Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - fitness toate produsele


Edge® 520 Bundle





Pret fara ROAD20xx: 1394.68 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:
• Edge 520
• Monitor cardiac premium
• Senzor de cadenţă
• Senzor de viteză
• Suporturi de montare (standard şi extins în faţă)
• Cablu USB
• Curea de încheietură
• Manuale

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Cel Mai Mic Preţ din România!

Un computer cu GPS pentru ciclism vă permite să concuraţi şi să comparaţi

• Oferă provocări ad-hoc prin intermediul segmentelor live Strava
• Raportează valoarea VO2 max şi timpul de recuperare specifice pentru ciclism dacă este utilizat cu un contor de putere şi un senzor de puls
• Se asociază cu bicicletele de interior ANT+® compatibile pentru afişarea şi controlul datelor
• Monitorizează Pragul funcţional de putere (FTP), waţii pe kg şi dinamica de ciclism atunci când este utilizat împreună cu un contor de putere Vector™ sau Vector 2
• Funcţii conectate¹: încărcări automate, monitorizare live, notificări inteligente, trimitere/primire trasee, distribuire pe reţelele sociale, meteo



Noul dvs. avantaj competitiv

Am început cu varianta aerodinamică a apreciatului Edge 500, am adăugat provocări ad-hoc pe segmente Strava live, un afişaj color, capabilităţi de conectare şi funcţii avansate de analiză. Rezultatul – Edge 520, un computer de ciclism cu GPS, având dimensiunea corectă pentru cicliştii profesionişti şi oferind toate funcţiile pe care vi le-aţi putea dori.

Testaţi-vă limitele

Edge 520 este primul computer de ciclism compatibil cu segmentele live Strava; acesta include o versiune gratuită de încercare a Strava Premium, valabilă pentru 2 luni. Cu acest abonament, segmentele dvs. Strava marcate se sincronizează automat cu dispozitivul 520 pentru a oferi feedback în direct în timpul cursei. Veţi primi, de asemenea, alerte pentru începerea şi încheierea segmentelor, precum şi pentru poziţia dvs. în clasament după finalizarea unui segment.



Antrenaţi-vă la limită

Aveţi nevoie de motivaţie pentru a parcurge kilometru după kilometru pe o bicicletă de interior? Edge 520 furnizează o serie de capabilităţi de antrenament atunci când este utilizat împreună cu dispozitive de antrenament de sală ANT+ compatibile. Să presupunem că doriţi să vă antrenaţi la o putere medie de 240 W. Este suficient să setaţi ţinta pe Edge 520, şi să începeţi să pedalaţi; dispozitivul de antrenament se va regla automat pentru a vă menţine la nivelul ţintei, în timp ce dispozitivul 520 vă afişează datele statistice. Puteţi, de asemenea, urma un traseu creat de dvs. sau un alt ciclist şi vă puteţi întrece cu datele statistice înregistrate, în timp ce bicicleta de interior reglează rezistenţa pentru a corespunde profilului de altitudine.

"Edge 520, un computer de ciclism cu GPS care are dimensiunea corectă pentru cicliştii profesionişti şi toate funcţiile pe care vi le-aţi putea dori."

Asociat cu un contor de putere, dispozitivul Edge 520 oferă un set suplimentar de funcţii, precum FTP şi monitorizarea valorii W/kg, permiţându-vă să vă comparaţi cu alţi utilizatori şi să vă monitorizaţi dinamica de ciclism². Un test FTP integrat vă ajută să vă determinaţi nivelul de bază, pe o bicicletă de interior sau pe şosea. Adăugaţi un senzor de puls³, iar dispozitivul 520 vă va putea estima valoarea VO2 maximă şi timpul de recuperare după cursă, care indică timpul de aşteptare necesar înainte de următorul efort intens.



Afişaj optimizat

Edge 520 nu face niciun compromis când este vorba de afişaj – 2,3 inci de culoare de înaltă rezoluţie. Am mărit dimensiunea afişajului pentru a vă oferi cea mai mare suprafaţă utilă posibilă în raport cu dimensiunea compactă a dispozitivului 520. Veţi aprecia, de asemenea, claritatea ecranului în orice condiţii de iluminare.

Bicicleta conectată

Edge 520 este compatibil cu senzorii ANT+, inclusiv radarul şi luminile de bicicletă4 Varia™, senzorii de viteză, cadenţă şi puls, telecomenzile Edge şi VIRB® şi cântarele compatibile. Acesta se integrează, de asemenea, cu sistemele electronice Shimano Di2 de comutare a vitezelor5 pentru a afişa pe ecran treapta de viteză curentă. Edge 520 este, de asemenea, compatibil cu contoarele de putere ANT+, inclusiv cele din seria Vector.

Compatibilitatea cu iLevels

Dispozitivele Garmin Edge compatibile vor funcţiona acum cu niveluri separate de putere WKO4 (iLevels), cea mai nouă valoare măsurată pentru cicliştii şi triatleţii care se antrenează cu un contor de putere. Dezvoltată de către Dr. Andrew Coggan, metoda iLevels se bazează pe niveluri de antrenament definite în funcţie de fiziologia unică şi condiţia fizică curentă a fiecărui sportiv.

Software-ul WKO4, dezvoltat de TrainingPeaks, a modificat modul în care antrenorii şi sportivii analizează datele şi îşi aleg exerciţiile. Diagramele complet personalizabile vă permit să vizualizaţi şi să comparaţi anumite date pentru a obţine o imagine mai clară a antrenamentelor dvs. Utilizând conceptul de curbă de durată a puterii, WKO4 a creat mai multe valori măsurate pentru antrenament, care includ Capacitatea funcţională de rezervă şi monitorizarea valorii Pmax, care ajută antrenorii şi sportivii să îşi monitorizeze condiţia fizică.

