Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper » Global Mapper » GlobarMapper PRO » Geographic Calculator » GlobalMapper Mobile Pro



GlobarMapper PRO toate produsele


Licenţă Individuală (Standalone License) GlobalMapper PRO v25


NOU!   


Pret fara ROAD20xx: 8793.98 RON

Transportul nu este inclus in pret

Pe stoc.

   

Pachetul include:
Licenţă Individuală Standalone License) GlobalMapper PRO v25

Conţine şi un an de abonament M&S (Maintenance & Support) gratuit.
Notă Importantă
Mutarea licenţei de pe un calculator pe un altul se poate face DOAR dacă acea licenţă este acoperită de un abonament M&S activ la data mutării licenţei.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Global Mapper Pro® suplementează toate trăsăturile şi funcţiile versiunii de bază a Global Mapper® v25 cu o varietate de colecţii de instrumente geo-spaţiale profesionale. Incorporând toată funcţionalitatea de procesare nori de puncte disponibilă anterior în Modului LiDAR din Global Mapper, versiunea Pro pune la dispoziţia utilizatorilor profesionişti numeroase instrumente de analiză şi procesare de date noi şi îmbunătăţite care complementează şi extind funcţionalitatea Modulului LiDAR.

Trăsături Comune Global Mapper şi Global Mapper Pro

- Suport pentru importul şi exportul a peste 300 de formate de fişiere
- Acces la surse de date pentru hărţi de fundal cu imagini din satelit, elevaţii şi date vector
- Desenare, editare, analiză şi operaţii spaţiale cu Vectori
- Editare, joining, calcule, graphing şi interogări de Atribute
- Mapări tematice şi choropleth
- Design Hărţi şi afişare pre-print
- Afişare, filtrare şi editare manuală Lidar
- Creare şi modificare Teren (date elevaţii)
- Analiză Teren, inclusiv generare Contururi, line of sight, acoperire cu semnal (viewshed), acoperire cu apă (watershed) şi simulări inundaţii
- Calcul Volume, estimare volume halde, analiză cut and fill şi detectare schimbări
- Vizualizare 3D imersivă, creare şi editare date 3D, înregistrare fly through şi animaţie straturi
- Rectificare Imagini
- Blending, feathering, cropping şi pan sharpening imagini
- Reclasificări Imagini şi rastere
- Calcule Raster precum NDVI, NDWI, NBR şi formule personalizate
- Geocodare Adrese
- Conversii fişiere pe loturi (Batch) şi automatizare flux de lucru cu script-uri Global Mapper
- Integrare cu aplicaţia mobilă Global Mapper Mobile
- Suport GPS pentru urmărire şi colectare de date

Trăsături disponibile Exclusiv în Global Mapper Pro

- Terrain painting
- Calcul Linii de Rupere (Breakline)
- Interogări, editări, segmentări şi filtrări avansate de nori de puncte LiDAR şi 3D
- Clasificare automată a datelor de tip nori de puncte incluzând sol, vegetaţie, clădiri, linii electrice aeriene şi stâlpi
- Extragere trăsături vector din date de tip nori d epuncte clasificate
- Identificare şi eliminare zgomot LiDAR
- Subţiere Nori de Puncte
- Rectificare verticală şi orizontală a datelor de tip nori de puncte
- Aliniere automată a norilor de puncte care se suprapun
- Analiză vizuală a datelor tip nor de puncte după densitatea locală, înălţimea faţă de sol, intensitate şi clasificare
- Profilare nori de Puncte Point cloud profiling
- Pixels to Points® - Procesare imagini Drone/UAV pentru a crea nori de puncte 3D, ortoimagini şi modele 3D
- Vectorizare automată avansată a imaginilor şi hărţilor de elevaţii
- Suport pentru dispozitive RTK şi afişarea constelaţiilor de sateliţi
- Editor integrat pentru creare script-uri Global Mapper
- Suport pentru script-uri Python



Caracteristici Produs

Pixels-to-Points



Pixels-to-Points™ din Modulul LiDAR
Versiunea 19 a Modulului LiDAR este prima care beneficiază de introducerea puternicului instrument Pixels-to-Points (Pixeli-în-Puncte). Aceeastă puternică adiţie la Modul permite oricui implicat în culegerea de imagini aeriene cu geotag-uri, precum operatorii de drone şi UAV-uri, să creeze un nor de puncte de înaltă densitate, similar datelor LiDAR. Utilizând funcţionalitatea adiţională a Modulului, acest nor de puncte poate fi ulterior procesat pentru a identifica şi reclasifica solul, clădirile şi alte tipuri uzuale de clasificare, pentru a le filtra şi edita după necesităţi.

Principiile Fotogrammetriei în Generarea Norului de Puncte

Utilizând principiile fotogrammetriei în care măsurători sunt derivate din fotografii, instrumentul Pixels-to-Points, care este acum în ediţie beta, analizează relaţia dintre obiectele recognoscibile din imagini adiacente pentru a determina coordonatele tridimensionale ale suprafeţelor corespondente. Ca un produs secundar al capabilităţii de generare de nori de puncte, instrumentul Pixels-to-Points permite de asemenea opţiunea de creare a unei imagini ortorectificate, care efectiv lipeşte imaginile împreună şi le ajustează pentru a reflecta coordonatele tridimensionale inerente.

