Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - road toate produsele


zūmo® 595LM 010-01603-10

Pret fara ROAD20xx: 2999 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 3149 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 3549 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
• zūmo 595LM
• City Navigator® NT preîncărcat pentru Europa
• Hărţi pe viaţă (indicate de acronimul „LM” după numărul modelului de pe cutie)
• Acumulator
• Suport şi piese de montare pe motociclete
• Cablu de alimentare pentru motociclete
• Suport de montare cu ventuză pentru autovehicule
• Cablu de alimentare pentru autovehicule
• Cablu USB
• Manual de iniţiere rapidă

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

GPS premium pentru motociclete – noi aventuri în şa

• Ecran tactil de 5 inci, cu orientare dublă, adecvat pentru utilizarea cu mănuşi, lizibil în lumina soarelui, cu un design rezistent la intemperii (IPX7)
• Garmin Adventurous Routing™ găseşte drumurile cu serpentine sau în pantă şi limitează arterele principale de circulaţie
• Alerte pentru pilot privind curbele strânse, legislaţia privind utilizarea căştii, camerele de monitorizare a vitezei¹ şi nu numai
• Bluetooth® pentru apeluri handsfree şi notificări de pe smartphone² direct pe ecranul dispozitivului dvs. zūmo
• Controlaţi muzica de pe playerul MP3 sau smartphone; redaţi în flux serviciile de muzică Pandora® şi Spotify®³

Construit pentru aventură, născut pentru libertateOferind opţiuni Garmin Adventurous Routing™ pentru drumurile şerpuite, deluroase, dificile care vă plac atât de mult, zūmo 595LM este un navigator pentru motociclete conceput pentru adrenalină. Ecranul său tactil de mari dimensiuni şi înaltă rezoluţie, uşor de utilizat cu mănuşi, de 5,0 inci, poate fi utilizat în modul peisaj sau portret. De asemenea, tehnologia transreflectivă îi conferă un afişaj luminos, cu culori vii, care reduce reflecţia şi este uşor lizibil în lumina soarelui.

Beneficiile apelurilor handsfree
Sincronizaţi-vă dispozitivul zūmo cu un smartphone compatibil² şi o cască Bluetooth compatibilă (comercializată separat) şi veţi putea efectua şi primi apeluri wireless fără a trebui să vă scoateţi mănuşile sau casca. Depozitaţi-vă telefonul în siguranţă, în buzunar sau geanta de şa, şi beneficiaţi de apelurile handsfree fără ca atenţia dvs. să fie distrasă de la drum. Puteţi, de asemenea, primi notificări inteligente personalizabile³ pentru apeluri, mesaje text, alerte din aplicaţii şi nu numai, care vor apărea pe afişajul dvs de navigaţie.

Pilotaţi mai inteligent cu smartphone-ul dvs.Ce se întâmplă pe drum în faţa dvs.? zūmo 595LM vă poate conecta la informaţii meteo prin radar şi de trafic în direct prin intermediul aplicaţiei wireless Smartphone Link7. Această aplicaţie permite, de asemenea, utilizarea LiveTrack, o funcţie inteligentă care permite prietenilor să vă urmărească poziţia oricând ieşiţi la o tură cu motocicleta.

Bucuraţi-vă de muzică în timpul călătorieiDoriţi să vă luaţi lista de redare preferată cu dvs. în călătorie? Dispozitivul dvs. zūmo vă permite, de asemenea, să controlaţi muzica şi conţinutul media de pe un player MP3 sau un smartphone compatibil², direct de pe ecranul dvs. tactil – puteţi chiar reda în flux listele de redare preferate din popularele servicii de muzică Pandora şi Spotify³.

