Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - road toate produsele


Garmin DriveSmart™ 70LMT 010-01538-11

Pret fara ROAD20xx: 1309 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1429.19 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1990.87 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:
• Garmin DriveSmart 70LMT
• Harta Europei Full pe viaţă¹ şi informaţii de trafic² (indicate de „LMT” după numărul modelului de pe cutie)
• Antenă pentru informaţii de trafic pe viaţă/cablu de alimentare pentru autovehicule
• Suport de montare cu ventuză
• Cablu USB
• Manual de iniţiere rapidă
-GRATUIT! Aducere la zi firmware şi hărţile Europei la livrare, astfel încât puteţi pleca direct în vacanţă cu aparatul din magazin bucurându-vă de tot ce are mai bun această tehnologie de oferit!
-GRATUIT! Scurt instructaj personal cu micile trucuri şi secrete ale tehnologiei care să vă permită să evitaţi toate greşelile comune ale celorlalţi utilizatori.

¹Termeni şi condiţii Hărţi pe viaţă
²Termeni şi condiţii Trafic pe viaţă

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Navigaţie avansată cu funcţii inteligente

• Navigator GPS cu ecran luminos de 7,0 inci, cu zoom tactil
• Hărţi detaliate ale Europei cu actualizări gratuite pe viaţă¹ pentru hărţi şi Informaţii de Trafic², cea mai rapidă soluţie de trafic disponibilă de la Garmin
• Apeluri handsfree prin Bluetooth®³ şi navigaţie activată vocal
• Alerte pentru şofer ce asigură o conştientizare sporită, inclusiv pentru curbele strânse care urmează, zonele cu şcoli, modificarea limitelor de viteză şi altele
• Notificările personalizabile pentru smartphone4 vă permit să afişaţi alerte pentru apeluri, mesaje text sau aplicaţii pe ecranul de navigaţie

Alerte pentru şofer utile în timpul navetei zilnice

Navigatorul cu GPS Garmin DriveSmart furnizează şoferului alerte care încurajează un stil mai sigur de condus şi sporesc conştientizarea situaţiei curente. Printre avertismente se numără alertele privind curbele strânse, modificările vitezei, trecerile la nivel cu căi ferate sau drumurile pentru animale şi altele. În plus, Garmin DriveSmart vă notifică atunci când conduceţi în sensul greşit pe o stradă cu sens unic şi emite avertismente privind zonele cu şcoli din apropiere. Primiţi alerte privind semafoarele şi camerele de monitorizare a vitezei din apropiere7 şi pregătiţi-vă din timp pentru opririle bruşte ale traficului graţie alertelor privind ambuteiajele. Pentru călătoriile mai lungi, un avertisment de oboseală vă sugerează o pauză, împreună cu potenţialele zone de odihnă, după câteva ore de condus. Funcţia Înainte pe rută afişează locurile şi reperele aflate de-a lungul traseului dvs., direct pe afişajul dvs. de navigaţie, pentru a vă informa ce se află în faţă înainte de a ajunge la destinaţie.Garmin DriveSmart vă ascultă

Garmin DriveSmart vă oferă opţiunea utilă a navigaţiei activate vocal. Controlaţi dispozitivul Garmin DriveSmart cu vocea, în timp ce mâinile dvs. rămân în siguranţă pe volan.

Funcţii inteligente extinse

Sincronizaţi un dispozitiv cu Bluetooth, de exemplu un smartphone, cu dispozitivul Garmin DriveSmart pentru a beneficia de apeluri handsfree şi a primi notificări inteligente pe ecranul Garmin DriveSmart. Primiţi apeluri, mesaje text şi înştiinţări privind evenimentele din calendar fără a vă lua mâinile de pe volan pentru a lua telefonul. Concentraţi-vă asupra drumului rămânând în acelaşi timp conectat(ă), cu ajutorul notificărilor inteligente personalizabile şi uşor de citit, afişate chiar pe ecranul dispozitivului dvs. de navigaţie.

Pentru informaţii în timp real precum cele meteo şi privind condiţiile de trafic, descărcaţi aplicaţia mobilă Smartphone Link5, care vă conectează dispozitivul de navigaţie Garmin DriveSmart GPS la smartphone-ul compatibil.Navigaţi cu uşurinţă prin intersecţiile complicate

Ghidarea pe bandă activă cu mesaje vocale vă pregăteşte şi vă oferă încredere pentru ieşirea de pe autostradă sau parcurgerea unei intersecţii complexe. Pe măsură ce vă apropiaţi, un model animat utilizează săgeţi viu colorate pentru a indica banda corectă pentru traseul dvs. Vizualizarea Bird’s Eye a intersecţiilor oferă o vedere detaliată, de sus, a acestora. Vizualizarea photoReal a intersecţiilor afişează imagini realiste ale intersecţiilor de pe traseul dvs., inclusiv peisajul din jur.Funcţia Garmin Real Directions™

Garmin DriveSmart redefineşte indicaţiile vocale pas cu pas graţie sistemului Garmin Real Directions™ de indicaţii de condus uşor de înţeles, care vă ghidează ca un prieten, utilizând repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare (de ex. “Viraţi la stânga după clădirea roşie” sau “Viraţi la stânga după QT”). Acesta are preîncărcate milioane de locuri noi şi căutate, preluate de pe Foursquare®.

