Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - trail toate produsele


eTrex® 20x 010-01508-02

Pret fara ROAD20xx: 889.99 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1032.79 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1571.86 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
- eTrex 20x
- Cablu USB
- Manual de utilizare

ROAD2019.10 - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Notă:
>
Preţul cu Ro.a.d. 2019.10 preîncărcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achiziţia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curentă) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viaţă).
>Preţul cu Ro.a.d. 2019.10 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viaţă a aparatului pentru harta RO.A.D. de pe aparat.
>NOU!
Versiunea cu update gratuit permite activarea gratuită a unei licenţe RO.A.D.2009 pentru salvare şi vizualizare date pe PC în programul MapSource!
Observaţie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost distribuite oficial prin SC Sheba Distribution SRL sau SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licenţe piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" şi care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL sau de distribuitorul SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Dacă sunteţi in dubiu referitor la provenienţa unui aparat, este suficient să ne trimiteţi seria acestuia să o verificăm şi veţi primi un raspuns în scris în maxim 2 zile lucrătoare. La asemenea aparate garanţia este suportată de vânzătorul acestora, NU de firmele sus menţionate.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

GPS-ul Portabil cel mai Popular cu Display îmbunătăţit și Hărţi Preîncărcate

-Ecran luminos de 2,2 Inci
-Preîncărcat cu Harta Europei de Est Garmin TopoActive cu relief umbrit
- Receptor GPS de Înaltă Sensibilitate cu suport HotFix® și GLONASS
-Memorie internă de 4GB. Extinderea memoriei cu un card microSD ™ (nu este inclus în pachet).
-Hartă de bază -Worldwide cu relief umbrit


eTrex 20x este versiunea noastră imbunatăţită a popularului eTrex 20, cu rezoluția ecranului sporită și memorie internă extinsă astfel încât să poată folosi mai multe hărți. Harta Garmin TopoActive preîncărcată sprijină și îmbunătățește o serie de activități în aer liber, cum ar fi drumeții, geocaching, ciclism, alpinism și pescuit. eTrex 20x are caracteristici îmbunătăţite, comparativ cu eTrex 20, menținând în același timp ușurința în utilizare, accesibilitatea și durabilitatea legendară.

Vezi Calea

eTrex 20x are un ecran de 2,2 inci îmbunătățit, la 65K culori, display lizibil în lumina soarelui. Durabil si rezistent la apă, eTrex 20x este construit pentru a rezista la intemperii. Acesta are o interfață utilizator actualizată, dar îşi păstrează rezistenţa împotriva prafului, murdăriei, umidităţii şi apei.

Du-te Oriunde

Pregătiţi-vă eTrex-ul 20x să-l luaţi oriunde, folosind o mulţime de suporţi compatibili. Utilizați suportul de montare auto şi Hărţile City Navigator NT® sau Atlasul Digital al Romaniei-RO.A.D. 2019.10 pentru ghidare auto pas-cu-pas, sau suportul robust de montare pentru biciclete sau ATV –ul dumneavoastră. Îl puteți monta chiar pe o barca pentru excursii de navigaţie sau pescuit.

Lumea este a ta

Seria eTrex poate urmări atât sateliţii GPS și GLONASS simultan - acesta are capacitatea de a recepţiona cu 24 de sateliți mai mulţi decât dacă ar fii folosit doar sistemul american GPS. Ce este mai mult, timpul necesar pentru a se"conecta " într-o poziție este (în medie) cu 20 la sută mai scurt decât cu ajutorul sistemului GPS. Cu receptorul GPS de înaltă sensibilitate EGNOS -ul activat și HotFix-ul pentru predicţia poziţiei sateliţilor, eTrex localizează poziția rapid și precis și își păstrează localizarea GPS chiar și în spaţii greu accesibile și văi adânci.

Preîncărcat cu Harta Garmin TopoActive

eTrex 20x vine preîncărcat cu noua hartă Garmin TopoActive a Europei de Est, un punct de plecare ideal pentru prima activitate de agrement cu GPS-ul. Harta oferă informații utile relevante pentru activități cum ar fi drumeții și ciclism, rutabile și arată modificările de altitudine *. Garmin TopoActive Europa de Est acoperă următoarele 23 de țări: Albania, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Muntenegru, Republica Cehă, Estonia, Grecia, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Polonia, Rusia / Kaliningrad, România, Serbia , Slovacia, Slovenia, Turcia, Ucraina, Ungaria.

Utilizați slotul pentru cardul microSD ™ pentru a încărca hărți suplimentare avansate - cum ar fi hărți Topo, hărțile marine BlueChart® g2 sau hărțile City Navigator® NT maps. eTrex 20x suportă de asemenea Imagini din satelit Birdseye (necesită abonament) pentru a le descărca și integra cu hărțile dumneavoastră.

Caută Distracţia

eTrex 20x suportă fișiere GPX geocaching pentru aventuri geocaching fără sfârşit. Vizitați Geocaching.com pentru a descărca geocache direct pe dispozitiv, apoi începeţi vânătoarea de puncte geocache! eTrex 20x stochează toate informațiile cheie, inclusiv localizarea, terenul, dificultatea, indicii și descrieri. Renunţând la hărţile de hârtie, nu numai că ajutaţi mediul înconjurător, dar de asemenea evitaţi deranjul de a introduce manual coordonatele.

Planifică-ţi următoarea călătorie

Preia controlul asupra următoarei aventuri cu BaseCamp™. Gratuit, software-ul de planificare călătorie vă permite să vizualizați și să organizaţi hărți, trasee și mai mult, și chiar să creaţi Garmin Adventures pentru a partaja cu prietenii, familia sau colegii exploratori. BaseCamp afişează hărţi topografice în 2-D sau 3-D pe ecranul calculatorului tău, precum și o gamă largă de imagini din satelit atunci când este cuplat cu un abonament Birdseye - Imagini din satelit.

*Garmin TopoActive se bazează pe date de cartografiere OSM, calitatea hărţii depinde foarte mult de acoperirea cartografică locală, Garmin nu poate garanta calitatea și completitudinea datelor de cartografiere


Caracteristici Produs

*Rutare automată (stabilire a traseului pas cu pas pe şosele) : Da (cu hărţi opționale pentru drumuri detaliate)
*Geocaching: DA (fără hărţi de hârtie )
*Compatibil pentru Hărţi Personalizate
*Informaţii soare şi lună
*Tabele flux: da (cu BlueChart opțional)
*Calculul Zonă
*Vizualizare fotografii
Garmin Connect ™
*Compatibil Garmin Connect ™ (comunitate online în care vă analizaţi, sortaţi şi împărtăşiţi datele)