Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - fitness toate produsele


Forerunner® 735XT

Pret fara ROAD20xx: 1815.99 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:
• Forerunner 735XT GPS ceas
• Cablu USB/alimentare
• Manual de utilizare

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Cel Mai Mic Preţ din România!

Ceas de alergare cu GPS, funcţii multi-sport şi monitorizarea pulsului la încheietură

• Măsoară pulsul la încheietură¹ pentru a vă permite să alergaţi liber în ziua cursei
• Furnizează date de dinamică avansată² pentru alergare, ciclism şi înot7, inclusiv echilibrul timpului de contact cu solul, lungimea pasului, raportul vertical şi altele
• Oferă valoarea VO2 max estimată, pragul lactic³, un predictor de curse şi un consultant de recuperare
• Funcţii conectate4: notificări inteligente, încărcări automate în Garmin Connect™, monitorizare în direct şi nu numai
• Poate fi personalizat cu feţe de ceas gratuite, aplicaţii şi alte elemente din magazinul nostru Connect IQ™Le faceţi pe toate? Şi ceasul dvs. la felAstăzi, puteţi fi un atlet mai bun decât aţi fost ieri cu Forerunner 735XT. Acest ceas de alergare cu GPS şi funcţii multi-sport este destinat atleţilor care doresc date de antrenament personalizate şi să aibă solicitări mai reduse în zilele de cursă. Dimensiunile reduse şi brăţara confortabilă fac ca 735XT să fie ceasul ideal atât pentru antrenamente, cât şi pentru ziua de lucru. Funcţiile conectate4, precum încărcările automate în Garmin Connect, comunitatea noastră online gratuită de fitness, vă permit să vă partajaţi datele statistice şi victoriile în reţelele sociale.

Alergare, sprint, înot, ciclism, triatlon

Programul dvs. de antrenament nu este unul de rutină. Forerunner 735XT facilitează schimbările graţie profilurilor integrate de activitate pentru alergare (în interior/exterior), ciclism (în interior/exterior), înot (în bazin/apă deschisă), schi de fond, sporturi cu vâsle, alergare montană, drumeţii şi antrenamente de forţă.

Pentru antrenamentele combinate şi cursele de du/triatlon, funcţia automată multi-sport vă permite să comutaţi sporturile prin simpla apăsare a unui buton. 735XT este compatibil cu antrenamentele avansate de alergare, ciclism şi chiar înot în bazin. Creaţi-vă propriile antrenamente personalizate şi descărcaţi gratuit elemente din Garmin Connect.. Apoi, revedeţi-vă eforturile din trecut în aplicaţie sau partajaţi-le cu prietenii şi familia pentru mai multă motivaţie.

Monitorizarea pulsului la încheietură este cu ochii pe inima dvs.Forerunner 735XT are integrată tehnologia Elevate™ de măsurare a pulsului, pentru a monitoriza pulsul la încheietură¹. Acest lucru înseamnă că puteţi alerga mai liber când soseşte momentul să vă aliniaţi la start. Nu este necesar să purtaţi o bandă toracică pentru a vă urmări pulsul şi zona de puls în timp real, indicate pe un afişaj colorat.

Antrenaţi-vă inimaPoate că monitorizarea pulsului la încheietură se potriveşte ca o mănuşă nevoilor dvs. din ziua cursei, însă, atunci când vine vorba despre antrenament şi recuperare, poate v-ar fi mai utile date mai personalizate. Cu Forerunner 735XT, aveţi mai multe opţiuni. Iată câteva dintre măsurătorile avansate pe care le veţi obţine prin adăugarea unei brăţări de puls:
•Dinamica de alergare², care include echilibrul timpului de contact cu solul, lungimea pasului, raportul vertical şi nu numai
•Estimarea valorii VO2 max, pragul lactic, predictorul de cursă şi consultantul de recuperare
•Monitorizarea sub apă a pulsului pentru înot5

Dovediţi totulPrin integrarea scorului Strava Live Suffer, puteţi obţine motive de mândrie cu sudoarea frunţii. Scorul Strava Suffer vă analizează pulsul în timpul antrenamentului şi vă evaluează efortul total. Prin achiziţia unui dispozitiv 735XT, veţi obţine o perioadă gratuită de încercare de 60 de zile pentru Strava Premium, care vă va permite să vă urmăriţi „scorul de suferinţă” şi să îl utilizaţi pentru a vă forţa mai mult ca niciodată. Suferinţa dvs. are valoare, deci folosiţi-o.

