Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - trail toate produsele


GPSMAP® 66st 010-01918-13





Pret fara ROAD20xx: 2349 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2499 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2999 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 66st
-Acces la imagini din satelit BirdsEye
-Cablu USB
-Cârlig de tip carabină
-Documentaţie

ROAD2021.20 - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Notă:
>
Preţul cu Ro.a.d. 2021.20 preîncărcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achiziţia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curentă) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viaţă).
>Preţul cu Ro.a.d. 2021.20 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viaţă a aparatului pentru harta RO.A.D. de pe aparat.
>NOU!
Versiunea cu update gratuit permite activarea gratuită a unei licenţe RO.A.D.2009 pentru salvare şi vizualizare date pe PC în programul MapSource!
Observaţie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost distribuite oficial prin SC Sheba Distribution SRL sau SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licenţe piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" şi care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL sau de distribuitorul SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Dacă sunteţi in dubiu referitor la provenienţa unui aparat, este suficient să ne trimiteţi seria acestuia să o verificăm şi veţi primi un raspuns în scris în maxim 2 zile lucrătoare. La asemenea aparate garanţia este suportată de vânzătorul acestora, NU de firmele sus menţionate.

Accesorii
Specificatii
FAQ
Manuale

Despre Produs

Dispozitiv de mână premium cu GPS şi abonament la Imagini din Satelit BirdsEye şi hărţi TopoActive pentru Europa



-Afişaj color mare, de 3”, lizibil în lumina soarelui pentru vizualizare uşoară
-Compatibilitate cu mai multe sisteme globale de navigare prin satelit (GNSS) pentru a vă monitoriza deplasările în medii mai solicitante decât exclusiv prin GPS, plus busolă cu trei axe şi altimetru barometric



-Accesul la imaginile din satelit BirdsEye cu descărcări direct pe dispozitiv şi fără abonament anual, şi hărţile TopoActive preîncărcate pentru Europa
-Conectivitatea extinsă wireless acceptă Active Weather pentru prognoze actualizate şi radar meteo animat şi Geocaching Live pentru sincronizare şi actualizări pe mobil




-Compatibil cu site-ul web şi aplicaţia Garmin Explore™ pentru a vă ajuta să monitorizaţi traseele, rutele şi punctele de reper şi pentru a revizui statisticile de pe teren
-Funcţia de lanternă cu LED-uri plus până la 16 ore de durată de viaţă a bateriei în modul GPS şi 1 săptămână în modul de expediţie pentru mai puţine încărcări.



Navigaţi către următoarea aventură în aer liber cu seria GPSMAP 66. Indiferent că efectuaţi drumeţii, ciclism montan, căţărări, geocaching, deplasări cu caiacul sau lucraţi în medii în aer liber, puteţi explora mai multe cu acest dispozitiv de mână emblematic şi solid cu un afişaj color de 3”. Acesta oferă accesul la abonamentul de Imagini din Satelit BirdsEye cu descărcări direct pe dispozitiv pentru a vă ajuta să găsiţi drumul, plus hărţi TopoActive preîncărcate pentru Europa pe dispozitivul GPSMAP 66st. Şi oferă compatibilitate pentru mai mulţi sateliţi, precum şi conectivitate pentru Active Weather, descărcări directe şi compatibilitate cu Garmin Explore.




Obţineţi direcţii de deplasare

În plus faţă de compatibilitatea pentru mai mulţi sateliţi, seria GPSMAP 66 oferă funcţiile senzorilor de ABC (altimetru, barometru şi busolă) pentru a vă monitoriza călătoria. Altimetrul integrat oferă date de altitudine ce permit monitorizarea precisă a urcărilor şi a coborârilor, în timp ce barometrul poate fi utilizat pentru a prezice schimbările vremii prin afişarea tendinţelor pe termen scurt de presiune a aerului. Busola electronică pe trei axe vă indică întotdeauna calea cea bună, indiferent dacă vă deplasaţi sau nu.

Vedeţi încotro vă îndreptaţi

Obţineţi o mai bună imagine a locaţiei dvs. cu vizualizările fotorealiste de rezoluţie superioară ale traseului dvs., datorită descărcărilor direct pe dispozitiv a imaginilor din satelit BirdsEye, fără abonament anual. Veţi vedea o reprezentare fidelă a împrejurimilor pentru a găsi trasee, puncte de plecare pe traseu şi luminişuri pentru locuri de camping, pentru a găsi parcuri şi parcări pentru geocaching şi chiar pentru a crea puncte de trecere bazate pe repere.



