Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air » Portabile » Produse iesite din uz
OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz toate produsele


Garmin DriveSmart™ 61 LMT-S 020-00161-97


NOU!   


Pret fara ROAD20xx: 1248.31 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1397.06 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1936.13 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
• Garmin DriveSmart™ 61 LMT-S
• Hărţi pe viaţă1 şi informaţii din trafic standard2
• Suport de montare cu ventuză
• Cablul de alimentare pentru vehicul
• Cablu USB
• Manual de iniţiere rapidă
-GRATUIT! Aducere la zi firmware şi hărţile Europei la livrare, astfel încât puteţi pleca direct în vacanţă cu aparatul din magazin bucurându-vă de tot ce are mai bun această tehnologie de oferit!
-GRATUIT! Scurt instructaj personal cu micile trucuri şi secrete ale tehnologiei care să vă permită să evitaţi toate greşelile comune ale celorlalţi utilizatori.

(1)Termeni şi condiţii Hărţi pe viaţă
(2)Pentru a accesa informaţii în timp real, trebuie să descărcaţi aplicaţia gratuită Smartphone Link.Se vor aplica tarife conform planului de date al utilizatorului, dacă este cazul. Contactaţi furnizorul dvs. de servicii de telefonie mobilă pentru informaţii suplimentare referitoare la datele planului dvs. de servicii şi tarifele de roaming. Necesită un smartphone cu funcţia Bluetooth activată (comercializat separat).

ROAD2019.10 - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Notă:
>
Preţul cu Ro.a.d. 2019.10 preîncărcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achiziţia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curentă) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viaţă).
>Preţul cu Ro.a.d. 2019.10 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viaţă a aparatului pentru harta RO.A.D. de pe aparat.
>NOU!
Versiunea cu update gratuit permite activarea gratuită a unei licenţe RO.A.D.2009 pentru salvare şi vizualizare date pe PC în programul MapSource!
Observaţie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost distribuite oficial prin SC Sheba Distribution SRL sau SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licenţe piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" şi care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL sau de distribuitorul SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Dacă sunteţi in dubiu referitor la provenienţa unui aparat, este suficient să ne trimiteţi seria acestuia să o verificăm şi veţi primi un raspuns în scris în maxim 2 zile lucrătoare. La asemenea aparate garanţia este suportată de vânzătorul acestora, NU de firmele sus menţionate.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Navigaţie avansată cu funcţii inteligente

• Navigator GPS uşor de utilizat cu funcţii conectate şi afişaj tactil luminos fără margini cu o capacitate de 6.95-inch
• Preîncărcat cu hărţi pe viaţă(1) faceţi clic AICI pentru a vedea acoperirea
• Oferă servicii în timp real(2), precum trafic în timp real şi parcare în timp real(3)
• apeluri prin Bluetooth®(4), notificări inteligente(5) şi navigaţie activată vocal
• Wi-Fi® încorporat pentru actualizarea uşoară a hărţilor şi a software-ului.



Rămâneţi conectat(ă) la volan cu Garmin DriveSmart, navigatorul cu o colecţie de funcţii inteligente în completarea alertelor utile pentru şoferi şi a indicaţiilor uşor de urmat . De la apelurile handsfree şi informaţii din trafic în timp real la Wi-Fi încorporat şi mai multe — viitorul este pe dispozitivul dvs. Garmin. Priviţi înainte şi conduceţi.

Servicii în timp real pentru călătoria dvs.



Ocoliţi ambuteiajele alegând rute alternative care vă economisesc timpul sau evitându-le complet. Apoi, graţie informaţiilor în timp real, petreceţi mai puţin timp căutând un loc de parcare. Pentru alerte de trafic, indicaţii relevante de restabilire a rutei şi prognoze meteo la zi, descărcaţi aplicaţia Smartphone Link, care conectează Garmin DriveSmart la smartphone-ul compatibil. Când vă apropiaţi de destinaţie, este uşor să găsiţi un loc de parcare, deoarece puteţi vedea tendinţele privind preţurile şi disponibilitatea pentru parcările publice de pe stradă. Aplicaţia Smartphone Link permite, de asemenea, utilizarea LiveTrack(2), care oferă şoferilor posibilitatea să îşi partajează locaţia astfel încât prietenii să le poată urmări poziţia, indiferent dacă fac comisioane în oraş sau au plecat într-o călătorie mai lungă.

