Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - trail toate produsele


GPSMAP® 64sx 010-02258-11


NOU!   


Pret fara ROAD20xx: 1678.99 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1827.6 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2217.6 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
- GPSMAP 64sx
- Cablu de date/încărcare
- Documentaţie

ROAD2021.01 - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Notă:
>
Preţul cu Ro.a.d. 2021.01 preîncărcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achiziţia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curentă) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viaţă).
>Preţul cu Ro.a.d. 2021.01 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viaţă a aparatului pentru harta RO.A.D. de pe aparat.
>NOU!
Versiunea cu update gratuit permite activarea gratuită a unei licenţe RO.A.D.2009 pentru salvare şi vizualizare date pe PC în programul MapSource!

Observaţie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost distribuite oficial prin SC Sheba Distribution SRL sau SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licenţe piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" şi care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL sau de distribuitorul SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Dacă sunteţi in dubiu referitor la provenienţa unui aparat, este suficient să ne trimiteţi seria acestuia să o verificăm şi veţi primi un răspuns în scris în maxim 2 zile lucrătoare. La asemenea aparate garanţia este suportată de vânzătorul acestora, NU de firmele sus menţionate.

Accesorii
Specificatii
FAQ
Manuale

Despre Produs

Exploraţi lumea cu o navigaţie de încredere la îndemână
Designul solid şi rezistent la apă cu operarea butonului şi un afişaj color lizibil în lumina soarelui de 2,6"
Aflaţi unde sunteţi cu un receptor de înaltă sensibilitate cu antenă elicoidală cvadruplă şi asistenţă multi-GNSS (GPS, GLONASS şi Galileo) şi busolă cu 3 axe, cu altimetru barometric disponibilă pe modelele GPSMAP 64sx
Conectivitate wireless via Bluetooth® şi tehnologia ANT+® disponibilă pe modelele GPSMAP 64sx
Durată de viaţă a bateriei: până la 16 ore în modul GPSNavigaţi către următoarea dvs. aventură cu seria navigatorului de mână GPSMAP 64sx. Fie că faceţi drumeţii montane, curse de ciclism, geocaching sau vă căţăraţi, sunteţi liberi să exploraţi mai multe cu cel mai bun dispozitiv de navigaţie de mână de la Garmin, la dispoziţia dvs. De asemenea, seria are acum şi suport multi-GNSS.

Păstraţi semnalul
Cu această antenă elicoidală cvadruplă, receptorul cu sensibilitate ridicată şi sistemele multiple de navigare globală (GPS, GLONASS şi Galileo), seria GPSMAP 64sx vă stabileşte poziţia rapid şi cu precizie şi vă menţine localizarea în medii mai provocatoare, spre deosebire de sistemele doar cu GPS.Adăugare hărţi
Cu memorie integrată de 8 GB şi un card microSD™ pentru stocare extinsă, puteţi descărca în mod convenabil chiar mai multe hărţi.

Imagini satelit
De asemenea, seria GPSMAP 64sx acceptă Imagini din satelit BirdsEye (necesită abonament) care vă permit să încărcaţi imagini din satelit şi să le integraţi în hărţile dvs.Partajaţi prin wireless
Dispozitivele de mână GPSMAP 64sx vă permit să pratajaţi punctele de trecere, traseele, rutele şi geocache-urile wireless cu alte dispozitive compatibile. Prietenii dvs. se pot bucura de traseul montan sau cache-ul dvs. favorit fără ca dvs. să vă conectaţi la computer; este suficient să apăsaţi "trimitere" pentru a transfera informaţiile pe un alt dispozitiv de mână Garmin.

Rămâneţi conectaţi
Prin notificările inteligente puteţi primi wireless emailuri, mesaje text şi alerte de pe dispozitivul dvs. compatibil. Rămâneţi conectaţi fără a vă mai căuta smartphone-ul în rucsac.Aventura vă aşteaptă
Seria GPSMAP 64sx oferă geocaching fără hârtie. Încărcaţi fişierele GPX direct pe dispozitivul dvs. şi vizualizaţi informaţiile cheie cum ar fi locaţia, terenurile şi sfaturi de pe Geocaching.com.Marca verbală şi siglele Bluetooth sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a acestor mărci de către Garmin are loc sub licenţă.


Caracteristici Produs

Funcţii exterioare
CALCULAREA SUPRAFEȚEI
AUTOMATIC ROUTING (TURN BY TURN ROUTING ON ROADS) Da (cu mapare opţională pentru drumuri detaliate)
POATE FI UTILIZAT PENTRU GEOCACHING Da (fără hârtie)
COMPATIBIL CU HĂRŢI PERSONALIZATE
CALENDAR VÂNĂTOARE/PESCUIT
INFORMAŢII DESPRE SOARE ŞI LUNĂ
VIZUALIZATOR IMAGINI
Garmin Connect™
COMPATIBIL CU GARMIN CONNECT™ (COMUNITATEA ONLINE UNDE ANALIZAŢI, CATEGORIZAŢI SAU PARTAJAŢI DATE)
Suplimentar
SUPLIMENTAR
GPS: Da
GLONASS: Da
Galileo: Da
Compatibil wireless: Da (Bluetooth® şi ANT®)
Notificări inteligente: Da
Monitorizare în timp real: Da (cu Garmin Connect™ Mobile)