În plus, dispozitivul GPSMAP 66st este preîncărcat cu hărţi TopoActive pentru Europa. Veţi vedea fiecare deal şi vale, în mai multe detalii ca oricând, inclusiv contururile terenurilor, înălţimile topografice, piscurile, parcurile, ţărmurile, râurile, lacurile şi punctele geografice.

Rămâneţi la curent cu condiţiile



Veţi fi mereu informat cu privire la condiţiile meteo atunci când asociaţi dispozitivul din seria GPSMAP 66 prin Bluetooth® la un smartphone compatibil. Primiţi actualizări Active Weather pentru informaţii despre prognoză în timp real, inclusiv hărţi predictive pentru temperatură, vânt, precipitaţii şi nori. De asemenea, oferă radar meteo în timp real, pentru a fi conştienţi de vremea aspră care vă poate afecta aventurile în aer liber.

Găsiţi cache-ul

Datorită dispozitivelor GPSMAP 66s şi GPSMAP 66st, este mai uşor ca niciodată să vă bucuraţi de experienţa geocaching-ului. Setaţi-l să se actualizeze automat cu cele mai recente cache-uri de pe Geocaching Live, inclusiv descrieri de cache, jurnale şi sugestii. Cu o conexiune Wi-Fi® sau prin Garmin Connect™ pe un smartphone compatibil, veţi evita introducerea manuală a coordonatelor sau tipărirea detaliilor despre cache pe hârtie şi fiecare căutare va fi încărcată automat în profilul dvs. Geocaching.com.

Exploraţi cu Garmin
Chiar dacă sunteţi offline şi nu aveţi o conexiune mobilă, seria GPSMAP 66 se asociază cu aplicaţia mobilă Garmin Explore pentru a vă permite să planificaţi, să revizuiţi şi să sincronizaţi datele, inclusiv punctele de trecere, rutele şi traseele. În plus, puteţi să revizuiţi activităţile încheiate când încă sunteţi pe teren, chiar şi atunci când sunteţi deconectaţi de la reţele. Odată ce sunteţi din nou acasă, planificaţi deplasările viitoare şi revizuiţi activităţile anterioare de pe site-ul web Garmin Explore.

Utilitate în medii adverse

Fiţi pregătiţi pentru aventuri xtreme. Seria GPSMAP 66 oferă până la 16 ore de durată de viaţă a bateriei în modul GPS şi 1 săptămână în modul de expediţie (cu două baterii AA) pentru mai puţine încărcări. Aceasta oferă o lanternă cu LED-uri şi baliză SOS care poate fi utilizată pentru a trimite semnale de ajutor. Este construită conform standardelor militare pentru performanţe termice, antişoc şi ale rezistenţei la apă (MIL-STD-810G) şi este compatibilă chiar şi cu ochelarii pentru vedere pe timp de noapte.

Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a acestor mărci de către Garmin are loc sub licenţă. Wi-Fi® este marcă comercială înregistrată a Wi-Fi Alliance.


Caracteristici Produs

Funcţii exterioare
-Calcularea suprafeței
-Automatic routing (turn by turn routing on roads) Yes (with optional mapping for detailed roads)
-Geocaching-friendly Yes (Paperless)
-Custom maps compatible
-Calendar vânătoare/pescuit
-Informaţii despre soare şi lună
-Cameră: Nu
-Picture viewer
-Garmin Connect™
-Compatibil cu Garmin Connect™ (comunitatea online unde analizaţi, categorizaţi sau partajaţi date)

Suplimentar
-Compatibil cu Garmin Explore: Da
-Compatibil cu Garmin Connect IQ: Da
-Compatibil cu wireless: Da (Wi-Fi, Bluetooth şi ANT+)
-Segmente pe hartă: 15.000
-Active Weather: Da
-Notificări inteligente: Da
-Live Tracking: Da (cu) aplicaţia Garmin Connect™ Mobile
-BirdsEye direct pe dispozitiv: Da (nu necesită abonament anual)
-MIL-STD-810G este solid pentru performanţe termice, antişoc şi rezistenţă la apă