Prescripţiile antrenamentului bazat pe putere sunt derivate pe baza Pragului funcţional de putere şi orientate către procente generale. Metoda iLevels se bazează pe curba de durată a puterii, iar nivelurile respective sunt reglate automat în funcţie de performanţele dvs. Această metodă detectează modificări infime ale condiţiei fizice pentru a se asigura că vă antrenaţi întotdeauna cu intensitatea corectă.

Acum, puteţi actualiza iLevels direct din WKO4 prin simpla conectare a dispozitivului dvs. Edge 520 şi descărcând automat iLevels pe dispozitivul dvs. Garmin. Aceste iLevels vor fi afişate într-o vizualizare unică, cu 9 niveluri, pe unitatea principală Garmin şi vor fi disponibile în timpul exerciţiilor. Descărcaţi o versiune gratuită de încercare a WKO4, valabilă timp de 14 zile.

Conectivitatea la smartphone

Împreună cu un telefon compatibil şi aplicaţia Garmin Connect™ Mobile, Edge 520 oferă monitorizare în direct, alerte de pe smartphone, distribuire pe reţelele sociale, informaţii meteo şi încărcări wireless. După finalizarea cursei, datele pot fi trimise automat în Garmin Connect™, comunitatea noastră online în care vă puteţi salva, planifica şi distribui cursele.

LiveTrack a devenit mai uşor de utilizat

LiveTrack permite prietenilor şi familiei dvs. să vă urmărească locaţia în timp real pe durata curselor dvs., iar acum este chiar mai uşor de utilizat. Odată ce aţi activat pornirea automată, vă veţi concentra mai mult pe cursă şi mai puţin pe tehnologie. LiveTrack va detecta automat începutul curselor, ceea ce înseamnă că nu mai este necesar să vă întindeţi după telefon. Pornirea automată este, de asemenea, compatibilă cu noul Strava Beacon, care permite abonaţilor Strava Premium să profite de această funcţie utilă. Nu a fost niciodată mai uşor pentru dvs. şi cei dragi să vă păstraţi liniştea în timpul curselor.

Ocoliţi traseele cunoscute

Designul compact şi rezistent, la care se adaugă durata de viaţă de peste 15 ore a bateriei, fac ca Edge 520 să fie ideal pentru aventurile off-road. Dispozitivul este, de asemenea, compatibil cu sateliţii GPS/GLONASS, deci veţi beneficia de mai multe opţiuni de semnal oriunde v-ar purta bicicleta.

¹Împreună cu un telefon compatibil.
²Împreună cu un contor de putere Vector sau Vector 2.
³Inclus în cazul anumitor modele şi comercializat separat în cazul altora.
4Cu o actualizare software ulterioară.
5Compatibil cu sistemele electronice Shimano Di2 de comutare a vitezelor cu funcţie Shimano D-Fly de gestionare a datelor.



Caracteristici Produs

Caracteristici Ciclism
• Compatibil cu Vector™
• Senzor de viteză şi cadenţă: Da(inclus în pachet)


Caracteristici de performanţă

• Monitor Inimă: da (inclus în pachet)
• Virtual Partner® (antrenament împotriva unei persoane digitale): Da
• Curse (competiţie împotriva unor activităţi precedente)
• Auto Pause® (opreşte şi reia cronometrul pe baza vitezei)
• Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă)
• Scroll Automat(parcurge paginile de informaţii automat în timpul antrenamentului)
• Antrenamente Avansate (creare de antrenamente personalizate, orientate pe atingerea de ţinte): da
• Alerte de Timp/distanţă (porneşte o alertă dacă v-aţi atins scopul)
• Intervale antrenament (setare intervale de exerciţii şi odihnă)
• Calcul calorii arse pe bază de puls
• Ecran(e) personalizabil(e)
• Compatibil măsurător de putere (afişează date despre putere din măsurătoare de putere compatibile ANT+™ de la terţi producători): da
• Temperatura (afişează şi înregistrează temperatura în timpul antrenamentului)

Garmin Connect™
• Garmin Connect ™ compatibil (comunitate online pentru salvare, clasificare și partajare date): Da
• Sincronizare automată (transferă automat datele în computer): Da

Adiţional
• Compatibil cu radarul şi luminile pentru biciclete Varia™: da
• Compatibilitate cu telecomanda Edge®: da
• LiveTrack: da
• Analiză avansată a performanţei şi puterii, inclusiv noua funcţie Timp în zonă, monitorizarea FTP, valoarea VO2 şi timpul de recuperare specifice pentru ciclism şi dinamica ciclismului
• Profil de antrenament de ciclism pentru afişarea şi controlul datelor de antrenament Turbo
• Compatibilitate cu segmentele pe dispozitiv pentru competiţii ad-hoc dinamice şi incitante
• Temperatură de funcţionare: de la -20 °C la +55 °C
• Funcţii conectate prin intermediul unui smartphone: da
• Compatibil cu Garmin Connect™ şi Garmin Connect™ Mobile: da
• Compatibil cu camere de acţiune VIRB®: da
• Integrare cu sistemele electronice Shimano Di2 de comutare a vitezelor: da
• Alerte meteo: da
• Hartă ciclism Garmin preîncărcată: nu
• Compatibil cu Wi-Fi®: nu
• Trasee dus-întors: nu
• Planificator de traseu: nu

¹ Pentru antrenamentele avansate este necesar un cont Garmin Connect