Folosirea inteligenţei pentru conectivitate



Atunci când sincronizaţi smartphone-ul cu Bluetooth activat şi Garmin DriveSmart, beneficiaţi de funcţii excelente care vă permit să rămâneţi conectat fără a lua mâinile de pe volan. Efectuaţi apeluri telefonice hands-free şi primiţi notificări inteligente personalizabile pe afişajul navigatorului. Acest lucru înseamnă că puteţi vedea apelurile de intrare, mesajele text şi notificările privind evenimentele din calendar fără a fi necesar să vă întindeţi după telefon.

Navigare activată vocal

Aveţi nevoie de indicaţii? E de ajuns să spuneţi un cuvânt. Garmin DriveSmart are o funcţie de navigare activată vocal care vă răspunde la comenzi şi apoi navighează acolo unde aveţi nevoie să mergeţi. (Model disponibil doar pentru Europa)

Funcţia Wi-Fi vă menţine la curent




Vă facilităm menţinerea hărţilor şi a software-ului dvs. actualizate acum, când navigatorul Garmin DriveSmart are Wi-Fi integrat. Când este disponibilă o nouă actualizare şi sunteţi conectat la reţeaua dvs. wireless de acasă, veţi primi automat o notificare pe ecran. Acesta este indiciul pentru a vă introduce dispozitivul în orice priză şi a-l lăsa să se actualizeze prin Wi-Fi în timp ce se încarcă. Apoi veţi fi gata să porniţi la drum din nou.

Alerte pentru şofer: familiarizaţi-vă cu împrejurimile



Pentru a încuraja un condus mai sigur şi o mai bună conştientizare a situaţiei curente, Garmin DriveSmart oferă alerte pentru şofer pentru curbele strânse, schimbările de viteză, trecerile la nivel cu calea ferată şi drumurile pentru animale. În plus, navigatorul vă va avertiza atunci când conduceţi în sensul greşit pe o stradă cu sens unic şi vă va oferi alerte privind şcolile şi zonele cu şcoli din apropiere. Primiţi notificări privind semafoarele şi camerele de monitorizare a vitezei din apropiere6şi beneficiaţi chiar de avertismente de oboseală7 care vă sugerează posibile zone de odihnă după mai multe ore de condus.

Navigaţi mai mult cu ceasul dvs. inteligent Garmin



Atunci când asociaţi acest navigator cu ceasul dvs. inteligent Garmin compatibil (vândut separat), puteţi primi informaţii de navigare chiar de pe încheietura mâinii, chiar şi după ce aţi parcat maşina şi mergeţi către destinaţie. De asemenea, primiţi alerte utile pentru şofer de pe ceasul dvs. Nu vă faceţi griji că vă veţi pierde maşina într-o parcare aglomerată; ceasul dvs. inteligent vă ghidează de la vehiculul parcat la destinaţie şi înapoi la vehicul.

Călătoriile tocmai au devenit mai bune cu TripAdvisor®



Când nu sunteţi familiarizat cu o zonă, este plăcut să fiţi îndrumat în direcţia corectă. Acesta este motivul pentru care vă oferim TripAdvisor pe navigatorul Garmin DriveSmart. Vedeţi evaluări pentru puncte de interes pentru călătorii, precum hoteluri, restaurante şi puncte de atracţie, pe măsură ce vă deplasaţi sau în apropierea destinaţiei. Oferindu-vă acces la cel mai mare site de călătorii cu maşina, vă ajutăm să găsiţi opriri intermediare prin care întreaga călătorie să devină parte integrantă din destinaţie. Puteţi totodată să găsiţi noi puncte de atracţie folosind instrumentul integrat Planificator de călătorii, care adaugă călătoriilor o notă distractivă, sugerând opriri interesante pe drum.

Îndrumări prietenoase de la Garmin Real Directions™



Redefiniţi indicaţiile vocale pas cu pas cu Garmin Real Directions. Indicaţiile noastre de condus uşor de înţeles folosesc repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare, pe lângă anunţarea vocală a numelor de străzi, îndrumându-vă la fel de bine ca un prieten aflat pe scaunul pasagerului. Nu mai este nevoie să faceţi eforturi să vedeţi indicatoarele rutiere aflate la distanţă. Ascultaţi doar indicaţiile oferite de Garmin Real Directions, cum ar fi „Viraţi la stânga la benzinărie” sau „Viraţi la dreapta după clădirea roşie”. Nu a fost niciodată mai uşor să urmaţi indicaţii.