Cum Funcţionează Instrumentul Pixels-to-Points Tool

Procesul de creare a norului de puncte începe prin simpla încărcare a imaginilor în cutia de dialog Pixels-to-Points. Pentru rezultate optime, este recomandată o suprapunere (overlap) de cel puţin 60% şi o distribuţie uniformă a imaginilor culese din diferite unghiuri. Imaginile individuale pot fi pre-vizualizate şi cele ne-necesare norului de puncte final pot fi eliminate. Varii setări pot fi apoi aplicate pentru a determina calitatea produsului final, metoda de analiză, etc. Finalmente, puncte de control la sol (ground control points)pot fi opţional adăugate pentru a ajusta poziţionarea orizontală şi verticală a norului de puncte. După finalizarea procesării, norul de puncte poate fi adăugat automat spaţiului de lucru (workspace) curent. El poate fi procesat în continuare sau editat înaintea exportului în toate formatele de nori de puncte suportate, incluzând LAS şi LAZ.



Procesul Pixels-to-Points ocupă multă memorie şi poate necesita mai multe ore de prelucrare funcţie de datele de intrare şi setările de calitate. Este recomandat ca acest proces să fie executat pe un calculator dedicat cu cel puţin 16GB de RAM. Instrumentul Pixels-to-Points necesită de asemenea un sistem de operare pe 64-biţi.

Instrument de Reclasificare Automată
Modulul LiDAR Module a fost prima oară lansat împreună cu Global Mapper v15 şi i-au fost adăugate de-a lungul timpului mai multe instrumente LiDAR de atunci. Construind pe funcţionalitatea existentă pentru a identifica puncte reprezentând terenuri, clădiri şi vegetaţie într-un nor de puncte neclasificat, versiunea 17 a modulului, care a fost lansată în Septembrie 2015, includea un nou instrument de putere pentru detecţia şi reclasificarea automată a liniilor utilităţilor supra-terane. După personalizarea parametrilor de reclasificare, precum înălţimea minimă deasupra solului şi pragul de ofset liniar, punctele reprezentând linii electrice aeriene sunt atribuite automat clasei LIDAR Wire - Conductor ASPRS. Analiza modelelor liniare în aceste puncte reclasificate poate fi ulterior folosită la crearea de vectori 3D.



Eliminare Efectivă Zgomot
Adresând o necesitate majoră a utilizatorilor de date LiDAR, ultima ediţie a modulului LiDAR din Global Mapper asigură o cale eficientă şi efectivă de eliminare a zgomotului din norii de puncte. Acest instrument puternic de filtrare poate reclasifica sau şterge automat orice puncte care se află dincolo de o anumită elevaţie sau prag de înălţime deasupra solului într-o zonă determinată. Alte îmbunătăţiri la acest modul permit viteze dramatic sporite de randare şi procesare precum şi instrumente de filtrare actualizate pentru selecţia şi, dacă este necesar, şttergerea punctelor pe baza clasei, intensităţii returnate, gamei de culori şi mulţi alţi parametri.

Instrument de Extracţie 3D
Acest modul oferă de asemenea trăsături noi, puternice de extracţie 3D şi un instrument de digitizare. Utilizând noua funcţie de profilare perpendiculară, o serie de puncte pot fi plasate în vederi de profiluri rezultând în crearea de trăsături de tip linie sau suprafaţă 3D. Aceasta asigură o cale foarte uşoară de digitizare 3D de înaltă acurateţe a trăsăturilor provenind din date LiDAR sau teren, precum ar fi marginea drumului şi linii curbe, linii electrice aeriene şi clădiri.



Control Calitate (QC) LiDAR
Modulul LiDAR Module oferă un instrument pentru verificarea acurateţii verticale a norului de puncte. Folosind puncte de referinţă la sol (GCP), valorile elevaţiilor în interiorul stratului pot fi verificate şi ajustate dacă este necesar.

Procesare LiDAR cu costuri mici
Analiza îmbunătăţită şi funcţionalităţile de editare LiDAR din modulul Global Mapper LiDAR sunt oferite la un preţ semnificativ mai scăzut decât în alte aplicaţii. Costul activării acestui modul este egal cu cel al achiziţionării unei licenţe Global Mapper cu opţiuni flexibile de licenţiere disponibile pentru utilizare în reţea, întreprindere şi în procesul de învăţământ. Pentru mai multe informaţii, contactaţi sales@bluemarblegeo.com.

Modulul Global Mapper LiDAR Module este integrat în versiunea standard a software-ului şi este activat folosind un fişier de licenţă corespunzător sau un număr de comandă. La fel precum versiunea completă a Global Mapper, modulul LiDAR poate fi activat pentru testare solicitând o licenţă temporară. Apăsaţi aici pentru instrucţiuni referitoare la activarea modulului.