Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Mapping handhelds toate produsele


eTrex® Touch 25 010-01325-02





Pret fara ROAD20xx: 1195 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1395 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1900.86 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:
-eTrex Touch 25
-Suport de montare pe ghidon
-Cablu USB
-Manual de utilizare
-versiunea cu RO.A.D. preîncărcat vine şi cu un card microSD de 32 GB

ROAD2023.30 - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Notă:
>
Preţul cu Ro.a.d. 2023.30 preîncărcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achiziţia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curentă) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viaţă).
>Preţul cu Ro.a.d. 2023.30 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viaţă a aparatului pentru harta RO.A.D. de pe aparat.
>NOU!
Versiunea cu update gratuit permite activarea gratuită a unei licenţe RO.A.D.2009 pentru salvare şi vizualizare date pe PC în programul MapSource!
Observaţie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost distribuite oficial prin SC Sheba Distribution SRL sau SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licenţe piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" şi care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL sau de distribuitorul SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Dacă sunteţi in dubiu referitor la provenienţa unui aparat, este suficient să ne trimiteţi seria acestuia să o verificăm şi veţi primi un raspuns în scris în maxim 2 zile lucrătoare. La asemenea aparate garanţia este suportată de vânzătorul acestora, NU de firmele sus menţionate.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

eTrex Touch 25 este noul Navigator de familie pentru activități în aer liber, ideal pentru toată lumea căreia îi place să cutreiere coclaurele - de la cicliști ocazionali și excursioniști la începători ]n ale geocaching-ului.



eTrex a fost cea mai populară şi de succes serie GPS de agrement din lume din ultimii 15 ani. eTrex Touch 25 este cel mai nou membru al său, care este acum mai ușor și mai convenabil de utilizat decât oricând. Acesta este dotat cu hărți preinstalate TopoActivepentru Europa și Profilul de activitate optimizat pentru diverse activități recreative, fără a uita cele 250.000 de geocache-uri pentru distracție fără sfârșit în aer liber. Pentru a-l face chiar mai ușor să te pună în mişcare, suportul de montare pe bicicleta este inclus în pachet. Ieșiţi și o să vă distraţi cu familia! eTrex vă va ghida pe drum la fiecare pas.


Navigatorul Garmin de familie ușor și distractiv de utilizat, cu ecran tactil și preîncărcat cu Hărţile Europei TopoActive


-Optimizat pentru activități multiple - doar selectați și du-te!
-Preîncărcat cu Hărţile Europei Garmin TopoActive
-Suport de bicicletă inclus în pachet
-Ecran color tactil şi luminos de 2.6
-Busolă Electronică Compensată în 3 axe
-Descărcaţi trasee de agrement și rute de urmat
-Geocaching fără hârtie cu 250,000 cache-uri preîncărcate

Găseste-ţi drumul pe cea mai ușoară cale

eTrex Touch funcționează ca un navigator auto, dar cu hărți și caracteristici special concepute pentru navigare în timpul activităților de recreere, cum ar fi ciclism și drumeții. Indiferent dacă aveți o destinație specifică în minte, sau vreţi doar să înregistraţi activitățile ca să le împărtășiţi mai târziu, eTrex Touch vă oferă libertatea de a explora cu încredere. Puteți găsi chiar și activități de descărcat pe care alţi utilizatori le-au finalizat pe Garmin Connect și Garmin Adventures, sau împărtășiți opinia Dvs cu comunitatea.



Cu un ecran tactil ușor de utilizat, copiii vor putea avea şi ei motivaţia să vi se alăture. Doar atingeți și mergeţi, după inspiraţia de mooment! Profile de activitate vă oferă acces imediat la profilurile personalizate, cum ar fi drumeții, ciclism și geocaching, așa că totul este setat pentru activitatea aleasă, cu tot ce ai nevoie la îndemână. Vă puteți bucura de ieşirea în natură, alături de familie – ştiindu-vă în siguranţă.

Pregătit și gata de plimbare

eTrex Touch nu te ţine pe loc, este tot ce aveţi nevoie pentru a ajunge acolo și experimenta în aer liber la fiecare ocazie ivită. Nu numai ca este conceput pentru a îmbunătăţi orice activitate vă place în acea zi, dar este complet pregătit pentru dumneavoastră să-l luaţi direct din cutie și să plecaţi.