Ridicaţi ştacheta pentru fiecare cursă de ciclism sau alergare

Forerunner 735XT este primul ceas compatibil cu segmentele live Strava şi include o perioadă gratuită de încercare de 2 luni pentru Strava Premium. Cu acest abonament, segmentele Strava de alergare şi ciclism pe care le-aţi marcat se sincronizează automat cu dispozitivul 735XT pentru a vă oferi feedback în direct în timpul activităţii dvs. Veţi primi, de asemenea, alerte pentru începerea şi încheierea segmentelor, vă veţi putea vedea poziţia în clasament şi vă veţi putea compara eforturile din prezent cu recordul dvs. personal. Transformaţi fiecare efort într-o provocare personală cu segmentele live Strava.

Conectaţi şi personalizaţiNotificările inteligente4, încărcările automate4 în Garmin Connect şi monitorizarea în direct fac din dispozitivul 735XT ceasul inteligent suprem pentru sportivi. Păstraţi telefonul în buzunar în timpul curselor lungi de ciclism sau alergare, primiţi toate notificările pe ceas şi decideţi dacă doriţi să răspundeţi sau să continuaţi cursa. În plus, dată fiind posibilitatea Garmin Connect™ Mobile de a vă partaja cursele şi antrenamentele, încurajările nu vor mai veni doar de la marginea drumului. Prietenii şi familia dvs. vă pot urmări şi pot conecta, indiferent unde se află. Vă puteţi chiar personaliza dispozitivul cu feţe de ceas gratuite, aplicaţii şi câmpuri de date din Connect IQ pentru a transforma cu adevărat dispozitivul 735XT în ceasul dvs.

LiveTrack

LiveTrack permite prietenilor şi familiei dvs. să vă urmărească locaţia în timp real pe durata curselor dvs., iar acum este chiar mai uşor de utilizat. Odată ce aţi activat pornirea automată, vă veţi concentra mai mult pe cursă şi mai puţin pe tehnologie. LiveTrack va detecta automat începutul curselor, ceea ce înseamnă că nu mai este necesar să vă întindeţi după telefon. Pornirea automată este, de asemenea, compatibilă cu noul Strava Beacon, care permite abonaţilor Strava Premium să profite de această funcţie utilă. Nu a fost niciodată mai uşor pentru dvs. şi cei dragi să vă păstraţi liniştea în timpul curselor.

Sudoarea este un lucru preţios

Obţineţi mai mult în schimbul kilometrilor dvs. cu Garmin Connect, comunitatea noastră online gratuită în care vă puteţi salva, planifica şi partaja activităţile. Depăşiţi-vă limitele cu un nou record personal; noi vom ţine evidenţa acestora pentru ca dvs. să vă puteţi vedea toate victoriile într-un singur loc. Obţineţi informaţii digitale6 adaptate în funcţie de statisticile şi obişnuinţele dvs., cum ar fi sfaturile de a face mişcare şi recomandările pentru un stil de viaţă sănătos. Conectaţi-vă la alţi utilizatori pentru a concura şi a trimite provocări. Disponibil pe dispozitivul dvs. mobil compatibil.

Câteva funcţii suplimentare

Ca şi dvs., Forerunner 735XT lucrează la intensitate maximă, întreaga zi. Acest ceas devine partenerul dvs. de recuperare, prin monitorizarea activităţii pe parcursul întregii zile¹, care monitorizează paşii, caloriile şi somnul. Este, de asemenea, compatibil cu gama noastră de dispozitive de conştientizare pentru ciclişti Varia™, ce include rear-view radar, smart bike lights and Varia Vision™ in-sight display.


Evidenţiaţi-vă personalitatea prin ceea ce purtaţi la încheietură

Descărcaţi aplicaţia gratuită cu feţe de ceas Garmin Face-It™ pentru a vă personaliza dispozitivul cu orice fotografie de pe smartphone. Este suficient să descărcaţi aplicaţia, să alegeţi o imagine din galeria dvs. de fotografii, să reglaţi stilul orei şi să o setaţi ca faţă a ceasului dvs. Fie că este vorba de un peisaj pitoresc surprins la ultima tură pe munte sau o fotografie a noului dvs. căţel, cu Garmin puteţi conferi ceasului dvs. o personalitate care vă aparţine în totalitate. Disponibil în App Store™ şi Google Play™.

