea puteți asocia vívosmart cu senzorul de viteză pentru bicicletă (vândut separat).

Pentru urmărirea detaliată a caloriilor arse, puteți crea un cont la MyFitnessPal și conectaţi-l la contul dvs. Garmin Connect. Acest lucru vă permite să comparați caloriile consumate relativ la totalul de calorii arse, pe care vívosmart le înregistrează pe tot parcursul zilei.

De asemenea la Garmin Connect, vă puteți alătura provocărilor on-line cu alți utilizatori vívosmart sau să începeţi Dvs o competiţie proprie cu prietenii ca să concuraţi pentru insignele virtuale și drepturile de laudă.

Arată Culoarea Ta Preferată

vívosmart este disponibil în 2 dimensiuni de bandă - mic (127-172 mm) și mare (155-221 mm) - și o gamă de culori care să se potrivească cu stilul Dvs personal.

¹Include telefoane compatibile Bluetooth® Smart Ready ; contactați furnizorul ca să verificaţi dacă telefonul Dvs este compatibil. Mărcile comerciale Bluetooth marca verbală și logo-urile sunt mărci înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc
²Inclus cu unele modele, vândut separat cu altele.



Caracteristici Produs

Caracteristici pentru Activitatea de urmărire
-Contorizarea paşilor: Da
- Obiective Automate (învață nivelul de activitate și atribuie un obiectiv zilnic): Da
-Dungă Mişcare (afișează pe aparat, după o perioadă de inactivitate; mersul pe jos pentru câteva minute îl resetează): Da
-Monitorizarea somnului (monitorizează totalul orelor de somn şi perioadele de mișcare sau somn odihnitor): Da

Caracteristici Alergare
-Monitorizarea ritmului cardiac: Da (opțional)
-Calcul calorii arse pe bază de puls: da
-Accelerometru(Calculează distanța antrenamentelor de interior, fără a fi nevoie de un senzor de picior): Da

Garmin Connect®
-Compatibil cu Garmin Connect ™ (comunitate online, unde analizează, clasifică și partajează datele): Da
-Sincronizare automată (transferă automat datele la calculator): Da

Specificații suplimentare
-Pe dispozitiv - câmpuri de date/ ecrane: contorizează paşii, evidenţa obiectivelor atinse, temporizator inactivitate, distanţă, calorii, oră / dată, ritmul cardiac *, viteză la biciclete, telecomandă pentru camera de acţiune VIRB®, controlul music player-ului
-Istoric: Stochează până la 3 săptămâni 24/7 datele de activitate pe dispozitiv între sincronizări, sau până la 2 săptămâni, dacă un senzor de monitorizare a ritmului cardiac este folosit timp de o oră în fiecare zi
-Suportă ritmul cardiac şi zona ritmului cardiac: Da (atunci când este utilizat cu un senzor de monitorizare a ritmului cardiac ANT + )