Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - trail toate produsele


Oregon® 700 010-01672-02





Pret fara ROAD20xx: 1994.99 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2155.09 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2694.16 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:
• Oregon 700
• Cablu USB
• Carabină
• Documentaţie

ROAD2021.20 - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Notă:
>
Preţul cu Ro.a.d. 2021.20 preîncărcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achiziţia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curentă) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viaţă).
>Preţul cu Ro.a.d. 2021.20 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viaţă a aparatului pentru harta RO.A.D. de pe aparat.
>NOU!
Versiunea cu update gratuit permite activarea gratuită a unei licenţe RO.A.D.2009 pentru salvare şi vizualizare date pe PC în programul MapSource!
Observaţie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost distribuite oficial prin SC Sheba Distribution SRL sau SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licenţe piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" şi care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL sau de distribuitorul SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Dacă sunteţi in dubiu referitor la provenienţa unui aparat, este suficient să ne trimiteţi seria acestuia să o verificăm şi veţi primi un raspuns în scris în maxim 2 zile lucrătoare. La asemenea aparate garanţia este suportată de vânzătorul acestora, NU de firmele sus menţionate.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Dispozitiv portabil GPS/GLONASS robust, cu Wi-Fi® integrat şi nu numai

• Recepţie dublă, de înaltă sensibilitate, a semnalelor de la sateliţii GPS şi GLONASS, pentru performanţe mai bune în mediile dificile decât cele oferite de utilizarea exclusivă a sistemului GPS
• Antena reproiectată oferă o recepţie şi performanţe mai bune; busolă pe 3 axe cu accelerometru şi senzori barometrici pentru altimetru
• Ecran tactil de 3 inci, lizibil în lumina soarelui, cu orientare dublă (dispunere peisaj sau portret)
• Conectivitate wireless extinsă (compatibil cu Wi-Fi, Bluetooth®, ANT+®); acceptă Active Weather şi Geocaching Live
• Notificări inteligente¹ prin Bluetooth® şi încărcări automate în comunitatea online Garmin Connect™



Graţie antenei reproiectate pentru o recepţie mai bună a semnalelor de la sateliţi, dispozitivul portabil GPS şi GLONASS Oregon 700 vă aduc la îndemână părţi din natură inaccesibile în trecut. Indiferent dacă vă aflaţi în drumeţie sau la vânătoare, în caiac, pe bicicleta montană sau în altă situaţie, acest navigator robust este pregătit pentru orice. Dispozitivul oferă conectivitate multilink wireless (Wi-Fi, Bluetooth şi ANT+), compatibilitate cu Active Weather, animaţii radar suprapuse, un abonament pe 1 an la Imagini din satelit BirdsEye şi o busolă pe 3 axe integrată, cu altimetru barometric.

Aventura vă aşteaptă cu Geocaching.com



Conexiunile wireless Wi-Fi şi Bluetooth ale dispozitivului dvs. Oregon 700 fac ca bucuria unei experienţe superioare de geocaching să fie mai aproape ca oricând. Vă puteţi seta dispozitivul pentru actualizare automată la cele mai recente cache-uri de pe Geocaching.com. Nu mai sunt necesare introducerea manuală a coordonatelor sau imprimarea pe hârtie a detaliilor cache-urilor.

Mai multă conectivitate, mai puţină complexitate



Capabilităţile wireless extinse ale dispozitivului Oregon 700 fac ca descărcarea software-ului, primirea notificărilor inteligente¹ şi încărcarea aventurilor în comunitatea online Garmin Connect să fie mai uşoare ca oricând. Puteţi chiar distribui date de locaţie LiveTrack sau descoperiri de geocaching, de la o unitate la alta, către alte dispozitive Garmin portabile compatibile. Notificările inteligente, primite prin conexiunea Bluetooth de la un smartphone compatibil, vă permit să primiţi e-mailuri, mesaje text şi alerte direct pe dispozitiv. Astfel, veţi păstra contactul cu comunitatea dvs. chiar şi atunci când vă aflaţi departe de aceasta.

Găsiţi calea cea bună



Dispozitivul portabil Oregon 700 vă oferă funcţii complete de navigaţie şi monitorizare inteligentă pentru a vă ghida pe rute cunoscute sau necunoscute prin GPS şi GLONASS, la care se adaugă funcţionalităţile senzorilor ABB (altimetru, barometru şi busolă). Altimetrul integrat oferă date de altitudine ce permit monitorizarea precisă a urcărilor şi coborârilor, în timp ce barometrul poate fi utilizat pentru a prezice schimbările vremii prin afişarea tendinţelor pe termen scurt de presiune a aerului. Busola electronică pe 3 axe vă indică întotdeauna calea cea bună, indiferent dacă vă deplasaţi sau nu. Dispozitivul Oregon 700 include, de asemenea, funcţia TracBack®, care vă ajută să navigaţi înapoi la punctul de pornire pe acelaşi traseu. Puteţi, de asemenea, marca locaţii, precum cele ale taberei sau vehiculului dvs. sau diferitele puncte de interes la care aţi dori să navigaţi ulterior.

Bucuraţi-vă de imaginile unui afişaj realist



Dispozitivul portabil Oregon 700 este echipat cu un ecran tactil color de 3 inci, luminos şi lizibil în lumina soarelui, cu orientare dublă pentru utilizarea în modul portret sau peisaj. Acesta facilitează utilizarea mai multor opţiuni de cartografiere, precum BlueChart® g2 HD pentru navigaţia pe apă sau City Navigator® NT pentru indicaţii rutiere pas cu pas. Durabile cu clasă IPX7 de protecţie la apă, dispozitivele din seria Oregon sunt construite pentru a furniza permanent date esenţiale de cartografie şi monitorizare, indiferent ce vă rezervă starea vremii. În plus, puteţi chiar personaliza afişajul dispozitivului dvs. Oregon descărcând gratuit aplicaţii, widgeturi şi câmpuri de date din magazinul online Garmin Connect IQ™².

Planificaţi-vă următoarea călătorie

Preluaţi controlul asupra următoarei dvs. aventuri cu software-ul BaseCamp™, care vă permite să vizualizaţi şi să organizaţi hărţi, puncte de referinţă, rute şi trasee. Acest software gratuit de planificare a călătoriilor vă permite chiar să creaţi Aventuri Garmin pe care le puteţi distribui online prietenilor, familiei sau altor exploratori. BaseCamp afişează pe ecranul computerului dvs. orice date de hărţi topografice stocate pe dispozitiv, inclusiv liniile de contur şi profilurile de altitudine. Acesta poate, de asemenea, transfera un număr nelimitat de imagini prin satelit pe dispozitivul dvs. atunci când acesta dispune de un abonament la Imagini din satelit BirdsEye.




Caracteristici Produs

• Rutare automată (pas cu pas pe drumuri): da (cu hărţi opţionale pentru drumuri detaliate)
• Busolă electronică: da (cu înclinare compensată, în 3 axe)
• Altimetru Barometric: da
• Compatibil Geocaching: da (fără hârtie)
• Compatibil cu Hărţi Personalizate (Custom Maps): da
• Calendar vânătoare/pescuit: da
• Informaţii soare şi lună: da
• Tabele de maree: da (cu hărţi opţionale Bluechart)
• Calcul Suprafaţă: da
• Vizualizator Imagini: da
• Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online unde poţi analiza, clasifica şi împărtăşi informaţiile): da

Adiţional
• Conectivitate wireless: da (Wi-Fi, Bluetooth şi ANT+)
• Segmente de hartă: 15.000
• Active Weather: da
• Compatibil cu Connect IQ: da (câmpuri de date)