Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - trail toate produsele


Montana® 680 010-01534-10





Pret fara ROAD20xx: 2662.03 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2781.03 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 3221.33 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
•Montana 680
•Baterie Lithium-ion
•Cablu USB
•Încărcător 220v
•Manual de utilizare

ROAD2020.30 - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Notă:
>
Preţul cu Ro.a.d. 2020.30 preîncărcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achiziţia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curentă) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viaţă).
>Preţul cu Ro.a.d. 2020.30 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viaţă a aparatului pentru harta RO.A.D. de pe aparat.
>NOU!
Versiunea cu update gratuit permite activarea gratuită a unei licenţe RO.A.D.2009 pentru salvare şi vizualizare date pe PC în programul MapSource!
Observaţie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost distribuite oficial prin SC Sheba Distribution SRL sau SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licenţe piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" şi care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL sau de distribuitorul SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Dacă sunteţi in dubiu referitor la provenienţa unui aparat, este suficient să ne trimiteţi seria acestuia să o verificăm şi veţi primi un raspuns în scris în maxim 2 zile lucrătoare. La asemenea aparate garanţia este suportată de vânzătorul acestora, NU de firmele sus menţionate.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

GPS-ul portabil cu care mergeţi oriunde și peste tot

-NOU - GPS și GLONASS – conectare mai rapidă și mai bună la sateliţi
-Ecran de 4" optimizat, cu dublă orientare - cea mai bună vizibilitate pe cel mai mare afișaj de dispozitiv portabil de la Garmin, pentru o citire ușoară în orice condiții
-NOU - Vine cu un conținut extraordinar preinstalat - 250K geocache-uri de la Geocaching.com şi 1 an gratuit imagini din satelit Birdseye1
-NOU – Are adăugat un Track Manager pentru o mai bună experiență utilizator și mai mult control
-NOU - Camera 8MP - de înaltă rezoluție pentru imagini cu geotag
-Cel mai versatil navigator de pretutindeni – trăsăturile, afişajul şi montajul cele mai versatile
-Altimetru -Barometric și busolă în 3 axe



Conceput pentru utilizare pe potecă, pe drum sau pe apă, Montana 680 de la Garmin vă va ghida oriunde veţi merge. Cu un ecran mare de 4" lizibil în lumina soarelui, care oferă culori clare îmbunătățite, afişare cu dublă orientare și poziționare GPS și GLONASS pentru a urmări locația dvs. mai rapid și mai precis, chiar și în mediul cel mai dificil. Este ușor de văzut unde vă aflați în orice moment și puteţi controla în mod convenabil înregistrarea urmăririi cu noul Track Manager. Montana 680 include o busolă electronică în 3 axe cu altimetru barometric și vine cu o Harta a Europei recreaţională și un 1 an gratuit la imagini din satelit Birdseye1. Atât durabil, cât şi rezistent la apa, Montana 680 adaugă o cameră de 8MP şi este construit pentru a rezista la intemperii2.

Vedeţi din cea mai Bună Perspectivă

Montana 680 oferă un ecran touchscreen de 4" cu dublă orientare, optimizat pentru exterior, care oferă cea mai bună vizibilitate în orice condiții de lumină. Interfaţa pentru utilizator uşor de folosit de pe ecranul cu atingere tactilă vă permite să vă bucuraţi mai mult timp de experienţa în natură scurtând timpul de căiutare informații. Aventurierii iubesc ecranul foarte mare de la Montana, care oferă o lizibilitate mare datorită câmpurilor de date mari și trăsăturilor hărţii vizibile în mod clar. Este durabil şi rezistent la apa, Montana 680 este construit pentru a rezista la intemperii. Denivelări, praf, murdărie, umiditate și apă nu sunt o problemă pentru acest navigator robust2.



Fotografiază Imagini Geoetichete

Salvează locații și amintiri cu camera digitală de 8 megapixeli modernizată de la Montana 680 . Fiecare fotografie este automat geoetichetată cu locul unde a fost făcută, permițându-vă să navigați înapoi fix la acel loc în viitor. Fotografiaţi și vizualizați imaginile în format portrait sau landscape. Țineţi evidența fotografiilor și vedeţi locațiile acestora pe hartă folosind Basecamp ™. Introduceţi un card microSD ™ pentru a stoca mai multe fotografii sau pentru a vizualiza imagini de pe alte dispozitive.

Păstrează-ţi Semnalul

Cu receptorul GPS şi GLONASS de înaltă sensibilitate, Montana 680 localizează poziția rapid și precis și își păstrează localizarea chiar și în pădure deasă și văi adânci. Avantajul este clar — chiar dacă eşti în adâncul pădurilor sau doar lângă clădiri înalte, poţi conta pe Montana 680 să te ajute să găseşti drumul atunci când ai cea mai mare nevoie.

Du-te Oriunde

Cu o serie de suporţi compatibili, Montana este proiectat pentru utilizarea pe biciclete, în 4x4s, pe bărci și ca un navigator portabil sau pentru navigarea comodă de zi cu zi în mașină. Utilizați suportul auto opțional cu hărți City Navigator pentru ghidare vocală, indicaţii rutiere pas cu pas, sau încercați suportul robust opţional pentru motociclete sau ATV.



