Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperMapping handhelds toate produsele


GPSMAP® 66i 010-02088-02

Pret fara ROAD20xx: 2898.99 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 3048.99 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 3438.99 RON

Transportul nu este inclus in pret

Pe stoc.

   

Pachetul include:
- GPSMAP 66i
- Accesul la imagini din satelit Birdseye
- Cablu de date/încărcare
- Cârlig de tip carabină
- Documentaţie

ROAD2023.30 - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Notă:
>
Preţul cu Ro.a.d. 2023.30 preîncărcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achiziţia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curentă) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viaţă).
>Preţul cu Ro.a.d. 2023.30 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viaţă a aparatului pentru harta RO.A.D. de pe aparat.
>NOU!
Versiunea cu update gratuit permite activarea gratuită a unei licenţe RO.A.D.2009 pentru salvare şi vizualizare date pe PC în programul MapSource!

Observaţie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost distribuite oficial prin SC Sheba Distribution SRL sau SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licenţe piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" şi care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL sau de distribuitorul SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Dacă sunteţi in dubiu referitor la provenienţa unui aparat, este suficient să ne trimiteţi seria acestuia să o verificăm şi veţi primi un răspuns în scris în maxim 2 zile lucrătoare. La asemenea aparate garanţia este suportată de vânzătorul acestora, NU de firmele sus menţionate.

Accesorii
Specificatii
FAQ

Despre Produs

Dispozitivul de mână cu GPS şi dispozitivul de comunicare prin satelit inReach cu hărţi Garmin TopoActive pentru Europa

Afişaj color mare, de 3", lizibil în lumina soarelui pentru vizualizare uşoară

Iniţiaţi un mesaj SOS interactiv către GEOS, centrul activ 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pentru monitorizarea acţiunilor de căutare şi de salvare; mesagerie bidirecţională prin reţeaua de sateliţi Iridium® 100% globală (este necesar un abonament la satelit)Hărţile preîncărcate Garmin TopoActive pentru Europa cu descărcări de imagini din satelit BirdsEye direct pe dispozitiv (nu necesită abonament anual); include compatibilitate cu mai multe sisteme globale de navigare prin satelit (GNSS) şi senzori de navigaţie
Conectivitatea celulară vă permite să accesaţi progonozele Active Weather şi Geocaching Live

Compatibil cu site-ul web şi aplicaţia Garmin Explore™ pentru a vă ajuta să gestionaţi punctele de trecere, rutele, activităţile şi colecţiile şi pentru a monitoriza şi revizui datele despre călătorie de pe teren.

Bateria cu litiu reîncărcabilă internă oferă o durată de viaţă a bateriei de până la 35 de ore în modul de monitorizare de 10 minute; 200 de ore în modul Expediţie cu intervale de monitorizare de 30 de minute

Navigarea precisă Garmin întâlneşte comunicarea globală în dispozitivul de mână cu GPS GPSMAP® 66i premium cu tehnologie prin satelit inReach®®.


Conceput pentru explorări dificile

Dispozitivul robust, cu butoane al GPSMAP 66i oferă un afişaj color mare de 3" pe care îl puteţi vedea chiar şi în lumină solară puternică. Dacă sunteţi pe teren, pentru perioade lungi de timp, puteţi activa modul Expediţie şi puteţi obţine o durată de viaţă a bateriei de până la 200 de ore în timp ce utilizaţi tehnologia inReach. În modul de monitorizare implicit, obţineţi o durată de viaţă a bateriei de până la 35 ore şi dispozitivul dvs. va salva locaţia dvs. la fiecare 10 minute.

Comunicare inReach Satellite

Este vital să rămâneţi conectaţi, chiar şi în călătoriile mai puţin provocatoare. Utilizând tehnologia inReach (necesită abonament), acest dispozitiv de mână iniţiază o alertă SOS pentru a contacta, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, echipa GEOS de intervenţie în caz de urgenţă, pentru asistenţă interactivă în cazul unei urgenţe. De asemenea, acesta activează mesageria bidirecţională şi partajarea locaţiei LiveTrack prin intermediul reţelei de sateliţi Iridium cu acoperire globală 100%, aşa că puteţi rămâneţi conectaţi cu cei dragi, cu coechipierii, cu sediul şi multe altele.


