Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - trail toate produsele


eTrex® 30x 010-01508-12





Pret fara ROAD20xx: 1166.2 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1285.2 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1824.27 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
- eTrex 30x
- Cablu de alimentare
- Manual de utilizare

ROAD2019.10 - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Notă:
>
Preţul cu Ro.a.d. 2019.10 preîncărcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achiziţia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curentă) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viaţă).
>Preţul cu Ro.a.d. 2019.10 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viaţă a aparatului pentru harta RO.A.D. de pe aparat.
>NOU!
Versiunea cu update gratuit permite activarea gratuită a unei licenţe RO.A.D.2009 pentru salvare şi vizualizare date pe PC în programul MapSource!
Observaţie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost distribuite oficial prin SC Sheba Distribution SRL sau SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licenţe piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" şi care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL sau de distribuitorul SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Dacă sunteţi in dubiu referitor la provenienţa unui aparat, este suficient să ne trimiteţi seria acestuia să o verificăm şi veţi primi un raspuns în scris în maxim 2 zile lucrătoare. La asemenea aparate garanţia este suportată de vânzătorul acestora, NU de firmele sus menţionate.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs


GPS-ul Portabil cu Busolă Electronică Compensată în 3 axe, Display îmbunătăţit și Hărţi Preîncărcate


  • Ecran luminos de 2,2 Inci

  • Preîncărcat cu Harta Europei de Est Garmin TopoActive cu relief umbrit

  • Receptor GPS de Înaltă Sensibilitate , cu memorie internă de 4GB

  • Extinderea memoriei cu un card microSD ™ (nu este inclus în pachet)

  • Busolă Electronică Compensată în 3 axe şi altimetru barometric

  • Hartă de bază -Worldwide cu relief umbrit


eTrex 30x este versiunea noastră îmbunătăţită a popularului eTrex 30, cu rezoluția ecranului sporită și memorie internă extinsă să încarce mai multe hărți. Harta Garmin TopoActive preîncărcată sprijină și îmbunătățește o serie de activități în aer liber, cum ar fi drumeții, geocaching, ciclism, alpinism și pescuit. eTrex 30x are caracteristici îmbunătăţite, comparativ cu eTrex 30, menținând în același timp ușurința în utilizare, accesibilitatea și durabilitatea sa legendară.

Vezi Calea

eTrex 30x are un ecran de 2,2 inci îmbunătățit, cu 65K culori, display lizibil în lumina soarelui. Durabil şi rezistent la apă, eTrex 30x este construit pentru a rezista la intemperii. Acesta are o interfață actualizată, dar îşi păstrează rezistenţa împotriva prafului, murdăriei, umidităţii şi apei.

Instrumente Noi pentru Călătoria Dvs.

Noua busolă electronică compensată în 3 axe vă arată Nordul chiar şi atunci când sunteţi în repaos sau nu o ţineţi perfect orizontală. Este adăugat de asemenea un altimetru barometric care urmăreşte schimbările în presiunea atmosferică pentru a preciza altitudinea. Folosiţi-l pentru a urmări variaţiile în presiunea atmosferică de-a lungul timpului pentru a vă avertiza asupra schimbărilor în starea vremii.

Du-te Oriunde

Puteţi fixa eTrex-ul 30x oriunde, folosind o mulţime de suporţi compatibili. Utilizați suportul de montare auto şi Hărţile City Navigator NT® sau Atlasul Digital al Romaniei-RO.A.D. 20xx pentru ghidare auto pas-cu-pas, sau suportul robust de montare pentru biciclete sau ATV-ul dumneavoastră. Îl puteți monta chiar pe o barcă pentru excursii de navigaţie sau pescuit.

Lumea este a ta

Seria eTrex poate urmări atât sateliţii GPS și GLONASS simultan - acesta are capacitatea de a recepţiona cu 24 de sateliți mai mult decât folosind doar sistemul american GPS. Mai mult, timpul necesar pentru a se"conecta " într-o poziție este (în medie) cu 20 la sută mai scurt decât cu ajutorul GPS -ului. Cu receptorul GPS de înaltă sensibilitate, EGNOS -ul activat și HotFix-ul pentru predicţia poziţiei sateliţilor, eTrex localizează poziția rapid și precis și își păstrează localizarea GPS chiar și în spaţii greu accesibile și văi adânci.

Preîncărcat cu Harta Garmin TopoActive
eTrex 30x vine preîncărcat cu noua hartă Garmin TopoActive a Europei de Est, un punct de plecare ideal pentru prima activitate de agrement cu GPS-ul. Harta oferă informații utile relevante pentru activități cum ar fi drumeții și ciclism, rutabile și arată modificările de altitudine *. Garmin TopoActive Europa de Est acoperă următoarele 23 de țări: Albania, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Muntenegru, Republica Cehă, Estonia, Grecia, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Polonia, Rusia / Kaliningrad, România, Serbia , Slovacia, Slovenia, Turcia, Ucraina şi Ungaria.

Utilizați slotul pentru cardul microSD ™ pentru a încărca hărți suplimentare avansate - cum ar fi hărți Topo, hărțile marine BlueChart® g2 sau hărțile City Navigator® NT. eTrex 30x suportă de asemenea Imagini din satelit Birdseye (necesită abonament) pentru a le descărca și integra în hărțile dumneavoastră.

Împărtăşeşte Fără Fir

eTrex 30x vă permite să partajați rutele, informaţii geocache şi alte date prin wireless cu alte dispozitive GPS Garmin compatibile. Simplu, apăsaţi butonul " trimite " pentru a transfera informațiile dvs. şi a împărtăţi aventura cu prietenii.
eTrex se conectează de asemenea la dispozitive Garmin compatibile, inclusiv VIRB™ și senzori accesorii, inclusiv senzorul Tempe ™, senzorul de picior și centura de monitorizare a ritmului cardiac.

Păstreaza-ţi Semnalul

Cu o sensibilitate ridicată, receptorul de sateliţi GPS, corecţii EGNOS și tehnologia HotFix ®, eTrex localizează poziția rapid și precis și își păstrează localizarea GPS chiar și în locuri greu accesibile și în canioane adânci.

Caută Distracţia

eTrex 30x suportă fișiere GPX geocaching pentru aventuri geocaching fără sfârşit. Software-ul de planificare călătorie gratuit vă permite să vizualizați și să organizaţi hărți, trasee și mai mult, și chiar creaţi Garmin Adventures pentru a partaja cu prietenii, familia sau colegii exploratori. BaseCamp afişează hărţi topografice în 2-D sau 3-D pe ecranul calculatorului tău, precum și o gamă largă de imagini din satelit atunci când este cuplat cu un abonament Birdseye.

*Garmin TopoActive se bazează pe date de cartografiere OSM, calitatea hărţii depinde foarte mult de acoperirea cartografică locală, Garmin nu poate garanta calitatea și completitudinea datelor de cartografiere



Caracteristici Produs

*Trasare automate rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele) : Da (cu cartografiere opțională pentru drumuri detaliate)
*Geocaching: DA (fără hărţi de hârtie )
*Compatibil pentru Hărţi Personalizate
*Informaţii soare şi lună
*Tabele flux: da (cu BlueChart opțional)
*Calculul Zonă
*Vizualizare fotografii
*Garmin Connect ™
*Compatibil Garmin Connect ™ (comunitate online în care vă analizaţi, sortaţi şi împărtăşiţi datele)