Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - fitness toate produsele


vívoactive® HR





Pret fara ROAD20xx: 903.21 RON

Transportul nu este inclus in pret

Pe stoc.

   

Pachetul include:
• vívoactive HR
• Cablu de date/încărcare
• Manual


P/N:010-01605-06 - negru normal
P/N:010-01605-07 - negru XL

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Ceas inteligent cu GPS, cu monitorizarea pulsului la încheietură

• Ceas inteligent cu GPS şi ecran tactil color, de înaltă rezoluţie, lizibil în lumina soarelui
• Printre aplicaţiile pentru sport integrate se numără monitorizarea prin GPS a alergării, ciclismului, înotului5 şi multe altele – fără ca o conexiune la telefon să fie necesară
• Dispozitivul poate fi personalizat cu designuri gratuite ale feţei de ceas, widgeturi şi aplicaţii din magazinul nostru Connect IQ™
• Primiţi notificări inteligente¹ şi îndrumări inteligente de la Garmin Connect™ atunci când dispozitivul este asociat cu telefonul dvs.
• Durată de viaţă a baterie de până la 8 zile² în modul de ceas/monitorizare a activităţii³ sau de până la 13 ore atunci când este utilizat sistemul GPS



Din toată inima, tot timpul

Cu tehnologia Elevate™ de monitorizare a pulsului la încheietură³, puteţi renunţa la banda toracică şi vă puteţi măsura pulsul la încheietură pentru toate sporturile cu excepţia înotului, în cazul căruia monitorizarea optică a pulsului nu este disponibilă. Pe baza datelor privind pulsul, vívoactive HR oferă informaţii privind caloriile arse şi cuantifică intensitatea activităţilor dvs. sportive, generând date care reflectă mai bine eforturile dvs.



Ţine pasul cu toate momentele dvs. active

Alergaţi, mergeţi pe bicicletă, înotaţi, jucaţi golf, schiaţi şi faceţi multe alte sporturi cu vívoactive HR. Aplicaţii pentru sport bazate pe GPS integrate în acesta vă monitorizează datele statistice, în timp ce notificările inteligente vă permit să rămâneţi conectat(ă) şi să vă menţineţi viaţa în echilibru. vívoactive HR continuă să vă monitorizeze activitatea³ pe durata întregii zile numărând paşii efectuaţi şi etajele urcate, monitorizând somnul şi calculând minutele de activitate intensă. Nu este necesar să vă faceţi griji: acest ceas poate ţine pasul cu dvs. orice aţi face. Bateria reîncărcabilă durează până la 8 zile² în modul de ceas/monitorizare a activităţii sau până la 13 ore atunci când este utilizat sistemul GPS.

Insights în Garmin Connect

Pe parcursul zilei, vívoactive HR se sincronizează automat¹ cu Garmin Connect. Garmin Connect este singura aplicaţie gratuită care îşi propune să vă cunoască şi să vă ofere informaţiile de care aveţi nevoie pentru a vă depăşi permanent limitele. Printre aceste informaţii se numără îndemnurile de a vă mişca atunci când obiectivul zilei este încă departe sau aprecierile atunci când atingeţi aceste obiective. În plus, veţi primi recomandări pentru o viaţă sănătoasă de la experţi care acţionează ca veritabili antrenori virtuali.

Pe locuri, fiţi gata, start



Utilizând accelerometrul integrat şi sistemul GPS, vívoactive HR vă permite să alergaţi atât în interior, cât şi în aer liber. Puteţi seta vibraţii de alertă pentru puls, ritm, intervalele de alergare/mers pe jos şi nu numai. Printre alte funcţii de antrenament se numără Auto Lap® şi Auto Pause®. După alergare, dispozitivul oferă rezumate care includ date precum kilometrajul total, caloriile, ritmul mediu şi timpul total.

Pe bicicletă



Aplicaţia de ciclism cu GPS măsoară timpul, distanţa, viteza şi caloriile. Aceasta este compatibilă cu senzori4 precum cei de viteză şi cadenţă, pentru a vă măsura progresul în cursele de antrenament sau mersul zilnic la serviciu, şi cu luminile şi radarul Varia®, pentru curse mai sigure.

Plonjaţi

Plonjaţi în culoarul bazinului şi vedeţi statistici detaliate, precum distanţa totală şi de interval, ritmul, numărul şi tipul mişcărilor5 şi multe altele. Aplicaţia de înot vă va calcula eficienţa cu SWOLF, care va determina timpul şi numărul de mişcări necesare pentru parcurgerea unei lungimi de bazin. Funcţia de numărare a intervalelor vă permite să întrerupeţi şi să reluaţi activitatea sportivă oricând doriţi. La sfârşitul unei activităţi sportive, revedeţi datele rezumative, care includ mediile pe interval şi sesiune, timpul total şi recordurile personale.

Alegeţi crosa potrivită şi daţi lovitura de începere

Jucaţi pe terenuri noi în fiecare zi descărcând 1 din cele 40.000 de hărţi de terenuri de golf din întreaga lume din baza noastră de date cu terenuri de golf. Aplicaţia de golf poate afişa o vizualizare simplificată a terenului şi vă poate ajuta să vă urmăriţi scorul, permiţându-vă să vedeţi dacă vă aflaţi sub sau peste medie.

Vâsliţi, vâsliţi, vâsliţi

Dacă preferaţi paddle boardul şi canotajul, în interior sau în aer liber, aplicaţia integrată de surf paddle board vă monitorizează şi afişează toate datele statistice. Puteţi vedea dintr-o privire ritmul, timpul total, distanţa şi numărul de vâsliri indiferent dacă vă aflaţi pe apă sau într-o sală de fitness.