Aflaţi cu exactitate unde trebuie să mergeţi

Funcţia Direct Access simplifică navigaţia către anumite destinaţii complexe, precum aeroporturile şi mallurile, găsind locurile dorite din zonele mai întinse. Direct Access navighează chiar şi în parcări pentru a găsi intrarea cea mai apropiată de destinaţia dvs. În timpul navigaţiei către mall, Direct Access oferă informaţii detaliate privind magazinele din interior. De exemplu, “Arriving at Woodfield Mall. Sosim la mallul Woodfield. Magazinul Anthropologie se află în interior, la etajul superior.”Mai uşor de căutat, mai rapid de găsit

Garmin DriveSmart are un câmp de căutare care facilitează găsirea adreselor şi a milioane de puncte de interes. Este suficient să introduceţi o categorie (de exemplu “pizza”), o adresă completă (“Calea Bucureşti, Ploieşti, nr. 1234 ,Prahova”) sau un nume propriu (“Starbucks”), iar Garmin DriveSmart vă va oferi rapid rezultate. În cazul unei greşeli de tastare, Garmin DriveSmart oferă mai multe rezultate de căutare, pronunţate în mod similar cu textul introdus de dvs.Adăugaţi o cameră automobilului dvs.

Pentru o soluţie completă de navigaţie, Garmin DriveSmart se poate asocia cu o cameră wireless de marşarier BC™ 30 (comercializată separat; se recomandă instalarea de către profesionişti). După conectare, puteţi vedea cu uşurinţă vehiculele, pietonii şi alte obstacole chiar pe afişajul dispozitivului Garmin DriveSmart atunci când vă deplasaţi în marşarier. Atunci când călătoriţi cu un sugar sau un copil mic, adăugaţi camera Garmin babyCam™ în autovehiculul dvs. babyCam este un monitor auto pentru bebeluşi care afişează, la cerere, imaginea pasagerului dvs. de pe bancheta din spate, chiar pe afişajul de navigaţie.

NOTIFICARE: Unele jurisdicţii reglementează sau interzic utilizarea dispozitivelor de tip cameră video. Aveţi responsabilitatea de a cunoaşte şi de a respecta legislaţia privind utilizarea acestor dispozitive din jurisdicţiile în care intenţionaţi să utilizaţi un dispozitiv de tip cameră video.

¹Termeni şi condiţii Hărţi pe viaţă
²Termeni şi condiţii Trafic pe viaţă
³Necesită un smartphone cu Bluetooth (comercializat separat). Accesaţi adresa Garmin.com/ble
4Pentru a primi notificări inteligente pe navigator, trebuie să descărcaţi aplicaţia gratuită Smartphone Link. Dacă este cazul, se vor aplica tarifele corespunzătoare planului de date al utilizatorului. Necesită un smartphone cu Bluetooth (comercializat separat).
5Avertismentele privind semafoarele şi camerele de monitorizare a vitezei nu sunt disponibile în toate regiunile
6Utilizatorii trebuie să se deplaseze cu mai mult de 60 MPH atunci când se apropie de traficul încetinit sau oprit
7Avertismentul de oboseală se activează după perioadele lungi de timp petrecute pe drum fără opriri semnificative.
8 Dacă este cazul, se vor aplica tarifele corespunzătoare planului de date al utilizatorului. Poate fi necesar un abonament.

Numele Bluetooth® aparţine Bluetooth SIG, Inc. Foursquare® şi logourile Foursquare® sunt mărci comerciale înregistrate ale Foursquare Labs, Inc.Caracteristici Produs

Caracteristici Navigare
• Redă numele străzilor (de ex. „Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.”): da (pentru SUA)
• Navigare activată vocal (controlaţi dispozitivul prin comenzi vocale în limba engleză)
• Compatibilitate Trafic (rutează în jurul ambuteiajelor cu ajutorul unui receptor şi abonament de trafic) : da (receptor şi abonament de trafic incluse)
• Actualizări informaţii trafic pe întreaga durată de viaţă a aparatului: Da
• Lane Assist (ghid de încadrare în bandă pentru navigare)
• Afişare semne intersecţii Junction Views
• Evitare trasee (evitare autostrăzi, drumuri cu plată etc.)
• Compatibil cu tehnologia fără fir Bluetooth®
• Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din US şi Europa)
• Vizualizarea punctelor de interes viitoare de-a lungul rutei

Adiţional
• Planificator de călătorie: da
• Jurnal de călătorie: da
• Suport magnetic de montare cu alimentare: nu
• Ghidare pe baza reperelor Garmin Real Directions™: da
• Puncte de interes Foursquare: da

Acest dispozitiv USB de stocare în masă este compatibil cu Windows® XP sau versiunile ulterioare şi Mac® OS X 10.4 şi versiunile ulterioare.