Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti » Navigatie Terestra » Navigatie Maritima » Produse iesite din uz - Harti
Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Navigatie Terestra toate produsele


AllRO.A.D





Pret fara ROAD20xx: 642.6 RON

Transportul nu este inclus in pret

Pe stoc.

   

Pachetul include:
Abonament pe viaţă la harta RO.A.D.20xx. Se achită o singură dată!
Produsul permite activarea gratuită a unei licenţe RO.A.D.2009 pentru salvare şi vizualizare date pe PC în programul MapSource!

Accesorii
FAQ

Despre Produs

Necesită o licenţă validă de Ro.a.d 20xx. Este echivalentul NuMaps Lifetime de la Garmin pentru Atlasul Digital al României.

În urma achiziţionării unui abonament AllROAD, în condiţiile existenţei deja a unei licente valide de ROAD, clientul va primi la momentul achiziţiei şi la maxim 48 de ore de la momentul lansării unei noi versiuni linkul la aceasta şi cheia valabilă pentru aparatul său.

Detalii:
1. Upgrade-ul la ROAD202x.xx şi versiunile următoare este posibil doar pentru echipamentele din lista de aici: LISTĂ şi necesită instalarea unei versiuni noi de firmware pe aparat, dacă aceasta nu a fost deja instalată cu ocazia unei achiziţii recente de ROAD201x
2. Link-ul pentru update, cheia şi instrucţiunile de actualizare a firmware-ului de pe aparat, dupa caz, se trimit prin e-mail ;
3. Instalarea firmware-ului pe aparat este o procedură de service şi se poate efectua la solicitarea clientului şi la magazin în schimbul unei taxe de service de 60 lei cu TVA inclus.

ATENTIE!
Ne rezervăm dreptul să încheiem în orice moment continuarea livrărilor de actualizări gratuite către persoanele care îşi fac publice cheile pe forumuri/Internet.