Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - fitness toate produsele


fēnix® 3 Sapphire Bundle

Pret fara ROAD20xx: 2889.99 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-fēnix 3 sapphire cu bandă metalică
-Extra bandă de silicon neagră și instrumente pentru montare
-Centură de monitorizare puls inimă HRM-run™
-Cablu de alimentare şi conectare PC
-Adaptor pentru 220V
-Manual de utilizare

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Cel Mai Mic Preţ din România!

Ceasul sport fără compromisuri cu GPS

- Antena din oțel inoxidabil EXO ™ cu GPS + GLONASS pentru o poziţionare de înaltă precizie cu localizare rapidă;
-Geam din sticlă de safir, curea metalică puternică din oțel inoxidabil și o curea neagră suplimentară din silicon
-Display de 3,1 cm lizibil chiar şi în lumina soarelui;
-Altimetru, barometru şi busolă cu 3 axe care se auto-calibrează;
-Suport pentru o gamă largă de sporturi: alergare, ciclism, înot şi altele;
-Include funcţia: VO2 Max, Recovery Advisor, dar şi funcţia TracBack;
-Suport de conectare pentru aplicaţiile Smart Notification şi Connect IQ;fēnix 3 Sapphire este partenerul ideal de antrenament pentru mai multe sporturi şi plimbări în aer liber. Acesta are acces la sateliţii GPS și GLONASS prin noua antenă de oţel EXO și deţine un ecran color strălucitor. Fenix 3 dispune de antrenamente multi-sport, trasee de alergare și navigare. Acesta se prezintă cu un design atletic robust cu materiale de calitate și caracteristici inteligente precum Aplicaţia Connect IQ

Cu Adevărat Polivalent

fēnix 3 Sapphire este construit ca să ajute oamenii pe durata activităţilor sportive de exterior. Oferă sprijin de înaltă performanţă pentru sporturi precum alergare, ciclism, alergări montane, triatlon, drumeţii, căţărări şi ski. Măsoară efortul din mers, înregistrează traseul pentru a împărtăşi aventura cu alţi utilizatori și navighează utilizatorul înapoi acasă la sfârșitul unei aventuri. Şi nu se opreşte aici. Noua aplicaţie ConnectIQ oferă potenţialul de a dezvolta cât mai multe funcţii şi tot felul de activităţi în vitorul apropiat.

Când mişcarea este luată în serios

fēnix 3 Sapphire este dotat cu funcţii de ultimă generaţie de la Garmin pentru un antrenament cât mai complet. Când este folosit cu centura de ritm cardiac (inclusă în versiunile Bundle) măsoară ritmul cardiac si vă oferă informaţii legate de forma si condiţia fizică. Funcţia VO2 Max oferă estimări despre forma dumneavoastră fizică actuală bazându-se pe ritmul cardiac şi performanţă. După antrenament este capabil să facă estimări cu privire la timpul cursei bazându-se pe valorile oferite de funcţia VO2 Max. După antrenament ceasul fēnix 3 Sapphire îţi oferă sfaturi legate de timpul necesar recuperării de la ultima dumneavoastră activitate. fēnix 3 Sapphire are integrat feedback-ul sofisticat al senzorilor pe stilul Dvs. de alergare pentru a vă oferi mai multe metrici avansate de funcționare. Atunci când este utilizat cu centura de monitorizare a ritmului cardiac¹ (inclusă în pachetul bundle), fēnix 3 Sapphire raportează cadența, oscilația verticală și timpul de contact cu solul altfel că ştie parametrii Alergării Dinamice. Aceste valori arată eficiența antrenamentului Dvs - ceva ce se poate utiliza pentru a îmbunătăți performanța în timp.

Alergare în plan înclinat

Se adresează nevoilor specifice ale alergătorilor, fēnix 3 Sapphire fiind capabil să ofere profilul traseului. Noile caracteristici includ schimbul automat între informaţiile oferite pentru teren drept şi cele de pe teren înclinat. Prin intermediul modului UltraTrac, ceasul fēnix 3 Sapphire este capabil să păstreze energia adiţională a baterie chiar şi pentru cele mai grele provocări la care este supus.

Scufundări

Fie că vă aflaţi la bazinul de înot sau în ape deschise, fēnix 3 Sapphire înregistrează date cu privire la distanţă, ritm, cadenţa bratelor, rata cadenţei braţelor şi scorul SWOLF. Caracteristica înregistrare a antrenamentului vă permite să vă conectați cu ușurință exercițiile de înot și setarea loviturilor la piscină, iar cele 2 tipuri de cronometre de odihnă vă permit relansarea de la perete la timp. Folosiţi alarmele pentru a vă ajuta să mentineţi ritmul şi să vă anunţe atunci când sarcina a luat sfârşit. Există alarme chiar şi cu privire la consumul de calorii şi ritmul cadenţei braţelor.

Pe bicicletă

fēnix 3 Sapphire este compatibil cu senzori de viteză, cadenţă şi ritm cardiac, totul pentru a oferi o înaltă capacitatea de antrenament pe timpul pedalării. Poate afișa de asemenea valori de putere atunci când este cuplat cu un apart de măsurare a puterii ANT +, inclusiv linia Vector cu opțiuni de pedalare cu un unul și doi-senzori. Dacă în timp ce vă antrenaţi monitorizaţi şi ritmul cardiac, funcţia VO2 Max poate monitoriza şi schimbările cu privire la forma dumneavoastra fizică.

Pe placă

Modul Ski-Board pune la dispoziţia dumneavoastră informaţii cu privire la distanţă, căderea pe verticală, parametri avansaţi ai alergării, dar şi multe altele funcţii, făcând totul foarte simplu. fēnix 3 Sapphire poate fi folosit ca telecomandă utilizabilă prin mănuşă pentru camerele VIRB™ şi VIRB™ Elite.