Cu suportul de montare pe bicicletă inclus în pachet, eTrex Touch este deosebit de atrăgător pentru bicicliștii de duminică, care pot fixa cu usurinţă dispozitivul la ghidonul acestora.
Dispozitivul vine preîncărcat cu Hărţile Europei Garmin TopoActive pentru 46 de țări - doar porniţi aparatul, conectați-l la GPS și începeţi navigarea. Și hărțile pot fi actualizate fără costuri suplimentare. Cu o memorie internă mai mare de 8 GB și un slot microSD, există suficient spaţiu pentru cartografiere suplimentară, dacă doriți să-i adăugaţi hărți topo avansate sau hărți marine.

Dedicaţi-vă geocaching-ului

Experimentați marea vânătoare de comori GPS în aer liber numită geocaching. Cu eTrex Touch, geocaching-ul este uşor pentru oricine, cu indicaţii fără hârtie Geocache, evaluaţi și înregistraţi traseele recente salvate direct pe dispozitiv - nu este nevoie să imprimi nimic.



eTrex 25 vine cu o busolă electronică care vă arată direcția până la destinație chiar în timp ce staţi pe loc- care vă ajută foarte mult în timpul pauzelor scurte la aventurile geocaching.
Pentru începători, eTrex Touch deține 250.000 de geocache potrivite pentru cei noi sosiţi în Geocaching - pentru a vă ajuta să vă obișnuiţi cu întregul concept. Toate la geocache -urile sunt de pe geocaching.com, cea mai mare platformă geocaching din lume.

Aventuri descoperite și împărtăşite

Nu aveţi o destinație specifică sau o rută în minte? Căutaţi aventurile recomandate pe Garmin Connect sau Garmin Adventures, și vedeţi rutele și geocache-urile pe care alții le-au realizat. Apoi le descărcați în eTrex Touch gata pentru următoarea aventură. Sau creaţi și personalizaţi o rută cu totul nouă pentru a o descărca pe dispozitiv.



Doriți să salvați și să retrăiţi o aventură recentă? eTrex Touch înregistrează unde aţi fost astfel încât să puteți încărca traseele dumneavoastră la Garmin Connect sau Garmin Adventures și să le retrăiţi oricând doriți. Garmin Connect și Garmin Adventures sunt gratuite și vă permite să împărtășiți aventurile dumneavoastră în aer liber cu prietenii și familia.

ADN-ul eTrex de Calitate

eTrex Touch este cel mai recent produs de la faimoasa serie eTrex de GPS portabil . Aceste produse au fost implementate cu succes pe tot pământul, de la polii înghețaţi la căldura desertului din Africa și umiditatea junglei din America de Sud. eTrex a dominat toate tărâmurile și eTrex Touch oferă aceeași duritate şi rezistenţă.



eTrex Touch suportă GPS și GLONASS, oferindu-vă puterea celor două sisteme de localizare prin satelit, pentru localizare mai rapidă și precizie mai bună în medii dificile. Lăsaţi-l pe eTrex să facă toate munca grea pentru dumneavoastră - trebuie doar să verificați poziția dvs. actuală și urmați recomandările.

Aparatul este complet rigidizat şi impermeabil IPX7 și are un ecran rezistent la zgârieturi. Durata de viață a bateriei de 16 ore și bateriile standard AA reîncărcabile garantează flexibilitate atunci când sunteți pe drum.

eTrex Touch oferă de asemenea toate caracteristicile clasice eTrex cum ar fi vânătoarea și informații privind pescuitul, ceas sportiv, calendar soare și lună, date pentru răsărit și apus și multe altele.

Companion Compact și Versatil

Dispozitivul se potrivește cu ușurință într-un buzunar sau pe un ghidon. Este de asemenea proiectat cu o dimensiune care le permite copiilor să îl mânuiască cu ușurință. Utilizarea sistemului de montare pe spate, eTrex Touch poate fi montat oriunde cu suporţii specializaţi pentru bărci, maşini, rucsaci etc.




Caracteristici Produs

*Rutare automată (stabilire a traseului pas cu pas pe şosele) : Da (cu hărţi opționale pentru drumuri detaliate)
*Geocaching: DA (fără hărţi de hârtie )
*Compatibil pentru Hărţi Personalizate
*Informaţii soare şi lună
*Tabele flux: da (cu BlueChart opțional)
*Calculul Zonă
*Vizualizare fotografii
Garmin Connect ™
*Compatibil Garmin Connect ™ (comunitate online în care vă analizaţi, sortaţi şi împărtăşiţi datele)