¹Precizia de monitorizare a activităţii
²Împreună cu un monitor HRM-Run™ sau HRM-Tri™, inclus în cazul anumitor modele şi comercializat separat în cazul altora.
³Împreună cu un monitor de puls cu bandă toracică.
4Împreună cu un smartphone compatibil
5Împreună cu un monitor HRM-Swim™ sau HRM-Tri, inclus în cazul anumitor modele şi comercializat separat în cazul altora.
6Disponibil pentru clienţii Garmin Connect care utilizează funcţii de monitorizare a activităţii.
7Funcţiile pentru înot sunt concepute pentru cele 4 stiluri de înot recunoscute în competiţii. Jurnalul de exerciţii poate fi utilizat şi pentru alte stiluri de înot.

Utilizarea şi îngrijirea dispozitivului

App Store este marcă de servicii a Apple Inc. Google Play este marcă comercială a Google Inc.Caracteristici Produs

Specificaţii alergare
•Estimare VO2 max
•Consilierul de recuperare după antrenament
•Funcţie Previziune Cursă
•Caracteristici pentru o Alergare Dinamică
•Accelerometru (calculează distanţa pentru antrenamente indoor, fără a folosi un Senzor de Picior)
•Recorduri personale

Caracteristici Ciclism
•Compatibil cu Vector™
•Senzor de Viteză bicicletă / cadenţă: Da (opţional)

Caracteristici de Performanţă
•Monitorizare ritm cardiac(la încheietura mâinii)
•Senzpr de Călcâi - Da (opţional)
•Virtual Partner® (antrenament împotriva unei persoane digitale)
•Virtual Racer™ (competiţie împotriva unor alte activităţi)
•Curse (competiţie împotriva unor activităţi precedente)
•Auto Pause® (opreşte şi reia cronometrul pe baza vitezei)
•Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă)
•Scroll Automat(parcurge paginile de informaţii automat în timpul antrenamentului)
•Multi-sport
•Auto multisport (schimbă modul sport cu o apăsare de buton)
•Antrenamente Avansate (creare de antrenamente personalizate, orientate pe atingerea de ţinte): da
•Alertă de ritm (porneşte o alarmă dacă vă abateţi de la ritmul prestabilit)
•Alerte de Timp/distanţă (porneşte o alertă dacă v-aţi atins scopul)
•Intervale antrenament (setare intervale de exerciţii şi odihnă)
•Calcul calorii arse pe bază de puls
•Calcul calorii arse
•Efect Antrenament (măsoară impactul unei activităţi asupra stării Dvs. fizice generale)
•Ecran(e) personalizabil(e)
•Compatibil măsurător de putere (afişează date despre putere din măsurătoare de putere compatibile ANT+™ de la terţi producători): da
•Rezistent la Şocuri: da

Caracteristici înot
•Metrici pentru bazine (Lungimi, distanţă, Ritm, Numărul/rata batăilor, calorii arse)
•Identificarea tipurilor de bătăi (Exemplu: freestyle)
•Metrici pentru înot exterior (distanţă, Ritm, Numărul/rata batăilor, calorii arse)
•Antrenamente de înot

Caracteristici activitate de urmărire
•Contor paşi
•Setare automată ţintă (memorează nivelul activităţii şi impune un anumită ţintă de paşi)
•Bară de Mişcare (se afişează după o perioadă de inactivitate; mergeţi câteva minute pentru a se reseta)
•Monitorizarea somnului (monitorizează somnul total şi perioadele de mişcare ori de odihnă efectivă)

Garmin Connect™
•Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online unde se analizează, clasifică şi împărtăşesc rezultatele)
•Sincronizare automată (transferul automat al datelor către calculatorul personal)

Adiţional
•Măsurători fiziologice: da
•Interfaţă: USB
•Funcţie de alergare/mers pe jos: da
•Ora estimată a sosirii: da
•Participare la o cursă dintr-o activitate: da
•Alerte personalizate: da
•Ecran personalizabil de tură
•Acceptă aplicaţia Connect IQ™: da (feţe de ceas, câmpuri de date, widgeturi şi aplicaţii)
•GPS/GLONASS: da
•Conectivitate wireless: da
•ANT+™: da
•UltraTrac: da