Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin » Accesorii Auto » Accesorii Fitness » Accesorii Outdoor » Accesorii Marine
Promotii Global Mapper



Accesorii Auto toate produsele


Monitor de presiune anvelope 010-11997-00





Pret fara ROAD20xx: 399.99 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
• Monitorul de Presiune Anvelope
• Baterie
P/N:010-11997-00

Accesorii
FAQ

Despre Produs

Monitorizează cu Uşurinţă Presiunea în Anvelope

Sistemul nostru de monitorizare a presiunii în anvelope vă permite să monitorizaţi presiunea în anvelopele la motocicleta dvs. ușor și convenabil, în timpul plimbării. Sistemul funcționează cu până la 4 anvelope în orice configurație (care nu sunt destinate utilizării automobilelor). Un senzor este necesar pentru fiecare pneu (comercializat separat; doar tijă supapă de metal).

Informaţii despre Presiunea în Anvelope dintr-o Privire

Fixați senzorul 1 pentru fiecare tijă supapă de metal pe anvelope, apoi asociați Monitorul de Presiune Anvelope cu zumo® 390. Monitorul de Presiune Anvelope foloseste tehnologia ANT pentru a furniza wireless date despre presiune la zumo-ul Dvs. Vizualizați datele în timp real pe ecranul Zumo-lui Dvs.

Monitorul de Presiune Anvelope vă permite să setați praguri de presiune personalizate. În cazul în care apar modificări de presiune în anvelope, Monitorul de Presiune Anvelope emite o alertă. Monitorul de Presiune Anvelope vă permite de asemenea să monitorizaţi tendințele presiunii în anvelope în timp. Cu Monitorul de Presiune Anvelope este posibil să detectaţi o scurgere lentă înainte să devină o mare problemă.



Mic și Inteligent

Monitorul nostru de Presiune Anvelope este cel mai mic senzor de presiune anvelope pentru motociclete de pe piață. Fiecare senzor al Monitorului de Presiune Anvelope este alimentat de o singură baterie, înlocuibile, care poate dura până la 18 luni, în funcție de utilizarea individuală. Pentru a prelungi durata de viață a bateriei, Monitorul de Presiune Anvelope revine în modul de consum redus de energie, apoi se "trezește" atunci când este detectată mișcare.

Dispozitive compatibile:
• zūmo® 345LM
• zūmo® 390LM
• zūmo® 395LM
• zūmo® 590LM
• zūmo® 595LM