Concentrare mai bună cu alertele pentru pilotPentru a vă ajuta să vă concentraţi mai bine la drum şi să aveţi călătorii mai sigure, zūmo 595LM oferă alerte utile privind curbele strânse din faţă, schimbările de viteză, trecerile la nivel cu căile ferate sau drumurile pentru animale, zone cu şcoli şi altele. În plus, primiţi notificări atunci când trebuie să consultaţi legislaţia locală privind utilizarea căştilor – sau atunci când sunteţi pe cale să conduceţi în sensul greşit pe o stradă cu sens unic. Primiţi, de asemenea, alerte privind semafoarele şi camerele de monitorizare a vitezei din apropiere¹. În plus, pentru călătoriile lungi, un avertisment de oboseală4 vă va sugera să luaţi pauze şi vă va indica zonele de odihnă pe care le puteţi lua în calcul după câteva ore pe drum. Funcţia Înainte pe rută a dispozitivului zūmo vă permite să vedeţi cu uşurinţă punctele de interes şi reperele de pe traseul dvs., fără a părăsi vizualizarea hărţii de pe afişajul de navigaţie. În plus, Definirea uşoară a traseelor vă permite să adăugaţi un punct pe hartă pentru a vă ajusta traseul şi a trece prin zonele sau pe drumurile preferate.

Gata cu penele de carburantUn computer integrat de călătorie cu indicator digital pentru nivelul de carburant este inclus ca dotare standard pe dispozitivul dvs. zūmo 595LM. Astfel, vă va fi uşor să estimaţi câţi kilometri veţi mai putea parcurge până la golirea rezervorului. Alertele dinamice privind alimentarea cu carburant vă anunţă atunci când este timpul să faceţi plinul şi chiar vă oferă opţiuni privind benzinăriile. Un indicator util privind limitele de viteză vă anunţă când este timpul să reduceţi acceleraţia. În plus, afişajul busolei digitale şi baza de date cu puncte de interes (POI) specifice motocicletelor vă pot ajuta să găsiţi ateliere de reparaţii pentru motociclete, reprezentanţe şi alte locaţii. Dispozitivul dvs. zūmo include, de asemenea, un jurnal al istoricului de service, care vă ajută să ţineţi evidenţa intervalelor de service, kilometrajului şi lucrărilor de service efectuate asupra motocicletei.

Ghidarea cu ajutorul reperelor uşor de recunoscutFuncţia Garmin Real Directions™ de pe dispozitivul zūmo 595LM redefineşte, practic, noţiunea de “instrucţiuni vocale pas cu pas.” În plus faţă de anunţarea vocală a numelor de străzi, zūmo oferă ghidare pe baza reperelor uşor de recunoscut, a clădirilor şi semafoarelor (de ex. “Faceţi dreapta la semafor;). Şi, graţie datelor Foursquare®, zūmo are preîncărcate milioane de noi locuri căutate pe care le puteţi explora. În plus, funcţia Garmin Direct Access contribuie la simplificarea navigaţiei atunci când selectaţi destinaţii complexe, precum mallurile şi aeroporturile, oferind informaţii detaliate privind locaţia atunci când ajungeţi la intrarea recomandată. De exemplu, “Aţi ajuns la mallul Woodfield. Magazinul Foot Locker se află în interior, la etajul doi.” )

Actualizări pe viaţă ale hărţilor

zūmo 595LM include actualizări gratuite ale hărţilor5 pe întreaga durată de viaţă a dispozitivului, deci traseele dvs. vor reflecta cele mai recente puncte de interes şi hărţi disponibile.

Instrumente de navigaţie

Vizualizarea photoReal a intersecţiilor afişează imagini realiste ale intersecţiilor de pe traseul dvs. pentru a facilita navigaţia în intersecţiile complexe. O săgeată viu colorată de pe afişajul dispozitivului zūmo, împreună cu indicaţiile vocale utile, va indica poziţia pe banda corectă pentru următorul viraj sau ieşirea de pe autostradă. zūmo 595 afişează informaţii de tip Teren 3D şi privind altitudinea. zūmo include, de asemenea, funcţia TracBack®, care vă permite să navigaţi pe acelaşi traseu în sens invers pentru călătoria de întoarcere.

Monitorizarea presiunii în pneuriPentru mai multă protecţie pe şosea, zūmo 595LM este compatibil cu senzorul Garmin de monitorizare a presiunii în pneuri-6 (TPMS, comercializat separat). Este necesar câte un TPMS pentru fiecare pneu; acesta va funcţiona numai cu ventilele cu tijă metalică. TPMS utilizează tehnologia wireless pentru a transmite datele de presiune în pneuri, permiţând afişarea acestora în timp real pe afişajul dispozitivului dvs. zūmo.