Funcţionează cu camera de marşarier Garmin



Pentru o soluţie completă de navigaţie, Garmin DriveSmart poate fi asociat cu BC™ 30 Wireless Backup Camera (comercializată separat; se recomandă instalarea de către profesionişti). După conectare, puteţi vedea cu uşurinţă vehiculele, pietonii şi alte obstacole chiar pe afişajul dispozitivului Garmin DriveSmart atunci când vă deplasaţi în marşarier.

Hărţi de înaltă calitate

Calitatea datelor cartografice poate face diferenţa între găsirea destinaţiei şi situaţia în care vă rătăciţi. Datele de înaltă calitate ale hărţilor HERE permit dispozitivului Garmin să vă furnizeze informaţiile de care aveţi nevoie, atunci când aveţi cel mai mult nevoie de acestea, reducând frustrările condusului prin evitarea întârzierilor şi reducerea timpului petrecut în maşină.





(1)Termeni şi condiţii Hărţi pe viaţă
(2)Pentru a accesa informaţii în timp real, trebuie să descărcaţi aplicaţia gratuită Smartphone Link. Se vor aplica tarife conform planului de date al utilizatorului, dacă este cazul. Contactaţi furnizorul dvs. de servicii de telefonie mobilă pentru informaţii suplimentare referitoare la tarifele de date şi roaming ale planului dvs. de servicii. Necesită un smartphone cu funcţia Bluetooth activată (comercializat separat).
(3)Datele privind locurile de parcare din centrul oraşelor sunt disponibile pentru majoritatea oraşelor. Pentru detalii privind acoperirea, consultaţi parkopedia.com
(4)Necesită un smartphone cu funcţia Bluetooth activată (comercializat separat).
(5)Pentru a primi Notificări inteligente pe navigator, trebuie să descărcaţi aplicaţia gratuită Smartphone Link. Se vor aplica tarife conform planului de date al utilizatorului, dacă este cazul. Contactaţi furnizorul dvs. de servicii de telefonie mobilă pentru informaţii suplimentare referitoare la tarifele de date şi roaming ale planului dvs. de servicii. Necesită un smartphone cu funcţia Bluetooth activată (comercializat separat).
(6)Avertismentele privind semafoarele şi camerele radar nu sunt disponibile în toate regiunile.
(7)Avertismentul de oboseală se activează după perioade mai mari de condus fără opriri mai lungi pe rută.

© 2017 TripAdvisor LLC. Toate drepturile rezervate. Cuvântul si sigla Bluetooth® sunt deținute de Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare de către Garmin este sub licență. Wi-Fi® este o marcă înregistrată a Wi-Fi Alliance. Foursquare® este marcă înregistrată a Foursquare Labs, Inc.



Caracteristici Produs

Funcţii de Navigaţie
• Rosteşte nume de străzi (de ex. „Viraţi la dreapta pe strada ELM peste 150 de metri”)
• Navigare cu funcţii vocale activate (utilizaţi dispozitivul prin intermediul comenzilor vocale)
• Compatibil cu funcţia de traffic: Da ( via Smartphone Link)
• Actualizări pe viaţă referitoare la trafic
• Asistenţa la schimbarea benzii (ghid privind banda corespunzătoare pentru navigare)
• Vizualizare intersecţie (afişează semne intersecţie):Da (vizualizare intersecţie photoReal)
• Evitare rută (evitarea autostrăzilor, taxelor, etc.)
• Apelare handsfree
• Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din S.U.A. Şi Europa)
• View upcoming points of interest along route

Suplimentar
• Planificator de călătorie: da
• Jurnal de călătorie: da
• Ghidare pe baza reperelor Garmin Real Directions™: da
• Puncte de interes Foursquare: da
• Notificări inteligente: da
• Compatibil cu BLE: da

Acest dispozitiv USB de stocare în masă este compatibil cu Windows® XP şi versiunile ulterioare şi cu Mac® OS X 10.4 şi versiunile ulterioare.