Comunicare inReach Satellite

Navigaţi cu încredere

GPSMAP 66i este dotat cu cele mai bune funcţii Garmin. Hărţile preîncărcate Garmin TopoActive pentru Europa oferă imagini detaliate ale altitudinilor topografice, culmilor, parcurilor, zonelor de coastă, râurilor, lacurilor şi punctelor geografice. Descărcările direct pe dispozitiv ale imaginilor din satelit BirdsEye oferă imagini fotorealiste, de rezoluţie mare ale rutei, punctelor de plecare pe traseu, ale luminişurilor şi multe altele — fără un abonament anual.

Compatibilitatea multi-GNSS combinată cu altimetrul, barometrul şi senzorii de navigare ai busolei vă permite să monitorizaţi şi să navigaţi în medii provocatoare.

Prognoza meteo oriunde

Conectivitatea celulară wireless vă permite să accesaţi Active Weather pentru prognoze actualizate, inclusiv hărţile predictive pentru temperatură, vânt, precipitaţii şi nori — chiar pe dispozitivul de mână atunci când acesta este conectat la Garmin Connect Mobile.


Prognoza meteo oriunde

Asociaţi cu dispozitivul mobil

Aplicaţia mobilă gratuită Garmin Explore vă permite să planificaţi, să revizuiţi şi să sincronizaţi datele, inclusiv punctele de trecere, rutele, activităţile şi colecţiile. Revizuiţi activităţile încheiate când încă sunteţi pe teren, chiar şi atunci când sunteţi deconectaţi de la reţele. De asemenea, aplicaţia vă permite să vă sincronizaţi dispozitivul GPSMAP 66i cu dispozitivul dvs. mobil compatibil, astfel încât să puteţi accesa hărţi nelimitate, imagini aeriene şi hărţi U.S. NOAA. În plus, puteţi să folosiţi uşor toate funcţiile inReach pe dispozitivul mobil asociat. Pentru a trimite mesaje mai uşor, vă puteţi accesa lista de contacte din telefon din aplicaţia Garmin Explore, pentru a vă conecta cu mai puţine apăsări de taste. Planificaţi călătoriile viitoare şi revizuţi activităţile anterioare din site-ul web Garmin Explore.


Asociaţi cu dispozitivul mobil


Caracteristici Produs

Funcţii exterioare
- Calcularea suprafeței
- Calcul automat rute (cu ghidare pas cu pas pe drumuri)
- Prietenos Geocaching Da (fără hârtie)
- Compatibil Custom maps
- Calendar vânătoare/pescuit
- Informaţii despre soare şi lună
- Vizualizare imagini
Garmin Connect™
- Compatibil cu Garmin Connect™ (comunitatea online unde analizaţi, categorizaţi sau partajaţi date)

Suplimentar

- Declanşare SOS interactiv către centrul de monitorizare 24/7 pentru căutare şi salvare: Da
- Trimitere şi primire de mesaje text prin SMS sau e-mail: Da
- Trimitere şi primire mesaje de la alţi utilizatorii inReach, schimb de locaţii: Da
- Urmărirea şi partajarea locaţiei cu familia şi prietenii pe portalul web MapShare®: Da
- Tastatură virtuală pentru mesagerie text personalizată: Da
- Compatibil cu Garmin Explore™: Da
- Compatibil cu Garmin Connect™ IQ: Da
Compatibil cu wireless: Da (Wi-Fi®, Bluetooth® şi ANT+®)
- Segmente pe hartă: 15.000
- Active Weather: Da
- Solicitări ale prognozei meteo pentru locaţia curentă şi destinaţia planificată: Da
- Notificări inteligente: Da
Monitorizare în timp real: Da (cu Garmin Explore)
- BirdsEye direct pe dispozitiv: Da (nu necesită abonament anual)
- MIL-STD-810G este solid pentru performanţe termice, antişoc şi rezistenţă la apă
- Înregistrare RINEX: Da