Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - fitness toate produsele


vívofit® 3 brăţări sculptate





Pret fara ROAD20xx: 529.55 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:
• vívofit 3
• Documentaţie

P/N: 010-01608-30

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Tracker de activitate cu sistem de detectare automată a activităţii Garmin Move IQ™

• Oferă o durată de viaţă a bateriei de 1 an
• Afişează paşii, caloriile, distanţa, minutele de activitate intensă³ şi ora curentă pe afişajul cu iluminare de fundal; monitorizează somnul¹
• Detectarea automată a activităţii clasifică tipurile de activităţi în Garmin Connect™
• Vă reaminteşte să aveţi un stil de viaţă activ cu ajutorul barei de mişcare şi al alertei sonore
• Se sincronizează automat² cu Garmin Connect pentru a vă salva, planifica şi partaja progresul



Ştie cum vă mişcaţi

Move IQ capturează diferitele activităţi, precum mersul pe jos, alergarea, mersul cu bicicleta, înotul şi utilizarea bicicletelor eliptice, toate acestea putând fi vizualizate în Garmin Connect. Nu mai este necesar să vă schimbaţi ceasul sau să începeţi o nouă activitate; vívofit 3 recunoaşte modificările mişcărilor dvs., deci puteţi trece de la mersul pe jos la alergare oricând doriţi. Accesaţi Garmin Connect prin intermediul aplicaţiei mobile sau de desktop pentru a vă vedea datele într-un mod mai detaliat, pentru a accepta provocări şi a concura cu alţi utilizatori.

Indică nu doar ora curentă, ci şi „ora de sport”

Deşi este ideal să vă mişcaţi pe întreg parcursul zilei, ştim că acest lucru nu se întâmplă întotdeauna. Din fericire, vívofit 3 vă urmăreşte toate mişcările, inclusiv perioadele de inactivitate. Astfel, chiar dacă dvs. pierdeţi noţiunea timpului şi uitaţi să vă mişcaţi, vívofit 3 nu va uita. O bară roşie de mişcare apare pe afişaj şi o alertă sonoră discretă se aude după 1 oră de inactivitate. Bara de mişcare devine din ce în ce mai lungă la fiecare 15 minute până ce o resetaţi mergând pe jos câteva minute.

Accesoriu purtabil 24/7

vívofit 3 vă urmăreşte progresul 24/7 graţie duratei de viaţă de 1 an a bateriei. Acesta vă monitorizează automat timpul de odihnă atunci când dormiţi. Este rezistent la apă, deci poate fi purtat la piscină sau la duş. Brăţările disponibile ca accesorii opţionale cu diferite scheme cromatice vă permit să vă asortaţi dispozitivul vívofit 3 cu garderoba.



Colecţia Style

Utilizarea unui tracker de activitate funcţional nu trebuie să vă sacrifice stilul vestimentar1. Graţie colecţiei Style de brăţări Gabrielle and Alexandra, dispozitivul dvs. vívofit 3 va avea un aspect feminin şi fabulos indiferent unde vă desfăşuraţi activităţile. Aceste brăţări sculptate sunt disponibile în diferite culori, astfel încât să o puteţi alege pe cea care se potriveşte cel mai bine cu hainele sau starea dvs. de spirit. Iar schimbarea brăţărilor este la fel de uşoară ca schimbarea hainelor. Este suficient să scoateţi modulul vívofit 3 şi să îl introduceţi în brăţara aleasă. Există câte o brăţară pentru fiecare ocazie, astfel încât să puteţi arăta perfect în timp ce vă depăşiţi limitele în fiecare zi.



Jonathan Adler + Garmin

Fiţi cu un pas înaintea modei graţie colecţiei noastre de brăţări interschimbabile Jonathan Adler + Garmin, disponibile ca accesorii pentru familia vívofit de trackere de activitate.

Pasiunea lui Jonathan Adler pentru măiestria impecabilă şi luxul neconvenţional aduc stil, artă şi bucurie accesoriilor noastre de clasă mondială, esenţiale pentru stilul de viaţă activ al clienţilor noştri. Marca de lifestyle a lui Jonathan, ce acoperă produse din cele mai diferite categorii, creează un stil la modă prin tiparele sale inconfundabile, care se potrivesc perfect cu brăţările noastre vívofit realizate de designer, cu tipare imprimate.

Colecţia Jonathan Adler + Garmin oferă brăţări separate ca accesorii pentru vívofit, vívofit 2 şi vívofit 3. Brăţările NU sunt utilizabile decât pentru modelul pentru care au fost create, deci nu uitaţi să verificaţi compatibilitatea acestora înainte de achiziţie.

Obiective zilnice personalizate

vívofit 3 vă determină nivelul curent de activitate, apoi vă alocă un obiectiv zilnic fezabil. Pe măsură ce atingeţi aceste obiective, vívofit 3 va modifica obiectivul pentru ziua următoare, ajutându-vă să faceţi treptat tranziţia către un stil de viaţă mai sănătos.

Insights în Garmin Connect

Pe parcursul zilei, vívofit 3 se sincronizează automat cu Garmin Connect². Garmin Connect este singura aplicaţie gratuită care îşi propune să vă cunoască şi să vă ofere informaţii relevante, bazate pe datele dvs., pentru a vă ajuta să vă depăşiţi permanent limitele. Printre aceste informaţii se numără îndemnurile de a face mişcare atunci când obiectivul zilei este încă departe sau încurajările atunci când nu atingeţi aceste obiective. În plus, veţi primi recomandări pentru o viaţă sănătoasă de la experţi care devin veritabili antrenori virtuali. Nu vă mai rămâne decât să descărcaţi aplicaţia şi să vă puneţi pantofii de sport. Monitorizarea dvs. zilnică tocmai a devenit mai rapidă, mai uşoară şi, pur şi simplu, mai eficientă.



¹Precizia monitorizării activităţii
²Împreună cu un smartphone compatibil
³Calculul minutelor de activitate intensă presupune un nivel moderat de activitate

Utilizarea şi îngrijirea dispozitivului



Caracteristici Produs

Caracteristici Alergare
• Accelerometru (calculează distanţa pentru antrenamente indoor, fără a folosi un Senzor de Picior)

Caracteristici de urmărire activitate
• Contor paşi
• Setare automată ţintă (memorează nivelul activităţii şi impune un anumită ţintă de paşi)
• Bară de Mişcare (se afişează după o perioadă de inactivitate; mergeţi câteva minute pentru a se reseta)
• Monitorizarea somnului (monitorizează somnul total şi perioadele de mişcare ori de odihnă efectivă)

Garmin Connect™
• Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online unde se analizează, clasifică şi împărtăşesc rezultatele)
• Sincronizare automată (transferul automat al datelor către calculatorul personal)

Adiţional

• Detectare automată a activităţii
• Minute de activitate intensă
• Măsoară distanţele pe baza datelor din profilul dvs. de utilizator şi a lungimii pasului dvs.
• Ecranele şi faţa ceasului sunt selectabile
• Iluminare de fundal
• Avertizor sonor
• Cronometru de activitate
• Monitor cardiac opţional