Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperMapping handhelds toate produsele


eTrex® 22x 010-02256-01

Pret fara ROAD20xx: 949 RON

Transportul nu este inclus in pret

Pe stoc.

   

Pachetul include:
- eTrex 22x
- Cablu USB
- Documentaţie

Accesorii
Specificatii
FAQ

Despre Produs

Exploraţi cu încredere cu ajutorul dispozitivului de mână cu GPS fiabil
Afişaj color de 2.2” lizibil la lumina soarelui cu pixeli de afişare 240 x 320 pentru lizibilitate îmbunătăţită
Preîncărcat cu hărţi TopoActive Europa cu drumuri şi trasee rutabile pentru ciclism şi drumeţii.

Suportul pentru sistemele cu sateliţi GPS şi GLONASS permite monitorizarea în mai multe medii, comparativ cu dispozitivele doar cu GPS
8 GB de memorie internă pentru descărcări de hărţi plus un slot de card microSD™
Durata de viaţă a bateriei: până la 25 ore în modul GPS cu baterii 2 AAeTrex 22x şi eTrex 32x oferă aceeaşi uşurinţă în utilizare, durabilitate şi flexibilitate pentru care seria de dispozitive de mână eTrex cu GPS este cunoscută pentru, alături de hărţile TopoActive Europa. Aceste dispozitive sunt perfecte pentru atv-uri, biciclete, bărci sau drumeţii.

Calea este deschisă
eTrex 22x şi 32x oferă afişaje îmbunătăţite de 2.2”, 65K în culori, lizibile în lumina soarelui. Aceste dispozitive de mână durabile şi rezistente la apă sunt concepute pentru a rezista.

Exploraţi terenul
Dispozitivele de mână eTrex 22x şi 32x vin preîncărcate cu hărţi rutabile TopoActive pentru Europa care oferă străzi şi trasee astfel încât să vă puteţi deconecta de la reţele. Acum puteţi cunoaşte împrejurimile, cum ar fi căi navigabile, zone naturale, cât şi clădiri, graniţe internaţionale şi multe altele, graniţe internaţionale. De asemenea, puteţi găsi mii de puncte de interes, inclusiv magazine, restaurante, universităţi, parcări şi cazare.Păstraţi semnalul
Seria eTrex utilizează atât sistemele prin satelit cu GPS şi GLONASS, astfel încât receptorul are posibilitatea de a monitoriza în medii mult mai provocatoare decât cele cu GPS. eTrex 32x adaugă o busolă cu 3 axe şi un altimetru barometric, ajutându-vă să aflaţi cu uşurinţă unde vă aflaţi.


Adăugare hărţi
Cu un slot de card microSD şi o memorie internă extinsă de 8 GB, puteţi descărca cu uşurinţă hărţi suplimentare pentru orice loc în care vă veţi aventura.Imagini prin satelit
Asistenţă pentru ambele dispozitive Imagini din satelit BirdsEye (necesită abonament), astfel încât puteţi descărca şi integra imagini prin satelit cu ajutorul hărţilor dvs.

Aventura vă aşteaptă
eTrex 22x şi eTrex 32x permit geocachingul fără hârtie geocaching. Încărcaţi fişierele GPX direct pe dispozitivul dvs. şi vizualizaţi informaţiile cheie cum ar fi locaţia, terenul şi sfaturi de pe Geocaching.com.


Orice destinaţie
Dispunând de o gamă de suporturi de montare compatibile, eTrex este conceput ca un dispozitiv de mână cu GPS ideal pentru utilizarea pe ATV-uri sau biciclete, pe bărci sau pe jos. Utilizaţi funcţia de montare pe autovehicule şi City Navigator® Chile NT hărţile pentru indicaţii de mers pas cu pas pe şosea sau utilizaţi un suport solid pentru motocicleta sau ATV-ul dvs. Oriunde aţi duce dispozitivul eTrex, acesta are hărţile şi suporturile de montare necesare pentru a vă conduce la destinaţie.


Caracteristici Produs

Funcţii exterioare
Calcularea suprafeței
Automatic routing (turn by turn routing on roads) Da (cu mapare opţională pentru drumuri detaliate)
Poate fi utilizat pentru Geocaching Da (fără hârtie)
Calendar vânătoare/pescuit
Informaţii despre soare şi lună
Vizualizator imagini