Navighează pe Drumul tău

fēnix 3 Sapphire oferă un pachet complet cu caracteristici de navigare şi funcţionalităţi de urmărire pentru a vă ghida pe şi de pe traseele bătătorite. fēnix 3 Sapphire înregistrează un jurnal de călătorie, creând un " "traseu prin dâre de firimituri " GPS pe măsură ce vă deplasaţi. De asemenea, vă permite să marcaţi locaţii, cum ar fi linia de start/sosire, puncte de control, sau camping, vehicul sau alte puncte de interes. Cu fēnix 3 Sapphire, aveți posibilitatea să creați și să urmăriţi rute sau marcaţi până la 1.000 de locaţii și navigaţi spre ele. Planificați-vă călătoria prin intermediul aplicaţiei BaseCamp™ BaseCamp™, software-ul gratuit de planificat călătorii de la Garmin.

Mai mult decât nişte simpli senzori ABC

fēnix 3 Sapphire este echipat cu un barometru şi altimetru şi o busola electronica cu 3 axe. Dispozitivul se auto-calibrează folosind un receptor GPS care oferă cele mai precisă localizare posibilă. Altimetrul încorporat oferă date precise cu privire la urcare şi coborâre, în timp ce barometrul poate fi folosit pentru a prezice schimbările meteorologice şi schimbările pe termen scurt ale presiunii aerului. Busola cu 3 axe păstrează direcţia dumneavoastră dacă sunteți în mișcare sau nu. Pentru o citire de temperatură extrem de precisă, împerecheaţi-l împreună cu senzorul nostru de temperatură Tempe™ extern.

Aplicatia Connect IQ

fēnix 3 Sapphire foloseşte platforma Connect IQ şi poate fi personalizat cu widget-uri, câmpuri de date şi interfeţe unice, care fac ceasul dumneavoastră de la Garmin şi mai inteligent.

Rămâi conectat

fēnix 3 Sapphire este atât de inteligent încât vă poate ţine la curent şi cu ceea ce se întâmplă în lume, fie prin intermediul smartphone-ului dumneavoastră care transmite notificări direct pe ceas², sau direct prin intermediul punctelor WiFi. Dacă doriţi, fēnix 3 Sapphire vă poate ţine la curent chiar şi prietenii şi familia cu privire la locul în care vă aflaţi, prin intermediul aplicaţiei LiveTrack. Obține chiar mai multe informații de la fēnix 3 Sapphire prin combinarea cu unul din multe opționale Garmin senzori ANT +, cum ar fi Vector® pentru putere la ciclism, senzorul Tempe™ pentru temperatură, centura HRM-Run pentru metrici alergare, frecvența cardiacă și multe altele.

Compatibil cu iPhone® 4S sau versiune mai nouă și majoritatea dispozitivelor Bluetooth Smart- Android ™ (Android 4.3+ necesar). A se vedea lista de compatibilitate.


Caracteristici Produs

Specificaţii alergare:
*Virtual Pacer (compară ritmul actual faţă de ţintă)
*Estimare VO2 max
*Consilierul de recuperare după antrenament
*Funcţie Race Predicator
* Caracteristici pentru o Alergare Dinamică
*Accelerometru (calculează distanţa pentru antrenamente indoor, fără a folosi un Foot Pod)
*Recorduri personale

Specificatii ciclism:
*Compatibil cu Vector™
*Multiple profiluri de biciclete
*Senzor de cadenţă/viteză bicicleta : DA (optional)


Funcţii alergare şi ciclism:
*Monitorizare cardiacă: DA (inclusă în pachet)
*Partener Virtual (antrenament împotriva unei persoane digitale)
*Virtual Racer (întrecere împotriva altor activităţi)
*Auto Pause (pune stop şi reporneşte în funcţie de viteză)
*Multi-Sport (schimbarea sportului cu doar o apăsare de buton)
*Auto multisport (comutarea modurilor de sport cu doar o apăsare de buton)
*Antrenamente avansate (antrenamente personalizate orientate spre atingerea pragului de performanţă dorit)
*Alertă de ritm (declanşează alarma dacă variază ritmul prestabilit)
*Interval de antrenament (stabileşte intervalul de antrenament şi odihnă)
*Calculul caloriilor bazate pe ritmul cardiac
*Calcularea caloriilor arse
*Training Effect (măsoară impactul unei activităţi asupra condiţiei fizice)

Specificaţii înot:
*În piscină Lungimi, distanţă, ritm, numărul bătăilor inimii, calorii
*Identificarea tipurilor de cadenţă ale braţelor (exemplu: freestyle)
*Înot în ape deschise (distanţă, ritm, numărul bătăilor, calorii)
*înregistrare antrenament
*Timp de odihnă

Caracteristici activitate de urmărire
*Contor paşi
*Auto goal (memorează nivelul activităţii şi impune un anumită ţintă de paşi)
*Bara de Mişcare (se afişează după o perioadă de inactivitate; mergi pentru câteva minute pentru a se reseta)
*Monitorizarea somnului (monitorizează somnul total şi perioadele de mişcare ori de odihnă)
*Garmin Connect
*Compatibil Garmin Connect (comunitate online unde se analizează, clasifică şi împărtăşi rezultatele)
*Sincronizare automată (transferul automat al datelor către calculatorul personal)

Adiţional:
*Suport Aplicaţia Connect IQ : DA (widget-uri, aplicaţii, câmpuri de date şi feţe de ceas)
*Antenă EXO (GPS/GLONASS): DA
*Conectivitate Wireless): DA
*Bluetooth): DA
*Alertă vreme): DA
*ANT+): DA
*UltraTrac): DA
*TracBack): DA
*Suport senzor Tempe): DA