Pe pârtie

În zilele de schi sau snowboarding, vívoactive HR vă măsoară viteza 3D calculând viteza şi distanţa pe pârtie pe baza latitudinii şi longitudinii. De asemenea, dispozitivul indică automat timpii de coborâre a pârtiei şi vă oferă opţiunea de a activa funcţia Auto Pause, care îngheaţă automat cronometrul atunci când vă opriţi sau urcaţi cu telescaunul.

Conectaţi-vă



vívoactive HR vibrează discret pentru a vă alerta în momentul primirii oricăror notificări pe dispozitivul dvs. compatibil¹ — de la apelurile telefonice la alertele de pe reţelele sociale şi din alte aplicaţii mobile. vívoactive HR afişează, de asemenea, informaţii meteo precum temperatura şi nu numai. În plus, acesta vă permite să controlaţi muzica de pe telefon, să vă găsiţi telefonul1, să controlaţi de la distanţă camera de acţiune VIRB® şi să vă lăsaţi prietenii şi familia să vă urmărească activităţile în timp real cu LiveTrack. Personalizaţi dispozitivul vívoactive HR cu feţe de ceas personalizate, câmpuri de date, aplicaţii şi widgeturi din magazinul nostru Connect IQ™.

Evidenţiaţi-vă personalitatea prin ceea ce purtaţi la încheietură

Descărcaţi aplicaţia gratuită cu feţe de ceas Garmin Face-It™ pentru a vă personaliza dispozitivul cu orice fotografie de pe smartphone-ul dvs. Este suficient să descărcaţi aplicaţia, să alegeţi o imagine din galeria dvs. de fotografii, să reglaţi modul de afişare a orei şi să îl setaţi ca faţă a ceasului dvs. Fie că este vorba de un peisaj pitoresc surprins la ultima drumeţie sau o fotografie a noului dvs. căţeluş, cu Garmin puteţi conferi ceasului dvs. o personalitate care vă aparţine în totalitate. Disponibil în App Store™ şi Google Play™.



¹Împreună cu un smartphone compatibil
²Durata de viaţă a bateriei variază în funcţie de modul de utilizare şi de modelul de smartphone
³Precizia de monitorizare a activităţii
4Comercializat separat.
5Funcţiile pentru înot sunt concepute pentru cele 4 stiluri de înot recunoscute în competiţii.

Utilizarea şi îngrijirea dispozitivului

Numele şi logourile Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate, aparţinând Bluetooth SIG, Inc. App Store este marcă comercială a Apple Inc. Google Play este marcă comercială a Google Inc.



Caracteristici Produs

Caracteristici Alergare
• Accelerometru (calculează distanţa pentru antrenamente indoor, fără a folosi un Senzor de Picior)
• Recorduri personale

Caracteristici Ciclism
• Senzor de viteză şi cadenţă: Da (opţional)

Caracteristici Fizice
• Monitorizare ritm cardiac(la încheietura mâinii)
• Auto Pause® (opreşte şi reia cronometrul pe baza vitezei)
• Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă)
• Scroll Automat(parcurge paginile de informaţii automat în timpul antrenamentului)
• Alertă de ritm (porneşte o alarmă dacă vă abateţi de la ritmul prestabilit)
• Alerte de Timp/distanţă (porneşte o alertă dacă v-aţi atins scopul)
• Calcul calorii arse pe bază de puls
• Calcul calorii arse
• Ecran(e) personalizabil(e)
• Rezistent la Şocuri: da

Caracteristici Înot
• Metrici pentru bazine (Lungimi, distanţă, Ritm, Numărul/rata batăilor, calorii arse)

Caracteristici Golf
• Măsurarea distanței la lovitură (calculează yarzii exact pentru lovitură din orice parte a terenului)
• yarzii la F / M / B (distanța în față, de mijloc și din spate verde)
• Yarzii la layups / doglegs
• Digital scorecard

Caracteristici activitate de urmărire
• Contor paşi
• Setare automată ţintă (memorează nivelul activităţii şi impune un anumită ţintă de paşi)
• Bară de Mişcare (se afişează după o perioadă de inactivitate; mergeţi câteva minute pentru a se reseta)
• Monitorizarea somnului (monitorizează somnul total şi perioadele de mişcare ori de odihnă efectivă)

Garmin Connect™
• Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online unde se analizează, clasifică şi împărtăşesc rezultatele)
• Sincronizare automată (transferul automat al datelor către calculatorul personal)

Adiţional
• Se asociază cu smartphone-ul dvs. pentru a vibra discret şi a afişa alerte pentru apelurile, mesajele şi e-mailurile primite şi pentru elementele din calendar, precum şi pentru notificările de pe reţelele sociale şi alte aplicaţii mobile
• Compatibilitate Connect IQ™: da (feţe de ceas, câmpuri de date, widgeturi şi aplicaţii)
• Calculează etajele urcate: da
• Calculează minutele de activitate intensă: da
• Conectivitate wireless: da (ANT+™ şi Bluetooth Smart)
• Permite monitorizarea pulsului şi a zonei de puls: da
• Aplicaţii pentru sport pe dispozitiv: alergare, alergare în interior, ciclism, ciclism în interior, mers pe jos, mers pe jos în interior, vâslit, vâslit în interior, înot în bazin, golf, schi/snowboard, schi de fond, surf pe Stand-UP Paddle (SUP)
• Widgeturi/ecrane pe dispozitiv: Ziua mea, minute de activitate intensă, puls, ultimul sport, notificări inteligente, meteo, cameră de acţiune/telecomandă VIRB®, telecomandă Varia, comenzile playerului de muzică, calendar, paşi, calorii, somn, alergare, ciclism, înot şi golf