Compatibilitatea cu camera VIRB®Pentru înregistrarea celor mai memorabile momente de pe traseul dvs., zūmo 595LM este compatibil cu seria VIRB de camere HD de acţiune Garmin (comercializate separat). Controlaţi camera VIRB de la distanţă – pornind şi oprind înregistrarea – de pe afişajul dispozitivului dvs. zūmo. Va fi uşor şi distractiv să înregistraţi şi să retrăiţi fiecare aventură.¹Avertismentele privind semafoarele şi camerele de monitorizare a vitezei nu sunt disponibile în toate regiunile.
²Necesită o cască de ureche, o cască de protecţie sau un smartphone cu Bluetooth (comercializate separat). Pentru a primi notificări inteligente pe navigator, trebuie să descărcaţi aplicaţia gratuită Smartphone Link. Dacă este cazul, se vor aplica tarifele corespunzătoare planului de date al utilizatorului. Contactaţi furnizorul dvs. de servicii de telefonie mobilă pentru informaţii suplimentare referitoare la tarifele de date şi roaming corespunzătoare abonamentului dvs. Poate fi necesar un abonament.
³Reglarea muzicii şi a conţinutului media funcţionează pe iPhone® 4S sau versiunile ulterioare şi pe iPod touch® din a 2-a generaţie sau versiunile ulterioare. Pandora funcţionează pe iPhone 4S şi versiunile ulterioare şi pe anumite dispozitive Android™. Serviciul Pandora este disponibil în prezent în S.U.A., Australia şi Noua Zeelandă. Sunt necesare un dispozitiv digital mobil compatibil cu Spotify® şi un abonament premium, acolo unde sunt disponibile. Serviciul Spotify este disponibil în aceste ţări şi poate fi utilizat pe platformele de sisteme de operare Android şi Mac®, precum şi pe alte dispozitive.
4Avertismentul de oboseală se activează după perioadele lungi de timp petrecute pe drum fără opriri semnificative.
5Termeni şi condiţii Hărţi pe viaţă
6Nu este conceput pentru utilizarea în autovehicule.
7Necesită un smartphone compatibil, cu Bluetooth. Se vor aplica tarifele corespunzătoare planului de date al utilizatorului. Poate fi necesar un abonament.

Pandora, logoul Pandora şi imaginea comercială Pandora sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Pandora Media, Inc. iPhone, iPod touch şi Mac sunt mărci comerciale înregistrate ale Apple. SPOTIFY şi logoul Spotify sunt mărci înregistrate ale Spotify AB. Foursquare® este marcă comercială înregistrată a Foursquare Labs, Inc. Numele şi logourile Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate aparţinând Bluetooth SIG, Inc.Caracteristici Produs

• Rosteşte nume de străzi (de ex. „Viraţi la dreapta pe strada ELM peste 150 de metri”)
• Asistenţa la schimbarea benzii (ghid privind banda corespunzătoare pentru navigare)
• Vizualizare intersecţie (afişează semne intersecţie)
• Evitare rută (evitarea autostrăzilor, taxelor, etc.)
• Apelare handsfree
• Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din S.U.A. Şi Europa)
• Vizualizați punctele de interes viitoare de-a lungul traseului
• MP3 player

Suplimentar
• Planificator de călătorie: da
• Jurnal de călătorie: da
• Sistem de monitorizare a presiunii în pneuri: da, acceptă până la 4 pneuri; senzorii necesari sunt comercializaţi separat
• Afişaj cu orientare dublă: da
• Garmin Adventurous Routing™: da
• Redare în flux playere de muzică/media Spotify® & Pandora®: da
• Notificări inteligente: da
• LiveTrack: da
• Compatibil cu Smartphone Link: da
• Informaţii meteo şi de trafic în direct prin aplicaţia Smartphone Link: da
• Alerte pilot: da
• Notificări pentru legislaţia privind utilizarea căştii: da
• Teren 3D: da
• Călătorie dus-întors: da
• Jurnal istoric de service: da
• Control VIRB®: da
• Suport pentru piste: da
• Suport pentru hărţi personalizate: da
• Suport pentru Pandora®: da (cu telefon compatibil)
• Baterie demontabilă: da
• Înainte pe rută: da
• Compatibil cu BLE: da
• Dispozitivul necesită alimentare de 12 V (în mod tipic) şi de până la 1 A prin cablul de alimentare. Consumul de energie al dispozitivului zūmo este de 5 V; 2 A.