Du-te Pretutindeni

Montana 680 vine cu un 1 an de abonament gratuit BirdsEye Satellite Imagery pentru imagini aeriene grozave pentru a îmbunătăţi navigarea, în cazul în care doriți mai multe informații detaliate adăugarea mai multor hărți la Montana este simplă1. . Încărcaţi Hărţile TOPO și mergeţi pe traseu, adăugaţi cardurile preîncărcate BlueChart® g2 pentru o zi importantă pe apă, sau încărcați harta auto City Navigator pentru indicaţii rutiere pas cu pas. Sau transformaţi hărțile pe hârtie în fișiere pe care le puteți descărca pe Montana ca hărți personalizate.

Navigați cu Ușurință

Noul Montana 680 dispune de aplicaţia Track Manager care vă permite să înregistrați, vizualizaţi și să analizaţi traseele într-un mod foarte comod și intuitiv. Navigatorul are caracteristici cheie pentru aer liber, cum ar fi busola compensată în 3-axe care vă arată poziția chiar și atunci când staţi nemişcat, fără să o ţineţi perfect orizontală. Montana 680 are de asemenea un altimetru barometric care urmărește modificările de presiune pentru a stabili altitudinea exactă și pe care îl puteți folosi pentru a urmări presiunea barometrică în timp, care vă poate ajuta să fiţi la curent cu schimbarea condițiilor meteorologice.

Găseşte Distracţia

Montana 680 vine preîncărcat cu 250,000 cache-uri de pe geocaching.com şi suportă geocaching fără hârtie. Acest lucru îi permite lui Montana 680 să stocheze şi să afişeze informaţii cheie precum poziţia, terenul, dificultatea terenului, indiciile şi descrierile, ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie sa introduci coordonatele manual sau să le tipăreşti pe hârtie. După doriți să adăugați mai multe cache-uri pur și simplu încărcați fișierul GPX pe aparat și continuaţi să să continuaţi vânătoarea.

Împărtășiți fără fir

Cu Montana 680 puteți partaja puncte intermediare, trasee, rute și geocache-uri fără fir cu alți utilizatori de GPS-uri Garmin compatibile. Pur și simplu apăsați "Trimite" pentru a transfera informațiile către alte unități.

Dublaţi Puterea Bateriei

Montana 680 dispune de sistemul dual de baterie Garmin, care garantează un maxim de independență. Veţi avea posibilitatea de a utiliza bateria reîncărcabilă litiu-ion sau baterii tradiţionale alcaline AA - oricare dintre acestea vă convine mai mult.

Planifică-ţi următoarea călătorie

Organizează-ţi următoarea aventură cu ajutorul software-ului gratuit de la Garmin BaseCamp™ care-ţi permite să vizualizezi şi să organizezi hărţi, waypoint-uri, rute şi track-uri. BaseCamp îţi permite chiar să spui povestea celei mai noi aventuri în aer liber într-un mod nou şi impresionant prin crearea de Garmin Adventures pe care le poţi împărtăşi cu uşurinţă cu prietenii, familia sau partenerii de explorări. BaseCamp afişează hărţi topografice în 2-D sau 3-D pe ecranul calculatorului tău, inclusiv curbe de nivel şi cote de altitudine. De asemenea, se poate transfera o cantitate aproape nelimitată de imagini prin satelit pe aparat din abonament inclus Birdseye Satellite Imagery.



Montana este navigatorul cel mai avansat care te duce oriunde pentru aventurierii adevăraţi.

¹Un an abonament gratuit Birdseye Satellite Imagery (software de descărcare necesar). Utilizați abonamentul inclus Birdseye Satellite Imagery cu Basecamp ™ pentru a transfera o cantitate aproape nelimitată de imagini din satelit cu rezoluție înaltă pe dispozitivul portabil timp de 1 an. Odată ce aceste imagini au fost integrate în dispozitiv, acestea pot fi accesate acolo ori de câte ori aveți nevoie de ele - chiar și după oferta inițială de 1 an. Abonamentul suplimentar Birdseye Satellite Imagery sunt achiziționate de la www.garmin.com/BirdsEye.
²Rezistenţă la apă IPX7 - - Poate rezista la scufundare accidentală în apă de până la 1 metru adâncime timp de până la 30 de minute. A se vedea garmin.com/waterrating pentru mai multe detalii.



Caracteristici Produs

•Trasare automată rute (stabilire a traseului pas cu paspe şosele): da (cu hărţile opționale pentru drumuri detaliate)
•Mod geocaching: da (fără hărţi de hârtie)
•Hărţi personalizate: da
•Calendar pescuit/vânătoare: da
•Informaţii soare şi lună: da
•Tabele flux: da (cu opţionalul Bluechart)
•Calculare suprafeţe: da
•Vizualizare fotografii: da
•Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online în care vă analizaţi, sortaţi şi împărtăşiţi datele): da


Adiţional
• Receptor cu sensibilitate ridicată pentru ambele semnale GPS și GLONASS
•250.000 geocache preîncărcate
•Noul Track Manager îmbunătățit